Chodź do mnie na podforum pospamować.Arathorn pisze:Łącznie z tym postem jestem od ciebie "skuteczniejszy" o 1353,714286%
Rozluźnienie i spinanie posladów 3.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Re: Rozluźnienie i spinanie posladów 3.0
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Bo spamujesz SpamerzeANtY pisze:Ja mam dużo postów
Brawa dla mnie
I know it dude
ja mam chyba wiecej
edit: no mam więcej!
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jak byli jeszcze Niezwykli, to dopiero było nabijanie postów... co chłopaki? (rozgląda się po dawnych Niezwykłych). A teraz? Żadnego polotu i finezji na tym smutnym jak p... podforum Ech, chłopaku, weź przykład ze starszych!
O Pyś! Zaproszenie imienne czy ja też mogę?Fanatyk pisze:Chodź do mnie na podforum pospamować.
Masz 2 lata przewagiTomCio pisze:ja mam chyba wiecej
Skavenblight to spammer 5,5k postów, a tylko rok przewagi nade mną...Dołączył(a): N 10 gru 2006, 18:47
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jam jest power gamer rozpiskowySauruS PoweR pisze:W battla się naucz graćJa mam dużo postów
Brawa dla mnie
A tak srsly to nie mam z kim grać, bo przeprowadziłem się do 20-tysięcznego miasteczka :/
Marek Hłasko pisze: ... rzecz działa się na Pradze, gdzie - jak wiadomo - jedyną atrakcją są niedźwiedzie i pijacy. Praga wciąż jest jeszcze innym miastem i często człowiek ze śródmieścia przystaje tu zdziwiony.
Ostatnio bardzo mało pisze, czasem jednego posta skrobnę... więc nadrabiaj.ANtY pisze:Masz 2 lata przewagiTomCio pisze:ja mam chyba wiecej
http://www.youtube.com/watch?v=wfQFbltBqgE
to jest dopiero fail . Zaden z nich sie nie zdazyl spocic, chyba ze ze strachu.