Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Re: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Odezwe sie do niego na fb, moze zareaguje
Czeeeeść. Dzięki Ziemko za pingnięcie na fejsie -- na śmierć zapomniałem o wyszukiwarce.
Podniesiona! Gdyby coś się jeszcze paprało (np. nawet po upływie pięciu minut nie odświeżało nowych tematów czy tych w których się pisało), oczywiście piszcie.
Podniesiona! Gdyby coś się jeszcze paprało (np. nawet po upływie pięciu minut nie odświeżało nowych tematów czy tych w których się pisało), oczywiście piszcie.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A wtyczka pozwalająca zmniejszać zdjęcia??
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Dzięki wielkie za wyszukiwarkę ...
Słuszna uwaga. Zrobię razem z apgrejdem forumMatis pisze:A wtyczka pozwalająca zmniejszać zdjęcia??
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Tomash pisze:Słuszna uwaga. Zrobię razem z apgrejdem forumMatis pisze:A wtyczka pozwalająca zmniejszać zdjęcia??
Print Screen zrobiony tak na wszelki wypadek jakbyś zapomniał
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Cytując administracje:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=42636
Tak że obawiam się Bogins że musisz jakoś żyć z "Postownikiem".
Płacze, skargi i prośby związane z rangami były już tu:rangi są jakie są
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=42636
Tak że obawiam się Bogins że musisz jakoś żyć z "Postownikiem".
BOGINS pisze:Dzięki Arbiter za info, niemniej postanowiłem zasugerować zmianę nazewnictwa rang.
Zasugerowales, dziekujemy za opinie.
Napisz więcej postów i sprawa z głowy
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Zwykła środaBOGINS pisze:Dobre QC między Tobą a Mną jest 600!!!!
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
To jedyne co się liczy ^^
Jedyne co się liczy, to ilość figsów w piwnicy.
Zmniejszacza zdjęć jak nie było, tak nadal nie ma
Zmniejszacza zdjęć jak nie było, tak nadal nie ma
M&M Factory - Up. 14.01.2017 Ostatnia trójka pegazów
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Czy tylko u mnie nie działa funkcja Zobacz swoje posty?