Rozluźnianie Pośladów 2.0
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ciekawe czy jakieś moje foty mają
<m@lpa> ej chyba mam wirusa bo komp mi się tnie...
<m@lpa> jak sprawdzić jakiego mam wirusa?
<qBs> przeskanuj dysk
<m@lpa> ok...
5 minut później...
<m@lpa> i nic nie wykryło... może mam stara bazę danych wirusów czy coś?
<qBs> a czym skanowaleś?
<m@lpa> nie wiem jak to się nazywa....
<m@lpa> zaraz ci dam screena
<m@lpa> ok już... tylko wrzucę na serwer...
<m@lpa> http://img143.imageshack.us/img143/1937/beztytuu2hz.jpg
<qBs> rotfl xDD
<m@lpa> jak sprawdzić jakiego mam wirusa?
<qBs> przeskanuj dysk
<m@lpa> ok...
5 minut później...
<m@lpa> i nic nie wykryło... może mam stara bazę danych wirusów czy coś?
<qBs> a czym skanowaleś?
<m@lpa> nie wiem jak to się nazywa....
<m@lpa> zaraz ci dam screena
<m@lpa> ok już... tylko wrzucę na serwer...
<m@lpa> http://img143.imageshack.us/img143/1937/beztytuu2hz.jpg
<qBs> rotfl xDD
co za masakra
Dobre
<aileen> chcesz jagodziankę?
<bini> a z czym?
<aileen> ...
<aileen> z truskawkami, kurwa
<kumbajn> kumpel mojego kumpla zrobił taki myk na komisji wojskowej...
<kumbajn> parę godzin przed stawieniem się, wziął nóż, wydłubał lalce oko i wsadził sobie w odbyt...
<kumbajn> na komisji powiedziano mu, zeby ściągnął gacie i odwrócił się do lekarza 'tyłem'
<kumbajn> gdy to uczynił, lekarz kazał mu lekko rozszerzyć dupę... ten zrobiwszy to odsłonił swoje trzecie oko i powiedział:
<kumbajn> "Widzę cię"
<zoolwix> Przelol...
<kumbajn> oczywiście kategoria E.
<ja> O fuck . Siedze sobie na NK. Ogladam profil mojego starego. Patrze dostał prezent od kogos - Super tata. Ja mu nie wysyłalam... Patrze od kogo dosał... i tu jakas 13 letnia dziewczynka z Gdańska (ja mieszkam w Łodzi) ..
<ruud> o fuck x_X
<ja> a najlepsze jest to ze stary pracuje w firmie ktora ma siedzibe w Gdańsku i jezdzi tam od ponad 15 lat...
<bini> a z czym?
<aileen> ...
<aileen> z truskawkami, kurwa
<kumbajn> kumpel mojego kumpla zrobił taki myk na komisji wojskowej...
<kumbajn> parę godzin przed stawieniem się, wziął nóż, wydłubał lalce oko i wsadził sobie w odbyt...
<kumbajn> na komisji powiedziano mu, zeby ściągnął gacie i odwrócił się do lekarza 'tyłem'
<kumbajn> gdy to uczynił, lekarz kazał mu lekko rozszerzyć dupę... ten zrobiwszy to odsłonił swoje trzecie oko i powiedział:
<kumbajn> "Widzę cię"
<zoolwix> Przelol...
<kumbajn> oczywiście kategoria E.
<ja> O fuck . Siedze sobie na NK. Ogladam profil mojego starego. Patrze dostał prezent od kogos - Super tata. Ja mu nie wysyłalam... Patrze od kogo dosał... i tu jakas 13 letnia dziewczynka z Gdańska (ja mieszkam w Łodzi) ..
<ruud> o fuck x_X
<ja> a najlepsze jest to ze stary pracuje w firmie ktora ma siedzibe w Gdańsku i jezdzi tam od ponad 15 lat...
Mam coś lepszego, z czego będziesz bardziej ucieszonyNehan pisze:nikt nie powie, że mój link już był?
Ty zdaje się jeszcze w jednym temacie myśli nie skończyłeś.... może coś z tym zrób Condotiere
Ej dobra z dżizasem to już było po niżej pasa
Ostatnio zmieniony 24 lip 2008, o 22:37 przez Nehan, łącznie zmieniany 1 raz.
@ Nehan:
Spoko, tez sie bawilem w jackassa jak bylem mlodszy.Drwal pisze: http://pl.youtube.com/watch?v=fkgeK0o7fJc