Kur*a zaciągną cie do obozu pracy!Aj jutro będą Włochy i będzie rzeźnia. Cud będzie jak nie umrę

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Pewnie że tak. Ale nerwy, bieganie, modlenie się o zdążenie na czas...Mate pisze:Zaczyna kosztować dopiero wtedy, gdy płacisz własną kartą, zarobionymi przez siebie pieniążkami...Katylina pisze:Są rzeczy za które zapłacisz z karty ojca - za wszystkie inne zapłacisz własnym zdrowiem psychicznym.
Rodzina kosztuje.
Wiesz, głupia sprawa.Shakin' Dudi pisze:a tak z czystej ciekawości. Uważasz sie Fanatyk za duszę towarzyską?
Luzik, to nie jest moja pierwsza robota przecież. I wyczuwam, że po prostu będzie fajniej niż we wszystkich poprzednichShakin' Dudi pisze:zobaczymy za tydzieni za pół roku
A czy wiesz, że kupując im te piwa popelniasz czyn karalny?TruePunk pisze:Ech.
A mnie pierwszy raz w zyciu napadla banda nieletnich z tekstem 'kup nam Kuba piwo, ty dorosly jestes'.
I sie czuje staro. o. (;
no bo zamiast łazić na 18stki i wyrywac panienki to ty mi tutaj na forum jakies posty wypisujeszKatylina pisze:Wiesz, głupia sprawa.Shakin' Dudi pisze:a tak z czystej ciekawości. Uważasz sie Fanatyk za duszę towarzyską?
Nie bywam na imprezach, 18stkach i innych zabawach a często znajomi wspominają mnie jako osobę z dowcipem w rękawie, zabawową. Nie wiem ,trza sprawdzić kiedy
Ja jeszcze po pierwszym miesiącu miałem wrażenia 10/10Tomash pisze:Pierwszy dzień w nowej pracy. Na cały etat, jak zwykle jako programista, w odróżnieniu od Border Princes i BitsPudła (i setki innych hobbystycznych projektów) za realną kasę
Wrażenie ogólne odnośnie nowej pracy: 10/10
:*Katylina pisze:Dostałem wyniki końcowe.Skavenblight pisze: Fanatykowi gratulujemy sukcesów na polu naukowym.
A z polityki, A z prawa i A z historii. Jeden z sześciu najlepszych w szkole, na ponad 100.