Wyszukiwarka przestała działać. Trzebaby poprosić Tomash'a o reaktywacje.smiejagreg pisze:Czy tylko u mnie nie działa funkcja Zobacz swoje posty?
Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Re: Pytania, uwagi, sugestie i marudzenia
Witam!
Ostatnio jest sporo hejtu i marudzenie w tematach AoS . Chciał bym prosić o stworzenie nowego działu w kategorii Inne Systemy o nazwie Warhammer Age of Sigmar. Jest wielu użytkowników tego forum którzy jak sądzę są zainteresowani tą grą ,mają pytania ,chcą podzielić się wrażeniami czy też ponarzekać - ale mają dosyć czytania jakie to GW jest beznadziejne i jak szybko upadnie Moim zdaniem tematy AoS są sukcesywnie zabijane przez Trolli - i choć Admini i Moderatorzy dwoją się i troją to widać że emocje są zbyt duże . Ja oczywiście to rozumiem - i mam świadomość ,że dla wielu ludzi śmierć WFB to trochę katastrofa - bo to nie jest tylko gra ,to sposób na życie . Jednak uważam ,że skoro jest nowy system i ewidentnie widać ,że GW raczej nie ustąpi to należy po prostu "iść dalej"
Równocześnie - jeśli nie ma lepszych kandydatów chciał bym prosić o rozważenie mojej osoby na moderatora tego działu - obiecuję ,że będzie tam porządek. Trudne czasy wymagają ekstremalnych rozwiązań Za pewne szanowna administracja wie o czym mówię
Z wyrazami uznania dla miłościwie Panujących
Ostatnio jest sporo hejtu i marudzenie w tematach AoS . Chciał bym prosić o stworzenie nowego działu w kategorii Inne Systemy o nazwie Warhammer Age of Sigmar. Jest wielu użytkowników tego forum którzy jak sądzę są zainteresowani tą grą ,mają pytania ,chcą podzielić się wrażeniami czy też ponarzekać - ale mają dosyć czytania jakie to GW jest beznadziejne i jak szybko upadnie Moim zdaniem tematy AoS są sukcesywnie zabijane przez Trolli - i choć Admini i Moderatorzy dwoją się i troją to widać że emocje są zbyt duże . Ja oczywiście to rozumiem - i mam świadomość ,że dla wielu ludzi śmierć WFB to trochę katastrofa - bo to nie jest tylko gra ,to sposób na życie . Jednak uważam ,że skoro jest nowy system i ewidentnie widać ,że GW raczej nie ustąpi to należy po prostu "iść dalej"
Równocześnie - jeśli nie ma lepszych kandydatów chciał bym prosić o rozważenie mojej osoby na moderatora tego działu - obiecuję ,że będzie tam porządek. Trudne czasy wymagają ekstremalnych rozwiązań Za pewne szanowna administracja wie o czym mówię
Z wyrazami uznania dla miłościwie Panujących
Temat forum jest na wokandzie, powinienem go zrobić w przyszłym tygodniu.
No to ruchy, bo w Dyskusji Ogólnej mam coraz większy burdel i nie mam gdzie wywalać tych tematów. Śmietnik staje się coraz bardziej atrakcyjną opcją..
Swoją drogą zrób może jeszcze jedno podforum, zbiorcze, na KoW, Warthrone, i inne oldwarhammeropodobne systemy, coby ludzie mogli się tam rozkokosić.
Swoją drogą zrób może jeszcze jedno podforum, zbiorcze, na KoW, Warthrone, i inne oldwarhammeropodobne systemy, coby ludzie mogli się tam rozkokosić.
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Wysłałem pm do Tomasha. Odebrał. Brak odzewu.
Standardowo. Jest sprawiedliwy, na pmki adminow tez tak reaguje.smiejagreg pisze:Wysłałem pm do Tomasha. Odebrał. Brak odzewu.
Próbuję wyświetlić w podpisie obrazek z Google Drive.
Jest udostępniony. Link: https://drive.google.com/open?id=0BxysZ ... 0djU1pRSjg
I się nie wyświetla, mimo ujęcia w [img][/img]
Help?
Jest udostępniony. Link: https://drive.google.com/open?id=0BxysZ ... 0djU1pRSjg
I się nie wyświetla, mimo ujęcia w [img][/img]
Help?
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
To jest kwestia dysku google, permalinki do obrazków nie będą działać.
Tutaj jest jakiś sposób na obejście:
http://googlesystem.blogspot.com/2013/0 ... mages.html
Tutaj jest jakiś sposób na obejście:
http://googlesystem.blogspot.com/2013/0 ... mages.html
"You either die a cyka or live long enough to become a blyat"
Jest jakiś sposób zgłaszania/eskalacji takich rasistowskich komentarzy jak tutaj? --> http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=9&t=49053
Rozumiem że kolega lwieserce85 ma jakieś nierozwiązane problemy, ale ja na forum o moim hobby wolałbym nie widzieć takich treści.
Rozumiem że kolega lwieserce85 ma jakieś nierozwiązane problemy, ale ja na forum o moim hobby wolałbym nie widzieć takich treści.
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
Sprawa nie zostanie pominięta.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
Poszedl warn.
- lwieserce85
- Szef Wszystkich Szefów
Zaszło chyba nieporozumienie i nad interpracja.jak kogos urazil mój komentarz zapraszam do dyskusji przez pw.chyba ze zostala juz mi latka rasisty przyklejona.wtedy to za rozmowe podziekuje bo bedzie ona bez celu
6+4+1=15
Nowy wymiar matematyki