Nie będzie litości dla pokonanych - wakacje w Imperium Gier
@ksch
Chyba przeceniasz zielonych - podczas ostatniej bitwy z krasnalami szamani od drugiej tury zaczeli wesoło odbierać sobie życie:) również kompanom:) tak że z mojej pewności wygrania bitwy był kolejny remis z wskazaniem na Michała:) więc odpadłem.
Tak więc "DIBO" masz szansę:) co do terminów to naprawdę trudno będzie się wstrzelić ale coś spróbujemy zrobić w tych terminach:)
Chyba przeceniasz zielonych - podczas ostatniej bitwy z krasnalami szamani od drugiej tury zaczeli wesoło odbierać sobie życie:) również kompanom:) tak że z mojej pewności wygrania bitwy był kolejny remis z wskazaniem na Michała:) więc odpadłem.
Tak więc "DIBO" masz szansę:) co do terminów to naprawdę trudno będzie się wstrzelić ale coś spróbujemy zrobić w tych terminach:)
No to Cinek jest już jedną nogą w grupie 9-12, czyli umownej trzeciej, chociaż wiadomo różnie może się zdarzyć w rewanżu. Inna rzecz, że te rozpy Imperium na 2250 są mocno problematyczne 
Arte to dobry chłopak - nie zrobi Ci tego
A swoją drogą widziałem Cię Charki jak pomykałeś z walizą stylową przez krakowską 
Arte wpadasz jutro?
Arte wpadasz jutro?
przecież z brzeska jest bezpośrednio szwagropol do krk, który jedzie godzine...Arte pisze:a tak na poważnie nie mam sily na jazde codziennie godzine pociagiem i 2 godziny busem...
to jest normalneArte pisze:ale wracam busem zazwyczaj, a nie za fajnie sie jedzie przez mateczne... w samym krakowie bus jedzie 40 minut
nooooo
i godzine jesteś w swom mieście a nie 3 jak pisaleś
i godzine jesteś w swom mieście a nie 3 jak pisaleś
Dydu - środa 16:00 aktualne? 1650? Jakbyś dał radę być wcześniej to byłoby idealnie, a jeśli nie to proszę Cię uprzejmie, nie później 
Może być i tak.
Ja niestety nie dam rady, może Wiewiór?