Mam nadzieje, ze na turnieju to bedzie jeszcze "Kadrinazi strikes back"
Moja rozpa w porzadku? Chyba dobrze zrozumialem zasady z niepowtarzalnoscia? Ot, taki delikatny krasnoludzki klan...
No i niestety Ziemka nie bedzie , akurat sasiadka nie moze mi z psem wyjsc i nie mam go z kim zostawic... No coz.... takie zycie Najprawdopobniej za moje miejsce wejdzie Eksara i zagra z MAriuszem...
Nie udajemy Marcinie Nie bedziecie musieli ciagle narzekac na to , ze powiedzialem " bo to bylo w uscisleniach" , nie bedziecie musieli narzekac " przegiete lizaki z milionem skinkow" , widzisz ile plusow Co nie zmienia faktu , ze 2 fury do Was pojada w naprawde sporym skladzie
Ziemko, to naprawdę było szczere, bo ja akurat lubię, jak przyjeżdzasz. A to że trochę sobie tam czasami ponarzekamy, to chyba już taka nasza polska przywara
Blasz, dajcie znać, jak będą się pary układały i ilu was będzie, bo od tego zależy, czy będzie parzyście, czy nie.
Oczywiście postaram się jak najszybciej, albo to zrobi Mariusz. Tak a propos to na liście zgłoszonych są 3-4 osoby bez pary w ty WE i Bretki. MOże Ich jakoś połączyć np. WE z naszym Eksarą (krasie) a Bretki razem.
Te wolne WE mają już parę tylko jeszcze nie zmieniłem na liście. Tak jak mówiłem wcześniej, jest młodziak od nas, który uczy się grać. Może z nim bym go spiknąć?