Ranking Ligi WFB 2008/2009
Moderator: swieta_barbara
Turniej w sklepie Imperium ID 454 - zgłaszałem wyniki, lecz nie ma ich na stronie. Czy to oznacza, że wyniki nie doszły, lub że były wysłane z błędem, czy też osoba odpowiedzialna za wrzucanie wyników nie miała jeszcze czasu, aby się tym zająć? Pytam bo nie chciałbym, aby przy moim turnieju pokazała się informacja :wyniki nie przesłane w terminie".
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Wyniki doszly, takze pewnie Szmajson nie mial jeszcze czasu ich wrzucic.ksch pisze:Turniej w sklepie Imperium ID 454 - zgłaszałem wyniki, lecz nie ma ich na stronie. Czy to oznacza, że wyniki nie doszły, lub że były wysłane z błędem, czy też osoba odpowiedzialna za wrzucanie wyników nie miała jeszcze czasu, aby się tym zająć? Pytam bo nie chciałbym, aby przy moim turnieju pokazała się informacja :wyniki nie przesłane w terminie".
Pozdrawiam!
Dzięki bardzo za odpowiedź. Mogę więc spać spokojnie - gracze mnie nie zlinczują
Spokojnie - mamy mały problem techniczny.Kielon pisze:Właśnie, czemu nagle zniknęły wyniki wrześniowego Szejkera.
Wysłałem ponownie wyniki, bo zamiast Areckiego był wpisany jakiś koleś z Poznania.
A tu już wyników nie ma.
Wszystko zostanie poprawione, a wyniki uzupełnione.
- Jan z Czarnolasu
- Mudżahedin
ID 2820
dodanie ksywy "Richtie"
dodanie ksywy "Richtie"
Zostało id=2013Szczurza Jucha pisze:A ja prosiłbym o stopienie dwóch pozycji i poprawkę
2013 Błażej Westfalewicz Warriors of Chaos Kętrzyn
2014 Błażej Szczurza Juha Wetwalewicz Beasts of Chaos Miscast Olsztyn
Ma być Błażej Westfalewicz Szczurza Jucha Beasts of Chaos Miscast Olsztyn :]
ZrobioneSoCiu pisze:Poprosiłbym o zmianę miejscowości na Łomianki, ID 2337 .
ZrobioneRichtie pisze:ID 2820
dodanie ksywy "Richtie"
Wyniki już są. Przepraszam za zamieszanie, ale jakiś @#$%^& z livenetu przerzucił moje konto z serwera 3 na 2, nie informując mnie o tym i totalnie zlewając maile i wiadomości na gg. Przez co nie mogłem się dostać do bazy danych... !@#$ i @#$ jeden.... Wyniki 430 już są. Jeszcze raz przepraszam za zamieszanie.Kielon pisze:Właśnie, czemu nagle zniknęły wyniki wrześniowego Szejkera.
Wysłałem ponownie wyniki, bo zamiast Areckiego był wpisany jakiś koleś z Poznania.
A tu już wyników nie ma.
-
- Kretozord
Prosiłbym o ujednolicenie
2859 Jakub Żółtek Jeramowski Skaven .Ad Astra Zielona Góra
oraz
2860 Jakub Żółtek Jeramowski Skaven Ad Astra Zielona Góra
Drugie ID jest prawidłowe.
oraz
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Zrobione. Nastepnym razem wyslij mail, ze cos nie tak wpisales, a nie dodawaj nowego gracza.kurka_z_podworka pisze:Prosiłbym o ujednolicenie
oraz
-
- Kretozord
To nie ja robiłem
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash