![d'oh! #-o](./images/smilies/eusa_doh.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderator: misha
ale jak zrobic samego dwuraka?... przykleic do plecow tak jak mowil poprzednik?Malak pisze:jeżeli posiadasz metalowe modele GG to możesz tarcze zrobić na magnesiki...przynajmniej Ja tak maDrwal pisze:Czy wie ktoś jak przerobić GG z Hw& shield na GW? w sumie wydaje mi się to być bardzo ciężkie do zrobienia ale może ktoś z was ma jakiś dobry pomysł.
Widzieliście może jakieś alternatywne figsy GG? Jeśli tak to zapodajcie jakieś linki.
Drwal pisze:ale jak zrobic samego dwuraka?... przykleic do plecow tak jak mowil poprzednik?Malak pisze:jeżeli posiadasz metalowe modele GG to możesz tarcze zrobić na magnesiki...przynajmniej Ja tak maDrwal pisze:Czy wie ktoś jak przerobić GG z Hw& shield na GW? w sumie wydaje mi się to być bardzo ciężkie do zrobienia ale może ktoś z was ma jakiś dobry pomysł.
Widzieliście może jakieś alternatywne figsy GG? Jeśli tak to zapodajcie jakieś linki.
Moze pokazesz jakas fote tak jak ty masz to zrobione ;]?
Jeśli chodzi o porównanie revenants i Grave Guard to niestety nie ma żadnego porównania - Revenants to figurki które wyglądem praktycznie nie różnią się od zwykłych szkieli ( mają jakieś dodatkowe szmaty na sobie ) i jeśli chodzi o zastępstwo Grave Guardów to wypada to baaardzo średnio. W warunkach domowych jak najbardziej się da, ale na turnieje raczej nie ma co z tym jeździć. Revenants to zdecydowanie najsłabsza jakościowo figurka Mantica ( za to ghule i zombie są rewelacyjne ).Eriks281 pisze:Można prosić foty? Jakby ktoś mógł mi wrzucić także fotki porównawcze revenantow i GG ,albo chociaż porównał ich słownie.
?