Engine of the gods
Moderator: Ziemko
Re: Engine of the gods
Czyli temat skończony i załoga zdaje osobno, kapłan osobno i nosorożec też osobno i wszyscy na własnej ?
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
Tak temat skonczony, meczenie dluzej tego tematu bedzie powodowalo kasowaniem postow. (oczywiscie chodzi tylko o kwestie engine vs pita, a nie calkowicie engina )
Kod: Zaznacz cały
Testy charakterystyk: kto na czym zdaje
Jeśli test charakterystyki (lub podobny efekt) ma zdać oddział jako całość (jeden rzut dla całości, np. siły), zdajemy go na najwyższej wartości tej charakterystyki w oddziale
Jeśli test charakterystyk muszą zdać pojedyncze modele w oddziale (np. dwellers below), każdy model testuje na własnej charakterystyce.
Jeśli test charakterystyk musi wykonać cały model (np. - znów - dwellers below), testujemy na najwyższej wartości tej charakterystyki na modelu.
Jeśli test charakterystyk musi wykonać część modelu lub wszystkie jego częsci (np. pit of shades, fate of bjuna), każda część modelu testuje na własnej charakterystyce.
- JungleJack
- "Nie jestem powergamerem"
Z fate of bjuma celujesz w 1 konkretny cel czyli ,bazując na powyższym cytacie, część modelu. Wynika z tego , że możesz np. próbować zabić stegadona lub skinka załoganta.