14 Czerwca Nemezis - Wojna Partyjna !!!
Re: 14 Czerwca Nemezis - Wojna Partyjna !!!
@Ass abstynentem to nie, ale emerytem alkoholowym owszem 

- marcus_cheater
- Oszukista
Przejdzie prox 4 dragon ogry za zwykłe ogry??
"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
- marcus_cheater
- Oszukista
Spoko Harry. Na malowaniu mi nie zależy, chcę po prostu tym zagrać.
A za ogra dzięki, ale nie musisz, bo powinienem mieć komplet.;

A za ogra dzięki, ale nie musisz, bo powinienem mieć komplet.;

"Chcecie ustrzelić na milę goblina, poproście inżyniera o muszkiet, a zapyta, w które oko chcecie trafić."
Kadrin Redmane
Kadrin Redmane
Wielkie dzięki.Chmuruś pisze:Wezmę Ci wszystkoGrichalk pisze:Bedzie miał ktoś pożyczyć z HE:
2 x pieszy mag
10-ciu łuczników
6-ciu dragon princes FCG
11-stu phoenix guard FCG
1 x Lion chariot
1x bolec![]()
Przypomnij się w sobotę na gg (7833840)

Na mroczne potęgi, do stu rzygów nurgla, bo cie zdegraduje do niższego bóstwa w hierarchi Mrocznych Bogów !Azuzu pisze:O taki kapłan żeby go sobie od czasu do czasu diabelsko zapiąć, zbyt jebnięty na najwyższegoManfred ten chlopiec z avatara to wyglada na gorszego leszcza niz skejłoker. I ty chcesz byc Najwyzszym Kaplanem Kosciola Azuzu Pazuzu?
Idea była taka, by mieściło się to w ramach rozsądku
Ale zapomniałem, że mamy doczynienia z battlowcami.
nie wiem jakie ma standardowe pole rozmiar... byle nie zajmowało całego stołu. W ramach zdrowego rozsądku...(pewnie skończy się na tym, ze będzie to takie pole jakie zostanie, bo nie ma ich jakoś potwornie dużo na narbutta) A PSLu nie mało.
Swoją drogą jest jedna partia której jeszcze nikt zupełnie nie wybrał. Ciekawe, czy jednak ktoś się skusi:)

Ale zapomniałem, że mamy doczynienia z battlowcami.
nie wiem jakie ma standardowe pole rozmiar... byle nie zajmowało całego stołu. W ramach zdrowego rozsądku...(pewnie skończy się na tym, ze będzie to takie pole jakie zostanie, bo nie ma ich jakoś potwornie dużo na narbutta) A PSLu nie mało.
Swoją drogą jest jedna partia której jeszcze nikt zupełnie nie wybrał. Ciekawe, czy jednak ktoś się skusi:)