Arena of Death 16 Sartosa 3

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Manfred
Postownik Niepospolity

Re: Arena of Death 16 Sartosa 3

Post autor: Manfred »

Zawiodłeś mnie po raz ostatni Czarny rycerzu, głos Nagasha to ostatnie co słyszał Dan zanim jego ciało zmieniło się w proch

Zacięta walka ci assasyni są za szybcy ;p dzięki za arene Tullaris, wkońcu nie odpadłem w przed biegach ;)
a przeklęta broń chyba jakoś słabo się spisuje ??

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Ech szkoda wampira bo niezły z niego był herbatnik (miałem nadzieje,że się jszecze pojawi) jak go pierwszy raz wystawiłeś to zwyczajnie miał pecha, no a teraz, cóż elfowi zostało 4 PŻ, a wampir miał 6, ale elf zdał test liderki, a wampir niestet nie, no i się sypnoł, gdyby nie to, to prawdopodobie by wygrał, ale wyszło jak wyszło, o wszystkim decydują kości. Co do przeklętej broni to jest dość losowa i działa lepiej przeciw dobrym postaciom (odwrotnie od błogosławionej), w przeciwieństwie do magicznej która ma stały efekt.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

ODPOWIEDZ