1+1+4=6>3sYsek pisze: szarza na 3 cale maruderami khorna w hordzie 40 modeli vs 20 kuszoli z magicami de. kosci pokazuja 1+1.
Powinieneś dojść
Moderator: JarekK
1+1+4=6>3sYsek pisze: szarza na 3 cale maruderami khorna w hordzie 40 modeli vs 20 kuszoli z magicami de. kosci pokazuja 1+1.
Wieszkto pisze:Wiesz gdybyś mnie nie traktował poważnie i nie czuł się winny to byś się tym postem nie tłumaczył tylko byś mnie olał a ty odpisałeś.Szaman pisze:wieszkto - zabawny jestes...
a z czego straciłeś pierwszą rane?Urtrax pisze: Co robi mag? Rzuca 6 i zabija się sam.
Pocisk pisze:No sztandar jest mocny... dużo rzeczy jest mocnych, zamknijcie japy i nauczcie się grać
Hmm Funn bitwa na male punkty z 15-toma chosenami hmmmmm cos mi tu nie pasi to co ze 3K w punktach bylo albo miales w rozpie samych chosenowSzczur22 pisze:bitwa dośc funowa, na małe punkty. Było ich 15+ czempion, mark Khorna,
Można zagrać nawet na 2k mając w rozpie 30-tu Chosenów^Karpiu^ pisze:Hmm Funn bitwa na male punkty z 15-toma chosenami hmmmmm cos mi tu nie pasi to co ze 3K w punktach bylo albo miales w rozpie samych chosenowSzczur22 pisze:bitwa dośc funowa, na małe punkty. Było ich 15+ czempion, mark Khorna,
Ach te uroki bycia ciągle głodnym .Mad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
Imperialna moc!Azgaroth pisze:30 savage orków z wardem na 5+ i dodatkową bronią + lord na dziku i szaman walczą z 40 halabardnikami imperium (I tura - działa choppas). Dzikusy wbijają jedną ranę ( ), lord na dziku zapomina jak się walczy i nie wbija nic, szaman nie trafia. Halabardnicy wbijają 10 ran, test LD na stubborna dwukrotnie oblewam, na dystans ucieczki rzucam dwie jedynki