Ja tam zawsze mam podejście PG, co sprawia, że jest ponadczasoweSiriael pisze:Ponadczasowe? Co edycje inne podejście, faktycznie ponadczasowe...

Moderator: JarekK
Ja tam zawsze mam podejście PG, co sprawia, że jest ponadczasoweSiriael pisze:Ponadczasowe? Co edycje inne podejście, faktycznie ponadczasowe...
Wiem że dali ciała z Piętnami. Nic to, ja po prostu jestem zakochany w tej figurce i będę go wystawiał zawsze, kiedy tylko będę miał taką możliwośćOffspringman pisze:shaggoth ma jedną poważną wadę - nie może brać znamion bogów. gdyby dać mu slaanesha z asf to miałoby jakiś sens.
Bardzo fajne podejściekarlito1980 pisze: Wiem że dali ciała z Piętnami. Nic to, ja po prostu jestem zakochany w tej figurce i będę go wystawiał zawsze, kiedy tylko będę miał taką możliwość
karlito1980 pisze:Wiem że dali ciała z Piętnami. Nic to, ja po prostu jestem zakochany w tej figurce i będę go wystawiał zawsze, kiedy tylko będę miał taką możliwośćOffspringman pisze:shaggoth ma jedną poważną wadę - nie może brać znamion bogów. gdyby dać mu slaanesha z asf to miałoby jakiś sens.
Ach te uroki bycia ciągle głodnymMad Mike pisze:To nie wypali. Zanim wjedzie, to sytuacja ulegnie odwróceniu i tort będzie w środku Cezarakwaku pisze:nawet gdyby miał tam wjechać tort z Cezarym w środku.
jak się będzie gralo na shagothach, to kolejne też się tak skończąMorgotH pisze:jak na razie każda inwazja hałasu kończy się klęskągerald_tarrant pisze:(...) bo Chaos ma zniszczyć świat i poćwiartować wrogów, a nie przegrywać...