Warszawa
Re: Warszawa
zagram chetnie w tygodniu od wtorku do piatku, godzina do uzgodnienia, punkty dowolne, ale preferuje duze...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Semi, ja z tobą chętnie zagram. Co powiesz na 11.30 w ctadeli? Piczka lub B&G.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Daj znać jakbyś grał. muszę odebrać od ciebie wreszcie cannona i Kocioł...mati.pl pisze:hehehe, może ja, zobaczę i zadzwonię wcześniej
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Podejmuje rękawiceGrolshek pisze:Czwartek 11:00 zwolnił mi się termin... Arbiter ? Hum ?
Napisz tylko na ile punktów
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
A mi jest wsio adno... Może 2500 bo wtedy nie będę musiał przepakowywać walizki jak wklepię temu noobowi Riencowi Co przynosisz ? Może skaveny bez denominacji ?Arbiter Elegancji pisze:Podejmuje rękawiceGrolshek pisze:Czwartek 11:00 zwolnił mi się termin... Arbiter ? Hum ?
Napisz tylko na ile punktów