Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Re: Koziołek Chaosu - Master w Lublinie 27-28 marzec 2010
Murmi - ja zawsze czułem się Progresorczykiem w pierwszej kolejności i wszędzie jako klub podawałem zawsze Progresora więc nie martwię się szczególnie zaistniałą sytuacją
Koniec offtopu
Co do oceny malowania to w sumie dla mnie najlepiej byłoby gdyby całośc się liczyła ale rozumiem też argumenty drugiej strony i wydaje mi się, że najlepszą opcją jest żeby całośc hobbystyki liczyła sie tylko do hobbystyki natomiast jakieś 60-75% tych punktów zaliczało się też do generalnej.
Koniec offtopu
Co do oceny malowania to w sumie dla mnie najlepiej byłoby gdyby całośc się liczyła ale rozumiem też argumenty drugiej strony i wydaje mi się, że najlepszą opcją jest żeby całośc hobbystyki liczyła sie tylko do hobbystyki natomiast jakieś 60-75% tych punktów zaliczało się też do generalnej.
No Morrok nie jedzie a Koszo juz w czwartek ponoc, a ja mam szkołę. Nie wiem, nie wiem, może coś wymyślę.4 karabiny pisze:Tee Janiszek i inne Wrocławiaki nawet mnie nie wk.......cieJaniszek pisze:Fajny turniej, i dobry pomysł 4 karabiny Szkoda, ze mnie nie bedzuie
Pozdrawiam
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Teoretycznie możesz - Demony mogą drugie Horrory tak capnąć.
oftop
hej rakso
ja już wiem o co chodzi z banem dla mnie, dostałem 2 tyg na przemyślenia podobno, ale czemu, nie wiem, nie zostałem poinformowany, a zajrzeć na forum nie mogę
karabinowi się nudzi i se banuje, nie przejmuj sie rakso, może byłeś za mało aktywny albo pokusiłeś się na krytykę, uważaj bo dołączysz do mnie i dudka i będziesz wrogiem publicznym
wodzu - chcesz bawić się sam? w canzora się bawisz czy o co kaman? pozdro i buziaczki :*
hej rakso
ja już wiem o co chodzi z banem dla mnie, dostałem 2 tyg na przemyślenia podobno, ale czemu, nie wiem, nie zostałem poinformowany, a zajrzeć na forum nie mogę
karabinowi się nudzi i se banuje, nie przejmuj sie rakso, może byłeś za mało aktywny albo pokusiłeś się na krytykę, uważaj bo dołączysz do mnie i dudka i będziesz wrogiem publicznym
wodzu - chcesz bawić się sam? w canzora się bawisz czy o co kaman? pozdro i buziaczki :*
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
czyżby polityka znów podnosiła swój łeb? Pamiętam gdy siedziałem w lublinie jedność Morii potem animozje potem rozłam i kolejne animozje w morii.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt: