Re: Warsztat Magdy UP :21.11.2012 Imperium c.d.

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

ODPOWIEDZ
Rettah Dam
Powergamer Rozpiskowy

Re: Warsztat Magdy UP : 24.09.2010 Longbeards & Stormvermin

Post autor: Rettah Dam »

szzzzzzzzzzzzczury super wyglądają krasnoludy mi się nie podobają - ale to tylko dlatego że ich po prostu nie lubie, ale pomalowane ładnie;]

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

piekne szczurki, swietnie kolory dobrane, jak sie wezme za skaveny kiedys to beda bardzo podobne :)
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Lenart
Falubaz

Post autor: Lenart »

Malowanie świetne ale przydałyby się oczy krasnalom bo wydaje mi sie ze nie sa domalowane;)

Awatar użytkownika
Magda
Wałkarz

Post autor: Magda »

Zdjęcie Kordela na razie bez sztandaru i tarczy gdyz zasłaniaja one całą figurkę...

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Telchar
Wodzirej

Post autor: Telchar »

Chciałem się do czegoś przyczepić ale nic nie znalazłem... =D> Może trochę mi się malowanie płaszcza u pierwszego typa nie podoba - na dole wygląda jak w ogóle nie rozjaśnione. Generalnie super.
http://azylium.vot.pl - Serwis Społeczności Mordheim

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Za niebieski nmm u wojaka chaosu. Wygląda jak imperialny kapitan z tą kolorystyką. Oprócz tego nie ma się już czego czepić i można już spokojnie oko zawiesić i pozwolić szczęce opaść
Obrazek

Awatar użytkownika
Ignis
Chuck Norris

Post autor: Ignis »

To teraz się pakuj i przyjeżdżaj do Lublina na konkurs ;)
Obrazek Obrazek Obrazek

Awatar użytkownika
quidamcorvus
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: quidamcorvus »

Klasa =D> =D> =D>
Nawet zielone rękawica krasnala mi się podobają.
Podstawki też dobre, ta pod Wojownikiem Chaosu podoba mi się najbardziej. :)

Awatar użytkownika
SouTee
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: SouTee »

Świetne modele, szczególnie ten pierwszy chaosiarz. ;)

Awatar użytkownika
Undead
Falubaz

Post autor: Undead »

Bardzo ładnie ci wyszli. Fajne barwy,ładne przejścia ogólnie bardzo mi sie podoba poza jednym elementem. Kordel ma za krótki płaszcz aby miał byc umazany błotem:D :mrgreen:

Rettah Dam
Powergamer Rozpiskowy

Post autor: Rettah Dam »

ech ładne te figsy, ten chaośnik jest fajny - kurcze lubię oglądać zdjęcia pomalowanych fig;] jesli chodzi o pkt to 9/10 bo wydaje mi się, że niektóre twoje wcześniejsze prace były jednak lepsze choć i te trzymają bardzo wysoki poziom;] ładny dobór barw bo o technikach się nie wypowiadam bo się nie znam;] ale kolorki fajnie dobrane, nic się nie gryzie no tylko błoto na płaszczu może troche nie pasuje - płaszcz za krótki;] ale tak poza tym to fanie fajnie fajnie ;] Pozdrawiam

Aaa, no o płaszczu ktoś wspomniał, już

Awatar użytkownika
Tiger Brown
Kradziej

Post autor: Tiger Brown »

Nie no, brawka za technikę. =D> Stylistyka mi nie odpowiada, bo kojarzy mi się z reklamą landrynek, ale de gustibus i tak dalej.
"Pomaluję wasze figsy" - w przypadku niektórych to brzmiałoby jak groźba.

Grabz
Kretozord

Post autor: Grabz »

Krasnale nieco bajkowe ale naprawdę klasa :D , bardzo mi się spodobał ciemny odcień skóry, wyśmienicie komponuje się z nieco cukierkową odzieżą.Ogólnie brodacze =D> .

Awatar użytkownika
vocal
Masakrator
Kontakt:

Post autor: vocal »

chaośnik technicznie fajny ale klimatycznie mi nie leży, za jasny ten nmm moim zdaniem:)
pierwszy krasnal- wydaje mi się że zielone rękawice za bardzo odwracają uwagę od reszty modelu, ale poza tym bardzo fajnie, kolorowo;]
drugi kraś z kolei kolorystycznie nieco mdły, brakuje mu 'focusa';]

Awatar użytkownika
Magda
Wałkarz

Post autor: Magda »

Jeszcze tylko podstawki dokończyć :)

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Matijjos
Wodzirej

Post autor: Matijjos »

kurde z jakich farbek ten nmm, bo jest boskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Rakso_The_Slayer
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Rakso_The_Slayer »

Prace bardzo dobre ale kilka uwag mam. Po pierwsze wszystko jest fajne, czyste i słitaśne co nie bardzo mi pasuje do Chaosu. Gdyby to były modele imperium lub bretki to bym to chwalił ale do najeźdźców z północy mi taka stylistyka nie pasuje. Zapaskudź ich trochę, będą lepsi ;)

Sztandar jest skończony? Czachy i złoto wypadało by pocieniować mocniej. Na srebrne elementy jeszcze jaśniejszą warstwę bym dał miejscami. Co do szmaty - freehand klasa ale sam materiał... uwalić błotem, krwią i fekaliami i będzie gites ;) No i jeszcze troszkę nad przejściami musisz popracować (podobnie jak ja sam).

Ogólnie =D> =D> =D> wszystko fajnie poza tym co napisałem powyżej.
Obrazek

Awatar użytkownika
Rasti
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Rasti »

Zbyt jasno, wszystko wygląda jak w promieniach słońca, co jednak psuje troszkę klimat. Jakoś przejść świetna. Freehand też boski. :shock: W NNMie jak dla mnie za dużo jasnych barw, ogólnie porządna praca. Piękność BSB.

Awatar użytkownika
tedzio
Masakrator

Post autor: tedzio »

jak robisz nmm?

Awatar użytkownika
puszkin
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: puszkin »

Postęp masz masakryczny gratuluję talentu, piękne figurki :d

ODPOWIEDZ