Dziewczyny a WFB

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Zwolin
Falubaz

Re: Dziewczyny a WFB

Post autor: Zwolin »

większość dziewczyn jakie znam albo nie próbuje nawet pić bo się boi skutków a te co piją najczęściej trzeba zanosić trzęsące się do łóżka albo w inne miejsce gdzie panuje temperatura 15+ - prawie zawsze pijemy na tarasie a one padają gdzie popadnie np. w trawę i potem takiej szukaj
fakt, z facetami jest podobnie tylko że my padamy później i zazwyczaj na kanapie

a z tym rozbieraniem to też nie jest tak że żadna z moich koleżanek nie ma takich zapędów po kilku głębszych - tylko że my czujem się w obowiązku je powstrzymać i nie wykorzystywać faktu że są "wstawione" - może to dziwnie brzmi ale po prostu tak jesteśmy wychowani/takie przyjęliśmy zasady

Przypomniało mi się coś jeszcze w temacie pijanych rozbierających się kobiet - no może nie dokładnie o rozbieranie chodzi ale o rozpustę :
chodzi o cytat z Makbeta (bodajże II akt) kiedy to odźwierny rozwodzi się nad związkiem rozpusty z alkoholem, mniej więcej jest to tak:
[...] im więcej wypijesz tym większa bierze ochota, z drugiej zaś strony spada poziom wykonania. Sztuka w tym by znaleźć złoty środek.
dla Emiel'a-regisa pisze:jeśli f(x), tak jak poprzednio opisuje pole widzenia jednostki, a raczej konkretnie "szerokość" widzenia w punkcie x, to całką tej funkcji będzie pole widzenia
Sf(x)= x^2+cx
funkcja ta opisuje pole objęte wzrokiem unitu
chciałeś to masz
jeśli pod x podstawisz podwojony M oddziału to masz pole obszaru zagrożonego szarżą

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Battl na trzeźwo jest istotnie kiepski. Lubię, kiedy moi przeciwnicy są pół przytomni w niedzielę rano :mrgreen:
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Skavenblight pisze:
Zwolin pisze:widzę że dominuje mniemanie że wszystkie nastolatki myślą tylko o jednym .... :roll:
No wiesz, wszyscy kiedyś byliśmy młodzi... ;)
Juz nie oszukuj, ze jestes stara :P
Zwolin pisze:nie każda dziewczyna po wypiciu piwa się rozbiera - a przynajmniej tak wynika z mojego doświadczenia
Patrzac obiektywnie - cale szczescie ;)

Z piciem i graniem mam zwiazane zle wspomnienia, ale to bylo 8 lat temu - bylem niewprawiony :]

szrama
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: szrama »

Zwolin pisze:nie każda dziewczyna po wypiciu piwa się rozbiera - a przynajmniej tak wynika z mojego doświadczenia
Niektóre mają takiego Tafa, że wytrzymają pół litra.
Temat schodzi na kotki. :wink:

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Raptaparat pisze: Juz nie oszukuj, ze jestes stara :P
Nastolatką już nie jestem. No i w ogóle... tak zwani rówieśnicy sprawiają, że czuję się staro... no dobra, przynajmniej próbują ;)

Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

Post autor: oczko »

Jankiel pisze:
Gdzie alkohol, a gdzie hobby, ja nie widzę połączeń.
Battle na trzeźwo jest jak łowienie ryb na trzeźwo
:shock: to na trzeżwo wogóle się da?? :shock: a co do pań w wfb to próbowałem kilka namówić i choć figurki nawet im się podobały i chętnie by pomaloowały to namówienie ich na grę okazało się mission impossible

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Kobiety generalnie doceniają aspekt modelarski hobby a samą gre uważają za strate czasu.
Obrazek

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Lazur pisze:Kobiety generalnie doceniają aspekt modelarski hobby a samą gre uważają za strate czasu.
Trochę tak jest. Ja lubię grać, ale mogę całymi tygodniami składać i malować figurki, zanim ich wreszcie użyję. Natomiast znam ludzi, dla których ładne figurki też są ważne, ale jeśli długo nie grają, tracą zapał. Trzeba z nimi pograć, żeby znów im się chciało malować :)
Gra nie jest może stratą czasu dla mnie, ale jest na drugim miejscu, na pewno.

Natomiast dla kobiet niezwiązanych z hobby ważny jest efekt końcowy. Parę godzin malowania - nowa fajna figurka, parę godzin grania - bajzel w domu.

Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

ech to może dam jednak siostrze pomalować?? jak już będzie miała styczność z figurkami to może zechce poznać i zasady?? co o tym sądzzisz Skavenblight??

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

oczko pisze:ech to może dam jednak siostrze pomalować?? jak już będzie miała styczność z figurkami to może zechce poznać i zasady?? co o tym sądzzisz Skavenblight??
A bo ja wiem... nie znam Twojej siostry ;) Wszystko zależy od jej chęci.
Dla mnie dobry początek może być zarówno od grania, jak i od malowania, zależy, co się bardziej podoba... ja sobie najpierw przez 2 lata niezobowiązująco grałam, a potem stwierdziłam, że trzeba pomalować to wszystko ;) Nie wątpię, że w drugą stronę też może zadziałać.

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

Skavenblight pisze:
Racja, niektóre robią się agresywne. Upijanie celem osiągnięcia stanu nagości jest dużo mniej skuteczne od uwodzenia.
Podejrzewam, że z zachęcaniem do gry jest podobnie...;)
Mniej wiecej do tego dążyłem :P
I cóż, ja nie muszę pić, żeby grać, jasne, że fajnie jest z kumplami sobie coś walnąć, ale nie trzeba ;)

@ Zwolin: No to macie zasady, jesteście super mega fajni :P Widać każdy inaczej się wychowuje, bo u mnie to różnie bywało, ale zostawmy ten temat, bo to ma mało wspólnego z batlem. ;)

Co do przekonywania kobiet do wfb, ehh, to w ogóle nie zadziała, jeśli dziewczyna się w ogóle nie zainteresuję. Czyli pokazujesz jej figurki, coś mówisz, tłumaczysz, a ona "tak tak, to idziemy na ten spacer?" :P Wszystko zależy od chęci. Tak samo jest z RPG. Znam bardzo mało dziewczyn, które czynnie (np. minimum 2 razy w miesiącu) grają w rpga. :)

Także tu można się spierać, ale ja bym nie "marnował życia" swojej drugiej połówce :P I niech tak zostanie.

edit: ten temat jest jednym z najszybciej rozwijających się jakie śledziłem...

Awatar użytkownika
oczko
Falubaz

i sporo osób się w nim wypowiada a nie tylko 2-3 jak czasem bywa

Awatar użytkownika
Lazur
Niszczyciel Światów

Post autor: Lazur »

Moja dziewczyna napewno ze mną nie zagra nigdy:( Nie interesuje jej gra ale przynajmniej troche mi przy malowaniu czasami pomaga:)
Obrazek

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Nie łam się koleś, ja to np. mam koleżankę, która chyba żadnego meczu Lechii nie opuściła :shock: . Jak przy nożnej się udało, to i wszędzie ze wszystkim się uda :) A to, że pomaga przy malowaniu to znaczy, że już uchwyciłeś przyczółek :mrgreen:
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Yudokuno
Kotu

Post autor: Yudokuno »

Klafuti pisze:Nie łam się koleś, ja to np. mam koleżankę, która chyba żadnego meczu Lechii nie opuściła :shock: . Jak przy nożnej się udało, to i wszędzie ze wszystkim się uda :)
oj tam, oj tam... To jedna z najmilszych form spędzania czasu: duży LCD w knajpie, zimny browarek i mecze LM (ja np. od wczoraj opłakuję Barcę)
lohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
...mój bohater :D

Awatar użytkownika
Klafuti
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Klafuti »

Tyle, że ona chodzi na stadiony i korzysta ze wszystkich atrakcji kibicowania na żywo :shock2:
Obrazek
"Głos opinii publicznej nie jest substytutem myślenia."
~Warren E. Buffett

Awatar użytkownika
Grodzio
Chuck Norris

Post autor: Grodzio »

Yudokuno pisze:
Klafuti pisze:Nie łam się koleś, ja to np. mam koleżankę, która chyba żadnego meczu Lechii nie opuściła :shock: . Jak przy nożnej się udało, to i wszędzie ze wszystkim się uda :)
oj tam, oj tam... To jedna z najmilszych form spędzania czasu: duży LCD w knajpie, zimny browarek i mecze LM (ja np. od wczoraj opłakuję Barcę)
Nie ty jedna opłakujesz :(

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Grodzio pisze:
Yudokuno pisze:
Nie ty jedna opłakujesz :(
Moim zdaniem bramka Bojana była zdobyta prawidłowo. :(
Obrazek

Awatar użytkownika
Piotras
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Piotras »

hej hej miśki zanim się rozkręcicie to pamiętajcie, to nie temat o piłce nożnej...

:)

patryk999
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: patryk999 »

Hehe,2 razy moja laska pier...nała w moje figsy ciężkimi przedmiotami,za pierwszym razem ja byłem zrozpaczony za drugim się śmiałem bo nie trafiła...jej durnym laptopem.mam jedną kumpelę co zajmowała się malowaniem przez krótki czas ale tylko by wyrwać chłopaka.starsza<mama>myśli że za mało zabawek miałem w dzieciństwie dlatego to moje hobby.co do kobiet to zdarzają się rodzynki,fajnie mieć dziewczynę która też by się tym interesowała...
Obrazek

ODPOWIEDZ