Pare noobowskich pytań.
Moderator: Afro
- Kedziorson
- Masakrator
magia jest bardzo fajna więc IMO opłaca się nawet gołych 
zbieraj dalej i uzbieraj na ładnego rinoxa z monolith icon(bez reklam)

zbieraj dalej i uzbieraj na ładnego rinoxa z monolith icon(bez reklam)

- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
koszty mojego rhinoxa którego gdzieś zamieściłem na tym forum:
zabawka nosorożca- 2,5zł
green stuff-25zł
tłów bulsa- załóżmy za 10zł
łańcuszek-5zł
i jak sie nie myle to poxylina czy inna masa-10zł
razem - 52.5 zł! czyli akurat tyle ile masz
chyba ze chcesz zrobić jak radzi kędzierson czyli dozbierac i kupic sobie z monolit icon
zabawka nosorożca- 2,5zł
green stuff-25zł
tłów bulsa- załóżmy za 10zł
łańcuszek-5zł
i jak sie nie myle to poxylina czy inna masa-10zł
razem - 52.5 zł! czyli akurat tyle ile masz

chyba ze chcesz zrobić jak radzi kędzierson czyli dozbierac i kupic sobie z monolit icon

ja napisze straszne rzeczy ale mam do załatwienie dobry odlew koło 50 zł
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
Miałbym 2 pytania:
1. Czy w łowce w ogóle nie warto inwestować? Z jego strzałów, wychodzi nie najgorsza balista, całkiem walczy wręcz, a przy ucieczce przeciwnika można gonić 3D6...
2. Rozpiska na hordy chaosu, swój pomysł mam, ale wole dla siebie zachować, ale według Was, na czym powinienem się skupić? Koniecznie 1000 pkt
Prosze mnie też nie zjeżdżać odrazu
1. Czy w łowce w ogóle nie warto inwestować? Z jego strzałów, wychodzi nie najgorsza balista, całkiem walczy wręcz, a przy ucieczce przeciwnika można gonić 3D6...
2. Rozpiska na hordy chaosu, swój pomysł mam, ale wole dla siebie zachować, ale według Was, na czym powinienem się skupić? Koniecznie 1000 pkt

Prosze mnie też nie zjeżdżać odrazu

lowca jest jakby niedopracowany ... ma zasade loner ktora go udupia totalnie bo chodzi sam i jest latwym celem .. a co do strzalow to strzela albo sie rusza i to tez nie jest dobre
bo goly kosztuje 145 pkt wiec nie oplaca sie .
2.na hordy chaosu najlepiej genrowac napor , ironguty ile wlezie bruiser i mag z itemem ktory obniza ld chaosu o 3 i wtedy rzucasz na nich test paniki i jest cool

2.na hordy chaosu najlepiej genrowac napor , ironguty ile wlezie bruiser i mag z itemem ktory obniza ld chaosu o 3 i wtedy rzucasz na nich test paniki i jest cool

JAK rydwan 50x100Qbazss pisze:A jakie wymiary ma podstawka od śmieciarki?
Bo nie posiadam figurki :/ A bede ją testował kartonikiem
"W sumie nie zmienia to nic tylko tyle że wyczułeś okazje i ją wykorzystałeś a ja byłem naiwny i dałem się wykorzystać. Nie martw się następnym razem nie będe uprzejmy i miły" AS1 vs. Dymitr
- Kedziorson
- Masakrator
KARTONIKOM MÓWIMY NIE!!!(jasne ja do dzisiaj mam kartoniki zamiast Yeti
)
słuchaj podstawka pod rydwan to prosta rzecz do zrobienia... pudełko po CD i już
tylko wytnik na wymiar...wygląda duuuużo lepiej nić karteczka 

słuchaj podstawka pod rydwan to prosta rzecz do zrobienia... pudełko po CD i już

Ale jaja! Rzeczywiście w Army Booku ma 6 ruchu, a Army Builderze 7 ruchu. Ciekawe co jest poprawne. (W Army Booku angielskim tez ma 6 ruchu).kaputek0 pisze:ile ruchu ma scraplauch w ab polskim 6 cali a tu czasami się spotykam że ma 7 i nie bardzo wiem oco kaman.Proszę o pomoc
Rinhoxy mają 7 ruchu
Katapulta ma ruchu 6 " , jeju rhinox ma 7 " a z katapulty 6 . TO jest przecież LOGICZNE . Bo przecież taki rhinox który nie ma nic na plecach , a nawet choćby tego ridersa , to se śmiga te 7 cal . Ale taki co ma pare ton złomu na barach to chyba nie ujedzie tak szybko jak ten z ridersem , nie??
Logiczne to by było, gdyby inne rydwany też miały ruch -1 jak ciągną za sobą kupe drewna._SkaVen_ pisze:Katapulta ma ruchu 6 " , jeju rhinox ma 7 " a z katapulty 6 . TO jest przecież LOGICZNE . Bo przecież taki rhinox który nie ma nic na plecach , a nawet choćby tego ridersa , to se śmiga te 7 cal . Ale taki co ma pare ton złomu na barach to chyba nie ujedzie tak szybko jak ten z ridersem , nie??
- Kedziorson
- Masakrator
więc wałuje od 1,5 roku ?
wszyscy chyba wałujemy

wszyscy chyba wałujemy

- FIFI (_!_)
- Chuck Norris
Ja nie wałuje
bo zadko gram na smieciarkach a jak gram to nie na turniejach a tylko na turniejach uzywam rozp z AB