![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Karpiu - Galeria - Up - 19/08/2016 W9ED, WM
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Warsztat Karpia - 30.10.2013 - Odkurzenie Tematu
Czekam z niecierpliwością na Vilitcha ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Update
3x Skullcrusher
1 Chimerka
Foto z dzis z rana
![Obrazek](https://lh4.googleusercontent.com/-ipT6vCA1Xjg/Un-sEVXZcqI/AAAAAAAAAxs/bAWbtQ4faqY/w1306-h865-no/DSC_0428.JPG)
![Obrazek](https://lh5.googleusercontent.com/-hVZrqOG7HWc/Un-sQdBeoHI/AAAAAAAAAx4/ROMlus24MCU/w1306-h865-no/DSC_0434.JPG)
Zapraszam do komentowania
3x Skullcrusher
1 Chimerka
Foto z dzis z rana
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Fajniacki OSL na chimerze
... Co do crusherów, to wyglądają dobrze, choć przydałoby się ciutkę więcej czerwonych akcentów na nich. Samotne czerwone tarcze jakoś tak się gryzą z resztą modeli... generalnie musza się fajnie prezentować na stole...
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
Chyba pierwszy efekt podstawki z lawą jaki mi się podoba (sic!)
Do tego dobre czyt. czyste metaliki
dla mnie udane figsy ...
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
jak to lawa to troche zbyt matowa jak dla mnie. No na stopach chimery widać mocno linie podziałowa
Tak to chimera super wyszła ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
"For a sharp second, Selenia froze, and Crovax's blade found home. As the Angel shattered like glass, Crovax felt his mind collapse - the curse had been fulfilled"
- The tale of Crovax the Cursed
- The tale of Crovax the Cursed
hehehe dzieki, ale zamierzenie bylo inneszczurek pisze:Chyba pierwszy efekt podstawki z lawą jaki mi się podoba (sic!)Do tego dobre czyt. czyste metaliki
dla mnie udane figsy ...
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
- rudobrody79
- Falubaz
kolorystyka całkiem całkiem tych jugerów
tylko chimerki fotek poprosimy więcej-jakby w cieniu stała![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
tylko chimerki fotek poprosimy więcej-jakby w cieniu stała
Fotek wiecej nie bdzie niestetyrudobrody79 pisze:kolorystyka całkiem całkiem tych jugerów![]()
![]()
![]()
tylko chimerki fotek poprosimy więcej-jakby w cieniu stała
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
ThxJasif pisze:Od kiedy zacząłem zbierać WoCh, jesteś moim guru malarskim
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Uff remonty i ciśniecie z zamówieniami to nie to co tygrysku lubia najbardziej
Na teraz Slayersi. Do wykończenia u nich zostało zwieńczenie sztandaru.Na warsztacie jeszcze leży 30 Savagy i kilka gobasow z rydwanem Gamezone Plus jacyś górnicy których muszę wykąpać w rozpuszczalniku.
Spróbuje ponowić jeszcze ich fotkę bo tutaj totalnie cieni nie widać
![Sad :(](./images/smilies/icon_sad.gif)
Na koniec tego updatu wrzuce jeszcze foty dwarów które skończyła kilka tygodni temu z okazji malarskiej aktywacji a nie pamiętam czy je wrzucałem
Niestety nie zdążyłem zrobić fotki Longów z pomalowanymi rantami podstawek przed oddaniem ich klientowi.
Ironi są bardzo fajni, podoba mi się metal na nich. Longowie mogliby mieć nieco bardziej różnorodne brody chociaż rozumiem niechęć przy takiej ilości i pewnie jakimś ograniczeniem czasowy (byli dla klienta?). Jedyne czego nie czuję za bardzo to hamki. Wydają się zlewać ze sobą.
""A Dwarf is'n short, he is concentrated in every aspect" !"
Slayersi: powyciągałbym brody jak to mawia Greg ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ironi: bardzo spoko, zwyczajowe solidne malowanie
Hamki: to domyślam się jest dopiero wip bo ani brody nie są pomalowane ani nic![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Longi: Najlepiej się prezentują co do brodziaszczy to naturalnie wszystkie powinny być białe / siwe z uwagi na ich wiek![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ogólnie co mi bardzo przeszkadza to niesamowicie biedne podstawki, jakieś żużlowisko, ni to jakiś węgiel, ni to skała - brak jakiegokolwiek kamyczka nawet bardzo boli :/
Ironi: bardzo spoko, zwyczajowe solidne malowanie
Hamki: to domyślam się jest dopiero wip bo ani brody nie są pomalowane ani nic
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
Longi: Najlepiej się prezentują co do brodziaszczy to naturalnie wszystkie powinny być białe / siwe z uwagi na ich wiek
Ogólnie co mi bardzo przeszkadza to niesamowicie biedne podstawki, jakieś żużlowisko, ni to jakiś węgiel, ni to skała - brak jakiegokolwiek kamyczka nawet bardzo boli :/
Wszystkie Kraski były dla klienta i pewnie zobaczycie je za niedługo na stole na jakimś turze ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ironi, Hamki, Longi juz dawno wróciły do klienta wiec juz cięzko coś poprawić. Teraz zostali Slayersi i minerzy.
Ironi, Hamki, Longi juz dawno wróciły do klienta wiec juz cięzko coś poprawić. Teraz zostali Slayersi i minerzy.
Ironi poszli ekspresem pare dni i byli gotowi. całość Ironów, Hamków i longów zamknąła sie w 3 tygodniach o ile pamiętam. Do tego poszły jeszcze maszyny ( 2 klopy, 1 organki i kowadło z obsługantami, plus cała kadra Runmis, BSB, Lord.dzikki pisze:Ile czasu Ci schodzi średnio na malowanie takiego klocka jak ironi na przykład?
jedyne co bym zmienił na miejscu właściciela tych krasnoludów to ranty podstawek, najlepiej na czarne albo szare bo w tej chwili nie wygląda to fajnie, zwłaszcza jak się patrzy na cały klocek... może jeszcze jakąś trawkę bym dodał, coby ożywić nieco podtawki, nikoniecznie zieloną ale taką zółta/suchą.