"Myśl tfurcza" by Daw [up 26.09 - Fell-Baty+ WIPy]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: "Myśl tfurcza" by Daw [up 26.08 - Terrorgheist & GG - WI
Ta jest stara a ta o której piszesz jest bardzo stara
Come crawling faster, obey your Master...
Zgodnie z zapowiedzią właściwie skończyłem Gwardzistów... pozostał jeszcze tylko filler i command.
Fotki poniżej - dobrze, że juz ich kończę bo powoli tracę cierpliwość... podjąłem się ich pomalować od a do z nie malując nic w między czasie więc trochę grubo jak na mnie Musiałem wreszcie podjąć rękawice i odbyć starcie po raz pierwszy z glaze-ami na metalikach oraz z nmm - taki kontept był od początku w mojej głowie i taki pozostał Na drugą gwardię również mam pomysł dosyć ciekawy
Enjoy!
PS: sorry za fotki ale robione telefonem.. jak będzie bełna paczka skończona na podstawkach to wtedy wrzucę full-profi zdjątka
Fotki poniżej - dobrze, że juz ich kończę bo powoli tracę cierpliwość... podjąłem się ich pomalować od a do z nie malując nic w między czasie więc trochę grubo jak na mnie Musiałem wreszcie podjąć rękawice i odbyć starcie po raz pierwszy z glaze-ami na metalikach oraz z nmm - taki kontept był od początku w mojej głowie i taki pozostał Na drugą gwardię również mam pomysł dosyć ciekawy
Enjoy!
PS: sorry za fotki ale robione telefonem.. jak będzie bełna paczka skończona na podstawkach to wtedy wrzucę full-profi zdjątka
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
- smiejagreg
- Ciśnieniowiec
Szacun wielki - malowanie świetne , wiem, jak ciężko utrzymać jakość malowania robiąc w tym samym non stop.
ja tez jestem pelen podziwu - przede wszystkim ze wzgledu na ilosc . pomalowac tak jednego ludka, dwa, piec, no, moze dziesiec... ale caly, duzy regiment? szacun...
na mnie czeka 42osobowy batalion piechoty francuskiej
"I fart in your general direction"
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Brawo, świetna robota
Wisła Kraków.
Ogółem mówiąc, figurki pomalowane schludnie. Moim zdaniem te zielone miecze zwracają uwagę odwiedzającego galerię w pierwszej kolejności. Tak trzymaj
Zapraszam do komentowania
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550
Savage Orc Armybook - http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=37&t=31550
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- The WariaX
- Falubaz
Łocurva
zacny masz to Panie oddział
zacny masz to Panie oddział
Zapraszam do mojej galerii :
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=10&t=35475
Maluję na zamówienie:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 13#p990613
Będziesz już na Silesianie tą gwardią? Chętnie zobaczę na żywo
Barbara pisze:Może nie wszyscy się w tym środowisku lubimy, ale akurat prawie wszyscy się znamy. To że dwóch znajomych da sobie czasem po ryjach nie powinno chyba nikogo dziwić.
Niestety jestem po operacji nosa i nie mogę się ruszać z domu - to mi pokrzyżowało plan wyprawy na Silesiana już o tym gadałem z Krzyśkiem. Najbliższa szansa to Arena - ale też na 70%... :/
Dziękuję wszystkim za zacne komentarze Napisałem, że tracę cierpliwość ale to nie znaczy, że nie mam jej w nadmiarze
Dziękuję wszystkim za zacne komentarze Napisałem, że tracę cierpliwość ale to nie znaczy, że nie mam jej w nadmiarze
Spoko - tych jest 30-tu. Jeszcze do tego 3 z grupy dowodzenia i Jeden na filler czyli razem 37 Siedziałem nad nimi okrągły miesiąc więc się bardzo cieszę z powyższych komentarzy. Niedługo zabiorę się wreszcie za jakiś pojedynczy model żeby na chwilę odpocząć od malowania regimentówSzaman pisze:ja tez jestem pelen podziwu - przede wszystkim ze wzgledu na ilosc . pomalowac tak jednego ludka, dwa, piec, no, moze dziesiec... ale caly, duzy regiment? szacun...
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Miesiac na taki oddzial na taki poziomie to malo.
Gratuluje - prezentuja sie swietnie.
Gratuluje - prezentuja sie swietnie.
OMG śliczne......
Rzeźbienie jeszcze lepsze..aż chce się wrócić do Battla na poważnie i zacząć się mierzyć z mistrzami(malowania i modelowania)
Czekam na black coacha bo w cholerę jestem ciekawy jak wyjdzie malowanie tego cudeńka.
Rzeźbienie jeszcze lepsze..aż chce się wrócić do Battla na poważnie i zacząć się mierzyć z mistrzami(malowania i modelowania)
Czekam na black coacha bo w cholerę jestem ciekawy jak wyjdzie malowanie tego cudeńka.
PK w sumie jest takie samo jak PVP tylko jesteś czerwony i wszyscy chcą Cię zabić
Gguardzi w kupie zacnie wyglądają,brawa za schemat kolorów i cierpliwość:)