Drużynowe Mistrzostwa Polski "Games R Us" 28-29.08.10 GWlkp.
Re: Drużynowe Mistrzostwa Polski 2010 VIII 28-29 - Gorzów Wlkp.
a dasz rade zrobic do nich pavise'y?
50zl to taniocha. kupujecie figurki za miliony pieniedzy a potem na turniej wam szkoda 50zl... niezle. ja bym spokojnie mogl zaplacic 100 czy 200 raz na rok zeby miec fajny turniej w dobrym miejscu i z dobrymi warunkami, rowniez do spania
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
-
- Mudżahedin
a ja bardzo chetnie pozycze od kogos (najlepiej z Poznania) 4 maneaterów... Odwidzięcze się jakims piwkiem
Co ma 8 edycja do DMP skoro gramy na 7?goboss pisze:Mam nadzieję, że 8 edycja nie wpłynie na frekwencję DMP.
Nie chcac nikogo obrazac, ale to tylko o nich bedzie swiadczylo, ze zamiast pojechac na najlepszy turniej w roku wola cwiczyc cos co pozniej tez beda mogli cwiczyc...
drugi skład KultuInferno pisze:Ktoś szuka najemnika ?
Szmaja widze, ze nowy sponsora doszedl, czyzby kazdy uczestnik mial teraz dostac jakas zabawke jako nagrode ?
ogolnie to do wszystkich jest dosc daleko, bo szkola jest na samym koncu miasta (z kazdej strony patrzac )
ale najblizej masz do schroniska mlodziezowego a dalej to juz centrum miasta i gracja, mieszko, azyl i dworcowy mniej wiecej te samej odleglosci (schronisko i azyl bez nawigacji mozesz miec maly problem odszukac, zalezy jak ogarniety jestes )
ale najblizej masz do schroniska mlodziezowego a dalej to juz centrum miasta i gracja, mieszko, azyl i dworcowy mniej wiecej te samej odleglosci (schronisko i azyl bez nawigacji mozesz miec maly problem odszukac, zalezy jak ogarniety jestes )
schronisko jest dosc blisko. 15 minut z buta max. albo taksa do 10 zl.
gracja podobnie. mieszko troche dalej. ogolnie autem wszystko jest 5 minut z tych miejsc.
piszczalka nie uwazal na lekcjach z geografii
gracja podobnie. mieszko troche dalej. ogolnie autem wszystko jest 5 minut z tych miejsc.
piszczalka nie uwazal na lekcjach z geografii
najlepsze schronisko jest na skarpie wielokrotnie sprawdzane
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE