W tym roku mam zamiar sprawić by Breta wygrała wreszcie pierwszego mastera w tym kraju.Wujek przyjezdza jak milo, bedziesz bronil wicemistrza?

W tym roku mam zamiar sprawić by Breta wygrała wreszcie pierwszego mastera w tym kraju.Wujek przyjezdza jak milo, bedziesz bronil wicemistrza?
Dębek pisze:Ty mi tu z wiarą nie wyskakuj. Dawaj maxa z softa i dobrze mnie paruj, a ja się zajmę resztą.Ziemko pisze:I belive in you
To akurat jest napisane w uściśleniach że nie działa ponieważ. KB nie działa na MC a bohater ujeżdżający MB jest MC.Asassello pisze: 2. KB a herosi na Monster Beastach?
pozdrawiam
Morrok jedzie z Wrocławia , a co do miejsca to pisz do Ziemasa on ogarnia te sprawyMikeOne pisze:Siema, przeprowadziłem się dopiero co do Wrocławia i w tym roku zamiast z Gdańska, z Wrocka będę jechać na Kohortex.
Kto jedzie z Wrocławia i z kim ew. mógłbym się zabrać do Bydgoszczy? Czy ew jak byłbym w piątek znajdzie sięu kogoś miejsce?
Pozdrawiam,
Mike
Asassello pisze:skoro organizatorzy podchodzą luźno do zasad chciałby przeczytać jak będą rozstrzygane poniższe kwestie:
1. M&H - co poganiacze przekazują monsterowi, a co nie? (Ld, Ws, I... ?)
2. KB a herosi na Monster Beastach?
3. ten save na 5+ u WE? (akurat mało mnie ta sprawa obchodzi, ale pytanie pasuje do reszty)
pozdrawiam