8 Edycyjna Liga CYTADELI 2500
- Aron_Banalny
- Masakrator
Kotlet vs. Aron once again
mażysz dostanie vampir z heleny i po krzyku... scenariusz blood and glory gramy tak??? możesz mi swoją rozpę na PW wysłac??:) chetnie poczytam:) swoją drogą ile masz break pointów??

We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Ja vs. Marian 4:16 dla Mariana
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Taaaa
To WOCH odesłał by ciebie 1 tura rzucam bramę manfred wpuszcza chce rzucać na siłę... ale manfred uparł się że na hity no i wyszło 11
Ostatni tura manfred rzuca sobie course of years na mój oddział z generałem na 1 woundzie... i akurat na niego rzuca 6 WRRRRRR
Że już nie wspomne, że omało sobie genka nie wessałeś do WARPA 

We Bust in, Fight Through the Carnage, let the BOOMSTIK do the Talking...
Gdyby nie przyfarcil z generalem, to i tak by wygral 13-7. Kurde, szkoda, ze nie zostalem na ostatnia ture. Myslalem, ze nic ciekawego sie nie zdarzy, a tu prosze, taka wisienka na torcie 

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".