GT - coś wiadomo?

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Post autor: adeon »

zgadza sie, ale poprzez online nie ma mozliwosci podania danych niezbednych do rejestracji. a chcemy uniknac wymogu wysylania wypelnionej karty zgloszeniowej przez graczy (jak to jest w UK).
ROTFL !! Teraz to juz sobie z nas jaj robisz chyba.... A co to za problem zrobic glupi formularz z walidacja czy nie ma pustych pol formularzy ? Toz to dzieci potrafia w html'u zrobic....
to nie sa obcy ludzie, znam wszyskich trzech osobiscie. co do pytania - tak, majac nr karty sami zrobia przelew.
Masz nad nami ta przewage, ze ich znasz, i ze to twoja firma organizuje ten turniej... Ja za takie rozwiazanie dziekuje.
Szkoda, bo po odwolaniu special characterow nawet zaczalem juz malowac figsy z mysla o tym turnieju. A tak.... Mam nadal nadzieje, ze uda wam sie znalezc jakas sensowna osobe do zrobienia porzadnego formularza rejestracyjnego....

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

to nie sa obcy ludzie, znam wszyskich trzech osobiscie. co do pytania - tak, majac nr karty sami zrobia przelew.
ROTFL
Zapodaj takim tekstem w rozmowie z dowolnym poważnym kontrahentem, tudzież w dowolnej instytucji finansowej. Weź od razu dyktafon, taki szczery i głośny śmiech jest tysiąckroć lepszy niż wszelkie serialowe. "puszki"

Z kart się nie robi przelewów (do tych trzeba autoryzacji posiadacza konta), kartami się płaci. Pytanie było inne: czy na płatności 10GBP na konto GW za udział w GTEE się skończy korzystanie z każdej z kart? I jakoś nie kręci mnie perspektywa posiadania przez firmę "niejednokrotnie krzakowatą" mojego numeru karty - bo ów wystarczy do dowolnej transakcji sieciowej.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

w UK bardzo popularny jest MO zamawiany przez telefon. dziala to od wielu lat i jakos problemow nie bylo. ludzie, ktorzy beda od Was przyjmowac nr karty, przyjmuja takich numerow dziesiatki dziennie.
co do formularza - zrobic go mozemy, ale nie mozemy go umiescic. jest tylko jeden sklep online na Europe, angielski, ktory nie bedzie wprowadzal zmian w swoim systemie dla jednego, wschodnioeuropejskiego granda.
Tomash pisze:To po ch** mamy w Polsce oficjalnego pracownika GW? Który na dodatek odpowiedzialny jest za organizację rzeczonego turnieju? :evil:
podanie informacji, gdzie mozna znalezc informacje, jest rowniez informacja.
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
TruePunk
Masakrator
Kontakt:

Post autor: TruePunk »

Ech, ech. Juz to widze
'Mamo, potrzebuje wyslac troche pieniadzorkow, wpisowe za turniej. Tylko ze do UK. Alez nie mamo, turniej jest w polsce, tylko pieniadzorki do UK. Swietnie, to daj mi numer swojej karty jak mozesz. Oj, wiem ze moga cala pieniadze firmy sciagnac, ale nie martw sie - tam pracuja porzadni ludzie, koledzy Szamana. No, takiego organizatora turnieju, nieznam go ale to tez porzadny czlowiek!'

Mam nadzieje ze opracujecie jakis sensowniejszy sposob.. bo na chwile obecna nawet rozmowy z rodzicielami chyba zaczynac nie bede ; p

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

TruePunk pisze: Mam nadzieje ze opracujecie jakis sensowniejszy sposob..
Się robi :idea:
Poproś Szamana, żeby za Ciebie te pieniądze wysłał. On zna tych ludzi, ma do nich zaufanie i często im swój numer karty podaje.

Sorry Maćku - musiałem....
Najpierw WM, teraz GT. Ja lubiłem te turnieje. One fajne były.
:roll:
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Się robi Idea
Poproś Szamana, żeby za Ciebie te pieniądze wysłał. On zna tych ludzi, ma do nich zaufanie i często im swój numer karty podaje.
:lol: :lol: :lol: :lol:

Na to sie pisze :) Brawa dla Jacka :))

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

adeon pisze:Brawa dla Jacka :))
Wcale nie. Wolałbym nie mieć okazji do tak dowcipnych wypowiedzi. :(
To nie wina Szamana, że w durnej firmie pracuje.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Z roku na rok i GT i WM coraz slabsze sa :( Szkoda , ja bardzo mile wspominam te imprezy szczegolnie chyba najlepsze ich wydania na ktorych akurat bylem GT 2004 i WM 2005...

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Jedy Knight pisze:
adeon pisze:Brawa dla Jacka :))
Wcale nie. Wolałbym nie mieć okazji do tak dowcipnych wypowiedzi. :(
To nie wina Szamana, że w durnej firmie pracuje.
Lepiej smiac sie niz plakac.... przynajmniej takie jest moje zdanie.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Jacek mistrz! Zmieniam podpis w sygnaturce! :lol:

Co nie zmienia faktu, że cała sytuacja jest dość smutna - a już się miałem na GT wybrać. :roll:

Szaman, ja wiem, że to nie Ty podejmujesz decyzje i świecisz oczami za kretynizmy swoich mocodawców. I doceniam, że próbujesz na forum prostować niektóre kwestie, chociaż nie jest to Twoim pracowniczym obowiązkiem. Ale naprawdę nie musisz ich (i kretynizmów, i współpracowników) tak zdecydowanie bronić. Nikt by się nie czepił, gdybyś napisał "tak ustaliła góra, nie mam na to wpływu", zamiast dorabiać uzasadnienia.
A spychologii stosowanej nienawidzę na poziomie wręcz organicznym, stąd moja ostra reakcja na Twoje odesłanie do działu NEMO.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

ja od razu pisze, ze jak ktos bedzie zamawial i nie ma nic przeciwko zebym sie pod niego podczepil to bede wdzieczny, sam mam electrona i nawet jakbym chcial zamowic nie moge...

pzdr

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Tomash pisze:A spychologii stosowanej nienawidzę na poziomie wręcz organicznym, stąd moja ostra reakcja na Twoje odesłanie do działu NEMO.
nie ma to nic wspolnego ze spychologia - odsylam Cie tam, gdzie uzyskasz kompletne informacje. ja zajmuje sie organizacja imprezy w Polsce, na rzeczy zalatwiane w UK nie mam wplywu. a Ty dzwoniac lub piszac do NEMO uzyskasz odpowiedzi na nurtujace Cie pytania dot. zakupu biletow na GT. proste.
a czy system kupna biletow jest zly czy dobry? kwestia wzgledna. jak juz wspomnialem, MO od dawna dziala "na telefon" i jakos problemow nie bylo. zdaje sobie sprawe, ze wielu to nie przekona - to w koncu Wasze pieniadze i to Wy ponosicie ewentualne ryzyko... ale nic na to nie poradze.

Awatar użytkownika
adeon
Wodzirej
Kontakt:

Troche wiecej wiary w siebie - na Speciali tez ponoc wplywu nie miales....

Awatar użytkownika
Loremaster
Oszukista

Post autor: Loremaster »

Ja mam specjalna karte przedpłaconą bo często robię zakupy przez internet i wpłacam tam tylko tyle kasy ile jest potrzebne, wiec jezeli ktos nie moze to ja sie chetnie podejme. Oszczednosi mi nikt nie ukradnie nie ma takiej opcji. Oczywiscie zostaje kwestia czy mozna wyslac kilka zgloszen na raz i zaplacic jedna karta ?? Ale to pytanie do Szamana :D

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Loremaster pisze:Oczywiscie zostaje kwestia czy mozna wyslac kilka zgloszen na raz i zaplacic jedna karta ?? Ale to pytanie do Szamana :D
jesli masz niezbedne dane wszystkich zglaszanych osob to czemu nie?

i jeszcze jedna informacja: miejsc jest 200. nie ma podzialu na systemy. kto pierwszy ten lepszy. przypominam, ze w tym roku bedzie WFB, WH40k i LotR.

Awatar użytkownika
Loremaster
Oszukista

Post autor: Loremaster »

o to spoko wiec jak sa chetni ja to moge zalatwic, tylko trzeba wszytsko dograc conajmniej dzien przed terminem zgloszania zeby to pierwszego dnia zrobic najszybciej jak sie da, aby miejsca dostac

Dlatego mam nadzieje ze gracze zostana poinformowani wczesniej od kiedy zacznie sie sprzedaz wejsciowek :D

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Loremaster pisze:o to spoko wiec jak sa chetni ja to moge zalatwic, tylko trzeba wszytsko dograc conajmniej dzien przed terminem zgloszania zeby to pierwszego dnia zrobic najszybciej jak sie da, aby miejsca dostac

Dlatego mam nadzieje ze gracze zostana poinformowani wczesniej od kiedy zacznie sie sprzedaz wejsciowek :D
nom, i jakie dane trzeba podac, zeby wiedziec co Loremasterowi podac ;)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

potrzebne dane znajduja sie w dolnej czesci formularza. dodatkowo trzeba podac wiek, ktory musi byc 16+.

Obrazek

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

Ja bym chętnie skorzystał z możliwości jaką dajesz Loremaster.

Zgłoszę się do ciebie niebawem.

spot
Wałkarz

Post autor: spot »

@Loremaster

Z przyjemnością też się podłączę. Jeśli można oczywiście:)

@Szaman

Z biletu wynika, że będzie jedzenie:) Prawda to?

ODPOWIEDZ