D-Wens Kontratakuje. Koniec jest bliski (juz tylko 2 dni)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Paku
Oszukista

Post autor: Paku »

Hej zmieńcie nagłówek na;

Koniec już za 2 dni

chyba że hakerzy nie pracują w niedziele :D

Awatar użytkownika
Husiat
Wodzirej

Post autor: Husiat »

Incognito pisze:Ale z was psy! Nie wiem, kto się poddemnie podszywa, ale żądam screena z porównaniem mojego IP i jego. Ja myślę, że to Zox
Boże...
Ty jesteś jakimś niewzyżytym bachorem lat 12, dziecko neostrady bite w domu, być może realny świat Cię przerasta i dlatego szukasz przyjaciół oraz ludzi którzy będą na ciebie zwracać uwage. Może koledzy cię nie doceniają albo rodzice popełnili błąd wychowawczy.

Nie da się nic zrobić z nim? Was to cieszy, że taki dzieciak znalazł odbiorców, wy się z niego śmiejecie ale tu nie ma z czego. To jest dziecko pokrzywdzone przez życie i zignorujcie go, może jeszcze zmieni się na lepsze.

Admini nic nie mogą z nim zrobić? Zniszczcie go jakoś bo mnie nudzi już na tym forum, wkurzają mnie te jego poste, które wszystkich śmieszą, a on do tego przecież dąży. Aż mi trudno uwierzyć że dzieciaka napędzacie.... :roll: :?
Bum...!

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Husiat pisze:Admini nic nie mogą z nim zrobić? Zniszczcie go jakoś bo mnie nudzi już na tym forum, wkurzają mnie te jego poste, które wszystkich śmieszą, a on do tego przecież dąży. Aż mi trudno uwierzyć że dzieciaka napędzacie.... :roll: :?
Admini mogą. Ale po co? Szkoda ubawu :lol:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Husiat
Wodzirej

Nie rozumiem co jest śmiesznego w oglądaniu wyczynów kaleki umysłowego. Jeżeli to was śmieszy - OK. Ja nic nie zmienię, po prostu zadziwia mnie że można się śmiać z czyjejś ułomności. Więcej postów już nie napiszę, bo i po co? Nie będę go napędzać... :roll:
Bum...!

Awatar użytkownika
Ehx-ray
Wałkarz

Post autor: Ehx-ray »

@Husiat - to nie dziecko, jestem pewien. Jajca sobie robi poprostu z takich jak Ty, którzy biorą świat ciut za poważnie...no offence

pozdro

Awatar użytkownika
Husiat
Wodzirej

@Ehx-ray: w domyśle "Neostrady". To nie dziecko. Ale jaj sobie napewno nie robi, bo nie widzi mi się aby ktoś marnował tyle czasu aby robić z siebie pośmiewisko. Po prostu najlepiej go ignorować, a racji bytu tego tematu w ogóle nie widzę.... :roll: Ale to już sprawa moda który tu moderuję... :wink:
Bum...!

Awatar użytkownika
Kharnan
Mudżahedin

Post autor: Kharnan »

Czemu się przejmujesz?

Ot, debilek jakich wielu, pośmiać się z niego można i tyle. :)
And he did say "War", and the world did tremble...
Obrazek

Awatar użytkownika
Christos
Kretozord
Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)

Post autor: Christos »

Kharnan pisze:Czemu się przejmujesz?

Ot, debilek jakich wielu, pośmiać się z niego można i tyle. :)
Zastanowic by sie należało nad poziomem tych co się właśnie z tego śmieją.
Poniżej krytyki.
Brak słów.

Awatar użytkownika
Kharnan
Mudżahedin

Post autor: Kharnan »

Ni ziębi mnie to ni grzeje Christos, ale ubaw jest. :)
And he did say "War", and the world did tremble...
Obrazek

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Ten temat już się wyczerpał. Kłódeczka.

Rozpatrujemy możliwość likwidacji Przedszkola - jak widać to forum nie spełnia swoich założeń.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Zablokowany