Skład na ETC 2011
Moderator: swieta_barbara
Re: Skład na ETC 2011
Zagrałem jedną bitwę duńskimi DE. Na początku myslałem, że to może być nawet fajne. Trzeba było zagrać jak Rince z dwarfami Kudłatego, skitrać się i liczyć, ze dużo nie stracę, zamiast tego z DE Barba poszedłem do przodu. Dwa zionięcia zabiły większość warriorów, a kawa odginana cały czas skończyła marnie w CC. Ból tej rozpiski to całkowity brak kontry na śmieci przeciwnika. Poddałem bitwę na początku mojej czwartej tury, po oblaniu stuborna na 10. Generalnie rozpa jest słaba w opór moim zdaniem.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Szukaliśmy z tego Kudłatym po naszych bitwach. W opisie shrina jest, ze efekt zastępuje poprzedni efekt i może być taki sam, więc chyba nie ma czegoś takiego. Choseni wtedy mają w zasadzie warda z automatu, a Ci knighci bodajże o 1 wynik lepiej.swieta_barbara pisze:kudlaty po (!) mojej bitwie z Kalafiorem twierdzil, ze na ETC shrine dziala tak jak tam w ktoryms watku Dymitr twierdzil, tzn. ze nie możesz dwa razy pod rzad miec tego samego efektu - IMO glupie.
Jeśli to znalazłeś gdzieś to wrzuć cytacik, a jak nie, to trzeba uznać, ze Kudłaty był zmęczony po podróży

Bez warda ten klocek rozkręca się w turę.
Jest teraz dupa, że do ostatecznego faqa sporo drużyn zgłasza takie zastrzeżenia, aby udupić rozpiski przeciwników, np. że maska nie działa na oddział tylko na championa i niby choseni maja nie przerzuacać tego efektu. Wydaje mi się jednak, że to wszystko nie poprzechodzi.
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

- swieta_barbara
- habydysz
Luzik, tez mi sie wydawalo, ze kudlaty bredzi. Nie ma na to cytatu.
Bez brzytwy tego klocka nie rozkreca sie wcale

Bez brzytwy graja tylko ogry.swieta_barbara pisze:Luzik, tez mi sie wydawalo, ze kudlaty bredzi. Nie ma na to cytatu.

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Ktore maja wlasne lory?Lazur pisze:skaveny, orki, Tk...
Ktore nie czaruja/nie maja dostepu do shadowa?Kalesoner pisze:we, dwarfy
Rozumiem, ze shadow nie jest najlepszym/najpopularniejszym lorem

Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Duńczycy – Shadow nie mają tylko SK,
Niemcy - BRE, EMP, HE, VC, SK,
Włosi - DOC, BOC, OG, VC, SK, LIZ, DF
Podsumowując – mrok panujący w państwach skandynawskich przerzuca im się na rozpiski – cień mają nawet w rozpach – kto tylko może ten bierze, im dalej na południe tym więcej śłońca…
(pod. Za TVNMeteo).
Niemcy - BRE, EMP, HE, VC, SK,
Włosi - DOC, BOC, OG, VC, SK, LIZ, DF
Podsumowując – mrok panujący w państwach skandynawskich przerzuca im się na rozpiski – cień mają nawet w rozpach – kto tylko może ten bierze, im dalej na południe tym więcej śłońca…
(pod. Za TVNMeteo).
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Misiaczku, chodzilo mi o to, ze nie mozna zakladac, ze dunska kawa kroi wszystko bez brzytwy, bo sa minimum 3 (same topowe), w porywach do 6ciu armii, ktore w wiekszosci wybieraja shadow (de/doch/vc+Emp/he/liz) i z ktorymi najlepsza dunska wystawka powinna dostawac wpierdul. No, ale fakt, armii bez shadowa jest wiecej. Dedukcja 100%. Mam dolozyc emotke?

co do Imperium, naprawdę niezły potencjał ma, to bodaj Szwedzkie na 3 hordach halabard i 3x Pegaz, bardzo mocna armia, szybka i mobilna, pegazy ogarną każdy śmietnik, a 40-tki halabard z supportem z lighta są zabójcze, dobry bat na nasze Lizaki; trzeba uważać na pacjenta ze sword of fate, bo przeciwnik nie musi ujawniać na kogo wyznaczył mieczyk; co do pozostałych to rozpy baaardzo dziwne, raczej na utrzymanie wyniku niż na wyciskanie, wyjątek jak podał gotih
- swieta_barbara
- habydysz
Fajnie, ze Ci sie chce, ale wrzucaj na forum, latwiej znalezc po dwoch latach albo cos 

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
4 miesiące ćwiczyłem drobne wałeczki i przedłużanie. Będę chujemZ cyklu legendy o Darku: "my team hates me I bet I will have to play with polish daemon player"

Dębek i Młody już w hotelu.
Kudłaty, Crus, Duke, Shino na granicy.
Assur, Fisher i ja musimy najpierw zjeść obiad. Na głodnego nie jedziemy

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole