Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Złość, złość, złośśććć!MuK pisze:Fajna konwersja, tylko czemu przykleiłeś go do podstawki w tak idiotycznej pozie ? Nie mógł po prostu stać ?
Ładna zieleń na mordzie i całkiem ładnie wyszły Ci oczy. Koszulka z daleka wydaje się fajna, przynajmniej wybrałeś fajny kolor i wzór. Krata też całkiem całkiem.
Dobór kolorów na plasz i ciuchy słaby. Wszystko wyszło szaro bure, bez jaj. Czarnego kompletnie nie umiesz robić, ale domyślam się, że to wina tego płaszcza. Brązowy niedorozjaśniony. Metaliki (?) na haku wygladaja jakbys troche na odwla się to robił. W paru miejscach kubraka wyjechałeś czarnym na brazowy (np. kołnierz).
Ogolnie to z ambicjami, ale jakies szaro bure i niedorobione. Popracuj nad dokładnościa, doborem kolorów i bedzie git.
A według mnie idiotyczna, mogę mieć swoje zdanie ? Te nogi są ustawione tak, że ork wygląda na lekko kucającego więc moim skromnym subiektywnym zdaniem przyklejenie go w takiej pozie jest bez sensu.Wg mnie super.
A jakbym powiedział "czarny mu nie wyszedł" to była by już konstruktywna krytyka ? Mówię, że nie umie bo od dłuższego czau obserwuje wszystkie prace Siaska i na każdej był ten sam problem z czarnym. Ten ork tylko kontynuuje tą tendencje.Teksty typu "czarnego kompletnie nie umiesz robić" nijak mają się do konstruktywnej krytyki; wystarczyło napisać, że czarny mu nie wyszedł...
Skoro tak mówisz to to musi być prawdaCały post wieje niechęcią, wcześniej już prezentowaną Razz
No i ?stwierdzenie, że coś jest idiotyczne, nacechowane jest bardzo pejoratywnie.
Nie wiem jak Ty, ale ja jeszcze panuje nad swoimi odruchami i pisze/mówię dokładnie to co chcę. Więc nie mów mów mi co mogłem napisać. Nikogo nie obraziłem więc idź spal trochę hajsu i przestań bronic tych którzy tego nie potrzebują.Można napisać - nie podoba mi się poza, skoro już tłumaczysz, że to "Twoje skromne subiektywne zdanie"
Jeez, to było podkreślenie. Moje subiektywne zdanie to "masło maślane". Miało Ci to ułatwić zrozumienie moich intencji, jak widać utrudniło.(swoją drogą czy WŁASNE zdanie może być obiektywne...? Rolling Eyes Razz
Mieć własne zdanie? Jak najbardziej.MuK pisze:A według mnie idiotyczna, mogę mieć swoje zdanie ?
Bo podskórnie czujesz, że coś w Twoich wypowiedziach jest jednak nie tak?MuK pisze:Dlaczego ja się tłumacze z każdego posta ??
Przeczytałem swoje 155 postów i nie znalazłem żadnych agresywnych/wrednych/cokolwiek tekstów. Poza małymi przepychankami z Romanem i Muzykiem oraz troche za ostrymi odpowiedziami na komentarze moich figsów nie ma nic negatywnego z mojej strony, zapewniam Cię. W kontekście figsów innej osoby nie ma absolutnie nic. Jeśli takie znajdziesz to wyślij mi na PM, może jestem ślepy i mam sklerozę.Wiesz, Muk, jakiś czas temu - zanim się razem z Blessem, po sugestiach innych modów, nie wzięliśmy za uczenie dobrych manier - mieliśmy w Galerii niefajną atmosferę. Oceny figurek zawierały się w określeniu "z dupy" i tym podobnych. Ogólnie wiele osób się zraziło do perspektywy zamieszczenia swoich prac w Galerii, bojąc się zrugania przez uber-pro-malkontentów. Zaprowadziły taką atmosferę dwie osoby - z których jedna jest moim kumplem (i tym głupiej mi było ową osobę strofować). Zgadnij kim była ta druga? Dodam dla ułatwienia, że obie robią dla tego samego studia.
Teraz jasno. Dopiero teraz. Nie prościej było tak od razu?MuK pisze:Matkoboskaczestochowska, chodzi mi tylko o to, że jest przyklejony do podstawki jedną noga przez co nie wygląda jakby tupał tylko jakby był krzywo przyklejony do podstawki. Nie pisałem o tym jak Kerim pokazywał zieleniak bo nie był przyklejony w dziwny sposób do podstawki tylko wbity w korek przez co nie miał tej idiotycznej pozy. Czy wyrażam się jasno ?
To rzeczywiście "nic". Ale podoba mi się Twój dyplomatyczny język - "małe przepychanki", "trochę za ostre odpowiedzi" - jak babcię kocham nic złego, sam wzór dyskursu forumowego.MuK pisze:Poza małymi przepychankami z Romanem i Muzykiem oraz troche za ostrymi odpowiedziami na komentarze moich figsów nie ma nic negatywnego z mojej strony