Kulturalne Sojusze

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

znalazl sie ten, co to na magii nie gra :P

a wracajac do turnieju ktory sie odbył w niedziele. oto jest arkusz z wynikami. milego czytania.

wyniki zglosze do ligi pod koniec tygodnia - obecnie nie mam czasu, a musze kilka ID znalezc (nowi gracze dostana ID - w przypadku jakis bledów w danych niech sie kontaktuja juz z adeonem)

pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

TAK TAK ! Bez magii ! Popieram Kołate, niechaj niebo przykryją smoki chaosu :) w końcu wolność od caddych :)

Ja jestem całym sercem za ograniczeniem magii ale zauważ że niektóre armie (szczególnie HE które wymieniłeś ) stają się rozrywką dla masochistów, jakby dopuścić zasady wojny o brode :P (tylko dla HE ) to możnaby zagrać bez magi :P

ja to bym jeszcze strzelanie wywalił w pisdu :wink:

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

i ciechy glos .. i quatar dla khemri ktorym bez magii sie grac nie da ;) (tylko wtedy musielibyscie dopuscic troche proxow ;) )

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

A co to HE na walkę iść nie mogą? Mają raczej lepiej niż umarlaki! W HE można nastawiać kupę woja i ciekawych herosów do walki + wypas strzelanie.

Shino - TK miałbyś ciężko, ale nie znaczy to, że od razu miałbyś pozamiatane na starcie. Liczy się przede wszystkim skill. Pozatym TK to nie jedyna armia w Twoim arsenale więc nie marudź ;)

Asassello, ja zielonymi gram na full magii, bo uważam to za najmocniejszy wariant. Natomiast z wielką przyjemnością odstawiłbym magów na półkę, gdybym tylko wiedział, że inni zrobią to samo. A Ty? :)

Pozdr dla całego Kultu :)

ps. Jasiuuu, walcz o to co dobre! Wjedź im na ambicję ;)

ps2. Jaka ma być data tego turnieju? Bo jest jeden dzień, który mi nie pasuje, więc nie chciałbym tu agitować, a potem nie przyjechać :)

Zyraf
Chosen of Slaanesh

Post autor: Zyraf »

Za 2 tygodnie Pomiechówek też chce zrobic turniej.

Rozmawiałem z Jasiem i ustaliliśmy że jak będziemy miec wszystko dopięte na ostatni guzik to my zrobimy go w tym czasie.

Pozdro 8)

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

No to piszcie szybko czy zaklepujecie ten termin bo już mało czasu zostało.

Awatar użytkownika
Górken
Falubaz

Post autor: Górken »

ograniczone strzelanie i bez magii;o ja proponuje tak żeby 1 mag był bo banshee by miała za dobrze i inne duchy:P i jak po 15-tym czerwca to siępsizę:D

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

3000 bez herosów, wchodzicie w to? :P ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
swieta_barbara
habydysz

Post autor: swieta_barbara »

Za dwa tygodnie tylko przypomne niektorym, ze jest turniej 2100 w Paradoxie polaczony z la melanz - wiec jeszcze mozna niektore rzeczy przemyslec i pozmieniac

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

a takw ogole to koniec semestru i sesja to najgorszy czas na turnieje :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

W Paradoxie jest za 3 tyg.

H@lfing
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: H@lfing »

Kołata pisze:A co to HE na walkę iść nie mogą? Mają raczej lepiej niż umarlaki! W HE można nastawiać kupę woja i ciekawych herosów do walki + wypas strzelanie.
Czy my myślimy o tej samej armi, Kołata przecież te zajebiste oddziały włóczników i najlepszych i njtańszych łuczników zaleja gradem strzał wszystkich i wszystko. No tak a Ci zajebiści herosi, chyba sobie żartujesz

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

@ Half

Wiem, że bez magii to breta ma wyjebiście, ale nie przekreślałbym tak od razu innych armii. Looknij w tą rozpę HE. I nie patrz na nią pod kątem walki z bretką (bo dobrze złożona breta wciąga to raczej nosem :? ), ale postaw się na pozycji gracza jakąś inną armią. Już nie byłoby tak z górki.

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=61399#61399

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

chyba tylko wspomniane tyk mialo by ciezko.. przeciez lefy bez magii nie sa takie pikne;] he sa gorsze wtedy nawet od innych elfow (juz de lepiej wtedy wypadaja)...

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Jak obcinać to wszystko smoki magie maszyny itd. Bezsensu jest ciąć tylko jedną z tych rzeczy więc będzie bez ograniczeń:)
Z czasem się spokojnie wyrobimy. To jest jakby 2500+dodatkowy lord więc nie widzę problemu.
Została kwestia dogadania terminu i tu czekamy na Pomiechówek

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

Imo ograniczen nie moze byc bo to ebdzie nie sprawiwdliwe :roll:
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

IMO 3k to bezsens.. ale bedzie jak bedzie.. termin i tak mi pewnie nie podpasuje..
choc juz widze moja armie z herosami za 1,5k i rzucajacymi 22 PD i 2 boundy na ture :)

pozdrawiam
Obrazek

Zyraf
Chosen of Slaanesh

Pomiech nie robi za 2 tyg, więc macie zielone światełko :wink: .

Awatar użytkownika
Zox
Chuck Norris

Post autor: Zox »

Asassello pisze:arkusz z wynikami. milego czytania.
Prosze, do czego się wykorzystuje serwery uczelniane :P
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Obrazek

Zyraf
Chosen of Slaanesh

Widziałem, że podczas turnieju były robione zdjęcia, wrzucicie je??

ODPOWIEDZ