"Bardziej kozackie starcie radiowozów" Bydgoszcz 17.03 EURO
Re: "Bardziej kozackie starcie radiowozów" Bydgoszcz 17.03 E
poszła moja i Bajra
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
Nie doczekałem się na drafta więc wysłałem co miałem...Gokish pisze:dostałem rozpiski:
- Mishu
- Bulwok
- Malin
- Pasiak
- Fumijako
- D,Szkapa
- Szkapa
- Błażej
- Krystian
- Meggi
- Gokish
- Helf
- Packo
- Byro
póki co 14 osób
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Gokish pisze:dostałem rozpiski:
- Mishu
- Bulwok
- Malin
- Pasiak
- Fumijako
- D,Szkapa
- Szkapa
- Błażej
- Krystian
- Meggi
- Gokish
- Helf
- Packo
- Byro
- Tsunami Pomorza
- Muchozol
- Afro
- Grolshek
- Zawisza
-Filip
-Piotr
-Andrzej
póki co 22 osób
Ostatnio zmieniony 16 mar 2012, o 11:03 przez Gokish, łącznie zmieniany 1 raz.
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Lizardmen 1/0/0 <-------- FTW
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
Moja rozpa poszla.
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
www.facebook.com/XIIIKohorta
muchozol pisze:szmerf będzie ino ma szlaban na kompa
I słusznie
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
zwijamy cyce i pociskamy do Bydzi. Reprezentanci mroźnego południa Szwecji mają status "w trasie"
SIŁA!
SIŁA!
Ogloszenie: Koledze Afro uciekly wszystkie ogry... sa duze grube i szybko biegna. Jezeli ktokolwiek jakiegos zauwazy, prosimy o kontakt... Afro teskni...
Moje krasnoludy chcialy pomoc w poszukiwaniach, ale drewniaki Pasiaka zaczarowaly krasnoludzkie kosci i pozabijaly WSZYSTKIE moje ekipy poszukiwawcze
Gokish... daj wyniki. Zobaczymy jak nisko spadlem po tej ostatniej zenujacej bitwie.
Wszystkim przeciwnikom i innym uczestnika turnieju dzieki za zabawe
Moje krasnoludy chcialy pomoc w poszukiwaniach, ale drewniaki Pasiaka zaczarowaly krasnoludzkie kosci i pozabijaly WSZYSTKIE moje ekipy poszukiwawcze
Gokish... daj wyniki. Zobaczymy jak nisko spadlem po tej ostatniej zenujacej bitwie.
Wszystkim przeciwnikom i innym uczestnika turnieju dzieki za zabawe
"If its made by a Dwarf, keep it. If its made by a Human, sell it. If its made by an Orc, bin it. If its made by an Elf, burn it !!! " - Perv
Jak kolega Zawiej podesle mi je na maila to wrzuceFilup pisze:
LICZNIK: W/D/L od 2012
Brettonia 23/1/13
Brettonia 23/1/13
Fumijako pisze: Przepraszam bardzo, ale mag Khorna na dysku jest rzeczą , którą nie nazwałbym , że jest dla słabych
A jednak to nie były ozdoby ogrodowe... Czyli miałem rację żeby nie robić ze wszystkich tarcz strzeleckich, dobrze że drzewiec z ekipą poszli i pozbierali resztki Kto wie co mogło by się z nimi stać w tym wielkim i okrutnym świecieFilup pisze:Ogloszenie: Koledze Afro uciekly wszystkie ogry... sa duze grube i szybko biegna. Jezeli ktokolwiek jakiegos zauwazy, prosimy o kontakt... Afro teskni...
Turniej fajny bo ludzie fajni.
Zawiej, mam nadzieję że odpowiednio zaopiekowałeś się figsami które Tobie pożyczyłem...?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Dream a little dream of me...Gokish pisze:
Jak kolega Zawiej podesle mi je na maila to wrzuce
Jak w lipcu spadnie snieg