Bartosz pisze:Moja bitwa z Dawem i 2675 do przodu.
@Daw
raz jeszcze dzięki za cierpliwość i wyrozumiałość, oraz za pouczającą lekcję zasad!:)
II Liga Paradoxu (Paringi IV runda str.16)
Re: II Liga Paradoxu /Paringi I runda - 2400 ETC - 29.02 - 2
Zmiana nicka.
Daw pisze:Wyniki po I bitwie i poniżej paringi !!!!!!
Kod: Zaznacz cały
STÓŁ Bitwa 2 1 draleba (alias: Bartosz) 1 Crusader 2 Matej 2 Shino 3 Przemcio 3 Zielony 4 Lazur 4 Rince 5 Varden 5 Paulinka17 6 Grichalk 6 Helion 7 Grolshek 7 Krzysiek_312 8 Hubson 8 Szwentas 9 Myth 9 Stachu 10 Semi 10 matzieq 11 as1 11 Eliah 12 Kalafior 12 Arbiter Elegancji 13 Sill 13 Alex 14 Gąsior 14 adamyetz 15 Viatroof 15 Wokrze 16 Śmiechu 16 Daw
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Działa działa tylko pewnie nie w tym miejscu zmieniasz... Większość tak miała... Poszukaj dokładnie... Panel użyszkodnika-profil-podpis...Bartosz pisze:zmieniłem nick z"draleba" na Bartosz".
stosowne info próbuję wrzucić w podpis, ale coś nie działa; będę kontaktował się z adminami.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
Następna runda dokładnie wypada do...?
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
ARBITER, zgłoś się!!
Nie odpowiadasz na wiadomości!
Ok, masz urodziny, rozumie, stary człowiek jesteś, ale wpierdul też Cię czeka!
Nie odpowiadasz na wiadomości!
Ok, masz urodziny, rozumie, stary człowiek jesteś, ale wpierdul też Cię czeka!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Jutro do ciebie zadzwonię, luzik
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Ja vs Stachu: 14:6 (1470:760; +710 małych dla mnie).
@Stachu, dzięki serdeczne za bitwę w bardzo dobrej atmosferze
@Stachu, dzięki serdeczne za bitwę w bardzo dobrej atmosferze
www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Ma ktoś inny kontakt ze Śmiechem niż poprzez telefon?
Jak na razie brak kontaktu z bazą. Telefon wyłączony i nie wiem co z Nim jest. Ostatnie logowanie we wtorek ale pmka wysłana do Niego wisi od środy i nie odpisuje.
Kurcze... jak sytuacja się nie zmieni to będzie bay przecież, a chciałem rozegrać tę bitewkę.
I poza tym poproszę od kogoś jeszcze kontakt do Mateja na PM.
Jak na razie brak kontaktu z bazą. Telefon wyłączony i nie wiem co z Nim jest. Ostatnie logowanie we wtorek ale pmka wysłana do Niego wisi od środy i nie odpisuje.
Kurcze... jak sytuacja się nie zmieni to będzie bay przecież, a chciałem rozegrać tę bitewkę.
I poza tym poproszę od kogoś jeszcze kontakt do Mateja na PM.
Jeszcze Polska nie zginęła / Isten, áldd meg a magyart
Ja dziś z Grichalkiem; wynik to 1366:553 czyli 15:5 dla mnie;
kilka głupich akcji wydarzyło się w tej bitwie, duża magica w drugiej turze ssie warpa, ale sadza kometę, ta spada punktualnie w magii Grichalka z zasięgiem 12", osłabiając dość znacznie park maszynowy (jedna katapa w piach a druga i cannon na jednej ranie stoją) Grichalk dla odmiany załatwia mi 2 cannony (jeden się wysadził) i mortar a drugi panikuje oddając w zamian jednego cannona, ale mimo wszystko jedna akcja przebiła te dziwne rzuty; jeżeli ktoś mi powie że 10-tka milicji z muzykiem za 54 pts jest słaba to wykastruję tępą łyżką, te chłopaki zbrejowały i zagoniły króla na tarczy a wygrali o muzyka... to było legen...whait a minute...darne
kilka głupich akcji wydarzyło się w tej bitwie, duża magica w drugiej turze ssie warpa, ale sadza kometę, ta spada punktualnie w magii Grichalka z zasięgiem 12", osłabiając dość znacznie park maszynowy (jedna katapa w piach a druga i cannon na jednej ranie stoją) Grichalk dla odmiany załatwia mi 2 cannony (jeden się wysadził) i mortar a drugi panikuje oddając w zamian jednego cannona, ale mimo wszystko jedna akcja przebiła te dziwne rzuty; jeżeli ktoś mi powie że 10-tka milicji z muzykiem za 54 pts jest słaba to wykastruję tępą łyżką, te chłopaki zbrejowały i zagoniły króla na tarczy a wygrali o muzyka... to było legen...whait a minute...darne
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Pure skill Helion
Tylko nie wiem czy Twój czy Grichalka
Uwalić taki combat też trzeba umieć!
No wiesz, 4 ataki trafiają na 3 ranią na 2, dwa ataki trafiają na 3 ranią na 3 aj rzucam same gały i dwójki. Dopiero jak przychodzi do zdawania breja, to zucam 5 i 6, bo combat na 9 z rerolem jest nie do ustaniaCauliflower pisze:Pure skill Helion
Dawno nie miałem tak feralnych rzutów pod rząd. Nie pobije tego nawet kowadło wybuchające z małej runy w pierwszej turze.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Czyli nie możesz narzekać na statystykęGrichalk pisze: No wiesz, 4 ataki trafiają na 3 ranią na 2, dwa ataki trafiają na 3 ranią na 3 aj rzucam same gały i dwójki. Dopiero jak przychodzi do zdawania breja, to zucam 5 i 6, bo combat na 9 z rerolem jest nie do ustania
W miarę się zgadza Po prostu nie trafiłeś w numery