MASTER Puchar Szczecina, 2-3.06.2012 WYNIKI S. 15

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
QQrydza
Prawie jak Ziemko

Re: MASTER Puchar Szczecina, 2-3.06.2012

Post autor: QQrydza »

Młody pisze:Nie wiem czy dobrym pomyslem jest losowanie z lighta 2 czarów, lepszym wyborem juz sie wydaje metal, masz zawsze zerówke która jest lepsza od tej z lighta.
Pogadaj z selekcjonerem Kalafior ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Andrzej
Pan Spamu

Post autor: Andrzej »

Dmitrij, dzięki za uznanie :D
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

Andrzej pisze:Dmitrij, dzięki za uznanie :D
Wątpie czy słowo uznanie oddaje co miał Dmitrij na myśli :P
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

Andrzej cieszy sie jak dziecko z każdego wąłka który wyjdzie na swiatło dzienne ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Andrzej
Pan Spamu

No chyba, że mi go wcisneli, wtedy się wstydzę :)
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

-Qc- pisze:
Młody pisze:Nie wiem czy dobrym pomyslem jest losowanie z lighta 2 czarów, lepszym wyborem juz sie wydaje metal, masz zawsze zerówke która jest lepsza od tej z lighta.
Pogadaj z selekcjonerem Kalafior ^^

Nie losujesz jednym magiem a dwoma ;)
Masz sporą szansę aby mieć conajmniej 2-3 boosty do walki, a blodkom starczy 1 ;)
Do tego masz bironę z 5s ;)
I niziuteńkie castingi.

W zasadzie jakiego czaru byś nie wylosował w tym lightcie to jest dobrze, a do 60 blodków z hate lore pasuje jak ulał!
Z metala boosty typu zmniejszanie armoura czy scaly skin są do dupki dla dochu ;)

P.S. a na te jego szczury to ten metal jest faktycznie zabójczy! :D
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
August
Chuck Norris

Post autor: August »

Jagal pisze:Jakie jedzenie jest przewidziane? I czy to sniadanie niedzielne ma potencjal na przyjecie sie po ciezkiej nocy ?
W sobotę będzie to dwudaniowy obiad z firmy o jakże wdzięcznej nazwie "Pasibrzuch" ;). Rosól z makaronem oraz filet z kurczaka z ziemniakami i sosem, do tego dwie surówki.
W niedziele sniadanie to będą tosty z serem i może coś ekstra jeżeli pozwoli nam na to budżet. Na powstanie i zaczęcie bitwy na pewno starczy.. na najedzenie się? Nie wiem, trudno powiedzieć.
Dodajemy oczywiście kawę i herbatę bez ograniczeń, herbatniki i na 90% ciasto (nasza najlepsza kucharka klubowa ma dużo innych zajęć więc nie mamy jeszcze pewności czy zdąży).
Thomas pisze:proszę o więcej szczegółów np. nazwę lub adres. Pytam w kontekście powrotu do miejsca spania
Rezerwację mamy w lokalu studencki "Szafa". Browar jest tam za 5zł na identyfikator turniejowy.

http://www.zumi.pl/szafa+pub,Szczecin_B ... mapie.html

Dojazd w sobotę po bitwach jest tramwajem praktycznie bezpośredni. Obok "Szafy" są inne lokale - "Rubma" i "Pralnia" gdzie jest kameralny parkiet. Balety z prawdziwego zdarzenia to zaś "Pinokio". Wszystko jest dosłownie 50-100 metrów od "Szafy". Będziemy zresztą tam z Wami więc nikt nie powinnen się pogubić.

Powrót jest trudniejszy bo w Sz. nie ma nocnych tramwajów. Do szkoły wracamy więc albo taksą albo nocnym 528, który ma obok tych lokali przystanek. Rozdład lini poniżej:

http://www.zditm.szczecin.pl/rozklady/ przystanek "Osiedle Akedemickie" a kierunek to oczywiście Gumieńce.

Więcej info na miejscu jak się spotkamy.

Awatar użytkownika
Jasif
Masakrator

Post autor: Jasif »

Czy, przy zgodzie obu graczy, można będzie przeciągnąć 1wszą bitwę kosztem przerwy obiadowej?
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.

Andrzej
Pan Spamu

Do tego masz bironę z 5s
Też chce brione z s5 :D

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Jasif pisze:Czy, przy zgodzie obu graczy, można będzie przeciągnąć 1wszą bitwę kosztem przerwy obiadowej?
Tak, w granicach rozsądku.

Awatar użytkownika
August
Chuck Norris

Post autor: August »

Osoby poszukujące noclegu z piątku na sobotę proszę o zgłaszanie tego. Coś będziemy załatwiać.

Awatar użytkownika
Fisch
<><

Post autor: Fisch »

dajcie może listę zgłoszonych bo ciężko namówić kogokolwiek na 40-osobowego mastera.
Obrazek

eddie
Chuck Norris

Post autor: eddie »

Dlaczego nie mam zaznaczonego wysłanego zgłoszenia przez T3, mimo że je wysłałem. Kacper Rutecki na T3 zalogowany jako Eddie666

Awatar użytkownika
Młody
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Młody »

Jesteś na liscie jako anonim, coś zjebałes ;p
Pozdro
Młody

Snot Fanpage

Awatar użytkownika
Jagal
Niszczyciel Światów

Post autor: Jagal »

Młody pisze:Jesteś na liscie jako anonim, coś zjebałes ;p
Wydaje mi sie, ze byl na tyle 'yntelygentny' zeby to zauwazyc :P :wink:
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.

Snot Fanpage <<--- , klikać! ;)

Xen
Chuck Norris

Post autor: Xen »

Furion powinien niedługo zrobić aktualke z ludkami, coś w warpa wpadł chyba ;P
Only the strongest will survive
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Fisch pisze:dajcie może listę zgłoszonych bo ciężko namówić kogokolwiek na 40-osobowego mastera.
Fisher, jade w jedną stronę pociągiem, jedziesz ze mną, bo nie będę sam piwa żłopał przez 5h.. :roll:

P.S. aaaa i będę mieć do dyspozycji auto na miejscu co by móc Twoją rybią dupę wozić ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Fisch
<><

Post autor: Fisch »

Cauliflower pisze:
Fisch pisze:dajcie może listę zgłoszonych bo ciężko namówić kogokolwiek na 40-osobowego mastera.
Fisher, jade w jedną stronę pociągiem, jedziesz ze mną, bo nie będę sam piwa żłopał przez 5h.. :roll:

P.S. aaaa i będę mieć do dyspozycji auto na miejscu co by móc Twoją rybią dupę wozić ;)
Znajdź jeszcze kilku frajerów to jedziemy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Fisch pisze:
Cauliflower pisze:

Znajdź jeszcze kilku frajerów to jedziemy.

Właśnie o to chodzi, że gdyby nimi nie byli to bym nie musiał ich szukać...

Jutro mam przejebany egzamin, a jade i tak poćwiczyć do Euro, więc nie mam czasu na obdzwanianie chłopaków, i tak kogo mogłem to namawiałem.
Obrazek

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

August pisze:
Jagal pisze:
Thomas pisze:proszę o więcej szczegółów np. nazwę lub adres. Pytam w kontekście powrotu do miejsca spania
Dojazd w sobotę po bitwach jest tramwajem praktycznie bezpośredni. Obok "Szafy" są inne lokale - "Rubma" i "Pralnia" gdzie jest kameralny parkiet. Balety z prawdziwego zdarzenia to zaś "Pinokio". Wszystko jest dosłownie 50-100 metrów od "Szafy". Będziemy zresztą tam z Wami więc nikt nie powinnen się pogubić.

Dzielnia z moich studiów :D Dla nocnych wojowników na gastro polecam McKfaka - "frytburger" gniecie wszystko :)
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

ODPOWIEDZ