Pogadaj z selekcjonerem Kalafior ^^Młody pisze:Nie wiem czy dobrym pomyslem jest losowanie z lighta 2 czarów, lepszym wyborem juz sie wydaje metal, masz zawsze zerówke która jest lepsza od tej z lighta.
MASTER Puchar Szczecina, 2-3.06.2012 WYNIKI S. 15
Re: MASTER Puchar Szczecina, 2-3.06.2012
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Wątpie czy słowo uznanie oddaje co miał Dmitrij na myśliAndrzej pisze:Dmitrij, dzięki za uznanie

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.

Andrzej cieszy sie jak dziecko z każdego wąłka który wyjdzie na swiatło dzienne ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
-Qc- pisze:Pogadaj z selekcjonerem Kalafior ^^Młody pisze:Nie wiem czy dobrym pomyslem jest losowanie z lighta 2 czarów, lepszym wyborem juz sie wydaje metal, masz zawsze zerówke która jest lepsza od tej z lighta.
Nie losujesz jednym magiem a dwoma

Masz sporą szansę aby mieć conajmniej 2-3 boosty do walki, a blodkom starczy 1

Do tego masz bironę z 5s

I niziuteńkie castingi.
W zasadzie jakiego czaru byś nie wylosował w tym lightcie to jest dobrze, a do 60 blodków z hate lore pasuje jak ulał!
Z metala boosty typu zmniejszanie armoura czy scaly skin są do dupki dla dochu

P.S. a na te jego szczury to ten metal jest faktycznie zabójczy!

malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole

W sobotę będzie to dwudaniowy obiad z firmy o jakże wdzięcznej nazwie "Pasibrzuch"Jagal pisze:Jakie jedzenie jest przewidziane? I czy to sniadanie niedzielne ma potencjal na przyjecie sie po ciezkiej nocy ?

W niedziele sniadanie to będą tosty z serem i może coś ekstra jeżeli pozwoli nam na to budżet. Na powstanie i zaczęcie bitwy na pewno starczy.. na najedzenie się? Nie wiem, trudno powiedzieć.
Dodajemy oczywiście kawę i herbatę bez ograniczeń, herbatniki i na 90% ciasto (nasza najlepsza kucharka klubowa ma dużo innych zajęć więc nie mamy jeszcze pewności czy zdąży).
Rezerwację mamy w lokalu studencki "Szafa". Browar jest tam za 5zł na identyfikator turniejowy.Thomas pisze:proszę o więcej szczegółów np. nazwę lub adres. Pytam w kontekście powrotu do miejsca spania
http://www.zumi.pl/szafa+pub,Szczecin_B ... mapie.html
Dojazd w sobotę po bitwach jest tramwajem praktycznie bezpośredni. Obok "Szafy" są inne lokale - "Rubma" i "Pralnia" gdzie jest kameralny parkiet. Balety z prawdziwego zdarzenia to zaś "Pinokio". Wszystko jest dosłownie 50-100 metrów od "Szafy". Będziemy zresztą tam z Wami więc nikt nie powinnen się pogubić.
Powrót jest trudniejszy bo w Sz. nie ma nocnych tramwajów. Do szkoły wracamy więc albo taksą albo nocnym 528, który ma obok tych lokali przystanek. Rozdład lini poniżej:
http://www.zditm.szczecin.pl/rozklady/ przystanek "Osiedle Akedemickie" a kierunek to oczywiście Gumieńce.
Więcej info na miejscu jak się spotkamy.
Tak, w granicach rozsądku.Jasif pisze:Czy, przy zgodzie obu graczy, można będzie przeciągnąć 1wszą bitwę kosztem przerwy obiadowej?
Jesteś na liscie jako anonim, coś zjebałes ;p
Wydaje mi sie, ze byl na tyle 'yntelygentny' zeby to zauwazycMłody pisze:Jesteś na liscie jako anonim, coś zjebałes ;p

Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Fisher, jade w jedną stronę pociągiem, jedziesz ze mną, bo nie będę sam piwa żłopał przez 5h..Fisch pisze:dajcie może listę zgłoszonych bo ciężko namówić kogokolwiek na 40-osobowego mastera.

P.S. aaaa i będę mieć do dyspozycji auto na miejscu co by móc Twoją rybią dupę wozić

Znajdź jeszcze kilku frajerów to jedziemy.Cauliflower pisze:Fisher, jade w jedną stronę pociągiem, jedziesz ze mną, bo nie będę sam piwa żłopał przez 5h..Fisch pisze:dajcie może listę zgłoszonych bo ciężko namówić kogokolwiek na 40-osobowego mastera.
P.S. aaaa i będę mieć do dyspozycji auto na miejscu co by móc Twoją rybią dupę wozić

- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Fisch pisze:Znajdź jeszcze kilku frajerów to jedziemy.Cauliflower pisze:Fisher, jade w jedną stronę pociągiem, jedziesz ze mną, bo nie będę sam piwa żłopał przez 5h..Fisch pisze:dajcie może listę zgłoszonych bo ciężko namówić kogokolwiek na 40-osobowego mastera.
Właśnie o to chodzi, że gdyby nimi nie byli to bym nie musiał ich szukać...
Jutro mam przejebany egzamin, a jade i tak poćwiczyć do Euro, więc nie mam czasu na obdzwanianie chłopaków, i tak kogo mogłem to namawiałem.

August pisze:Jagal pisze:Dojazd w sobotę po bitwach jest tramwajem praktycznie bezpośredni. Obok "Szafy" są inne lokale - "Rubma" i "Pralnia" gdzie jest kameralny parkiet. Balety z prawdziwego zdarzenia to zaś "Pinokio". Wszystko jest dosłownie 50-100 metrów od "Szafy". Będziemy zresztą tam z Wami więc nikt nie powinnen się pogubić.Thomas pisze:proszę o więcej szczegółów np. nazwę lub adres. Pytam w kontekście powrotu do miejsca spania
Dzielnia z moich studiów