Warhammer FAIR PLAY - Nowy Sącz - WYNIKI
Re: Warhammer FAIR PLAY - Nowy Sącz - 30.06.12 - KILKA ZMIAN
Zgodnie z dotychczasowym rytmem, tym razem małe punkty.
Yes they drink blood. Yes, some of them have been known to command armies of the damned. But at least they're not Elves.
- Niles Valera, Agitator
- Niles Valera, Agitator
Raczej jakieś mniejsze punkty z powodu że ostatnio graliśmy euro. Ustalenie było że gramy na przemian duże - małe;)
Wisła Kraków.
a się tak spytam, czemu mają sluzyc małe punkty?
Ja bym znów postawił na euro, dmp coraz bliżej chyba chcecie cos tam ugrać, a bez treningowych turków to słabiej bedzie![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ja bym znów postawił na euro, dmp coraz bliżej chyba chcecie cos tam ugrać, a bez treningowych turków to słabiej bedzie
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ja też bym wolał euro właśnie przed DMP ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Małe punkty = więcej miejsca = więcej graczy.
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Wisła Kraków.
oj tam, oj tam.
Cisniemy Euro, bo to może byc ostatni turniej euro w vanheimie przed dmp, moze uda sie jeszcze jeden zorganizować, a więc co panowie? Robimy Euro, prawda? Kto za, kto przeciw?
Cisniemy Euro, bo to może byc ostatni turniej euro w vanheimie przed dmp, moze uda sie jeszcze jeden zorganizować, a więc co panowie? Robimy Euro, prawda? Kto za, kto przeciw?
Ej, to może faktycznie przenieśmy się do tematu w Ustawkach? Termin i format turnieju w Krakowie nie dotyczy Fair Play ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Wisła Kraków.
Kosa pisze:a się tak spytam, czemu mają sluzyc małe punkty?
Ja bym znów postawił na euro, dmp coraz bliżej chyba chcecie cos tam ugrać, a bez treningowych turków to słabiej bedzie
Dlatego właśnie jesteś bezdomny ,że prostą rzecz trzeba Ci dwa razy powtarzać
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Stań przed lustrem i zadaj sobie pytanie! Z czego żyją w "V"? Ile na mnie zarobili?? Czy ja bym z tego wyżył? Niezwłocznie po tym jak odpowiesz sobie na te pytania nadejdzie olśnienie! Ależ tak ! Robią małe punkty bo chcą dać szansę nowy graczom którzy mogą coś kupić! Jaki jestem genialny- pomyślisz i schowasz się w swoim starym kartonie
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
I chyba jednak bedzie euro, bo 30 czerwca odbedzie sie turniej 1300 czy cos takiego (przed chwila z baga gadalem)Sevi pisze:Ja też bym wolał euro właśnie przed DMP
czyli 07 bedzie euro
TRUE LEGION KRAKÓWGeneral Baga pisze:oftoooooooooooooooooooooopppppppppppppppppppppppp (wybaczcie ale obiecałem chłopakom)![]()
@Piotrek
błędna logika, oj błędna.
Wiadomo, że duże punkty to więcej figurków(sic!), więcej figurków to więcej grosza.
Z resztą jak widać na turniejach nie ma wymagania 100% stanu armi mozna proxować i to jest własnie ukłon w nowych gracz. Więc to jest bardzo kiepski argument o formacie, bo co jak co ale zawsze jest podobny skład personalny czy są duże czy małe, znaczenia nie ma.
Teoria poparta empirycznymi argumentami.
Dlatego Euro winno być. Chodzi mi głównie o bliskosc DMP, tak to bym mial to w dupsku czy małe czy duże, bo jak nic sie nie wydarzy złego dla mnie to i tak będę.
@Syslak
no i prawdiłowo![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
błędna logika, oj błędna.
Wiadomo, że duże punkty to więcej figurków(sic!), więcej figurków to więcej grosza.
Z resztą jak widać na turniejach nie ma wymagania 100% stanu armi mozna proxować i to jest własnie ukłon w nowych gracz. Więc to jest bardzo kiepski argument o formacie, bo co jak co ale zawsze jest podobny skład personalny czy są duże czy małe, znaczenia nie ma.
Teoria poparta empirycznymi argumentami.
Dlatego Euro winno być. Chodzi mi głównie o bliskosc DMP, tak to bym mial to w dupsku czy małe czy duże, bo jak nic sie nie wydarzy złego dla mnie to i tak będę.
@Syslak
no i prawdiłowo
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Kosa i Syslak, weźcie pod uwagę że nie generał Bambi decyduje o formacie tylko Butan ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Kosa - błędna logika, ale widzę że nie ogarniasz o czym pisze do Ciebie Piotr, więc nie widzę celu Ci tłumaczyć o co chodzi![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Kosa - błędna logika, ale widzę że nie ogarniasz o czym pisze do Ciebie Piotr, więc nie widzę celu Ci tłumaczyć o co chodzi
Wisła Kraków.
Zaprawdę powiadam Ci nie masz racji. Gdybyś miał to w Bardzie odbywałby się tylko turnieje Euro a tymczasem tam nawet nie słyszeli co to jest. Ja rozumiem ,że Tobie i innym najbardziej pasuje Euro ale to oznacza ,że nie stanąłeś przed lustrem i nie zadałeś sobie tych pytań które napisałem
... Ja tego nie popieram - ale każdy musi z czegoś żyć - z nas starych graczy żyć nie będą i to jest jasne ,że muszą szukać nowych. Dla nas to też dobrze...
logika jak i logika. Ogólnie jest to błędna logika, Vanaheim nie utrzyma się z turniejów czy są to duże czy małe formaty...
Sevi, naprawde nie potrzebuje Twoich tłumaczeń![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Sevi, naprawde nie potrzebuje Twoich tłumaczeń
ja juz stanolem, i wychodzi ze bym wyzyl za to co kupilem (a co dopiero kudlaty (ok 6000zl))
Ostatnio zmieniony 23 cze 2012, o 17:17 przez syslak, łącznie zmieniany 1 raz.
TRUE LEGION KRAKÓWGeneral Baga pisze:oftoooooooooooooooooooooopppppppppppppppppppppppp (wybaczcie ale obiecałem chłopakom)![]()
no wiesz on kupowal wampiry, dwa razy, bo na 7 i 8 ed + teraz imperium, i to wszystko prawie vanaheime
Ja mam 3 armie, każda na ok 8-10k, i na całość nie wydałem takiej kwoty
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Wisła Kraków.