Drużynowe Mistrzostwa Polski - Gorzów nad Wartą 11-12.08.12
Re: Drużynowe Mistrzostwa Polski - Gorzów nad Wartą 11-12.08
Souldgrinder szybciutko będzie 0-1
Rozumiem, że chcecie teraz powiedzieć chłopakom co mają ograne i stestowane rozpy że mogą je sobie wsadzić...?
Dajcie sobie luuuz i wprowadźcie nowe danonki na salony po DMP. To nie jest pierwszy lepszy tur a nasz main event w skali roku ligowego.
Zdążą się nacieszyć nowymi zabawkami, teraz nie psujmy założeń i kmin Dochowców i drużyn w których są.
Musi być coś testowane na DMP...?
Tym bardziej, że odnośnie flamerów np w jednym miejscu to Pyro ma 4bs a w drugim 5bs... Wiadomo że pierwsze to pomyłka bo zwyklak nie ma więcej niż champ... ale...
Dajcie sobie luuuz i wprowadźcie nowe danonki na salony po DMP. To nie jest pierwszy lepszy tur a nasz main event w skali roku ligowego.
Zdążą się nacieszyć nowymi zabawkami, teraz nie psujmy założeń i kmin Dochowców i drużyn w których są.
Musi być coś testowane na DMP...?
Tym bardziej, że odnośnie flamerów np w jednym miejscu to Pyro ma 4bs a w drugim 5bs... Wiadomo że pierwsze to pomyłka bo zwyklak nie ma więcej niż champ... ale...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Nie, nie musi, możesz grać na starych zasadachbigpasiak pisze:Musi być coś testowane na DMP...?
Chcesz, żebym to wpisał do uściśleń, czy wystarczy że powiem, że ma 4?Pyro ma 4bs a w drugim 5bsp
pozdrawiam
Furion
Turniej jest dla graczy, a nie dla organizatorów, co nie znaczy, ze trzeba robić wszystko co zechce pan X z panem Y, ale jeśli przedstawiciele prawie wszystkich środowisk proszą was o zostawienie starych demonów, to powinniście się zgodzić. Argumenty są mocne, dla orgów problem żaden, a wszystkim zejdzie troszkę ciśnienia i pomyślą, że nie macie gdzieś, tego co się do was pisze.
+1
Jankiel pisze: Allstars w ch... Cały jeden reprezentant, który nie umie zmierzyć 12" od bsb, specjalista od rzucania kostkami i kręcenia o tym filmów, człowiek, który próbował się wcisnąć do repy grając każdą armią po kolei (ale wszystkimi obsysał), kolejny, który cały rok nie grał i ostatni, który zamiast ćwiczyć skilla, to podbudowuje ego politykowaniem na LL. Nie da się wygrać.
+1
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
Jak przedtem napisaliśmy, że nie dopuszczamy to też dostaliśmy fchuj hejt mejla i PMek o tym jakie to życie jest niesprawiedliwe.
Turniej dla graczy - a i owszem, tylko że różni gracze czego innego chcą. Cokolwiek nie zrobimy, to i tak źle, i tak niedobrze.
Dzisiaj wieczorem przedyskutujemy temat ze Szmają jeszcze raz i damy Wam odpowiedź.
pozdrawiam
Furion
Turniej dla graczy - a i owszem, tylko że różni gracze czego innego chcą. Cokolwiek nie zrobimy, to i tak źle, i tak niedobrze.
Dzisiaj wieczorem przedyskutujemy temat ze Szmają jeszcze raz i damy Wam odpowiedź.
pozdrawiam
Furion
Furion pisze:Jak przedtem napisaliśmy, że nie dopuszczamy to też dostaliśmy fchuj hejt mejla i PMek o tym jakie to życie jest niesprawiedliwe.
pozdrawiam
Furion
Oczywiście, tak jak piszesz.. Część graczy chciała nowe demony, dlatego jest alternatywa.Kalesoner pisze:Turniej jest dla graczy, a nie dla organizatorów,....
Jeżeli wybierzemy jedna opcję, zawsze będą pokrzywdzeni....
Jeszcze obgadamy z Furionem.
BTW. proponuje napisać skargę do GW.. to przez nich.. nie mieli kiedy wydawać aktualizacji
-100
Są zasady, które sami uchwalaliście (jak widzę, większość plusujących jest z LL).
To teraz ich przestrzegajcie, zamiast wywalać, jak tylko się przestają podobać.
Sorki guys, ale to hipokryzja.
Nie wiem po co w takim razie w ogóle jest LL, jeżeli ona sama podważa własne zapisy.
PS. Dla złośliwych - ja bez względu na wersję zasad zagram tymi samymi demonami na DMP co bym zagrał wcześniej.
Są zasady, które sami uchwalaliście (jak widzę, większość plusujących jest z LL).
Sorki guys, ale to hipokryzja.
Nie wiem po co w takim razie w ogóle jest LL, jeżeli ona sama podważa własne zapisy.
PS. Dla złośliwych - ja bez względu na wersję zasad zagram tymi samymi demonami na DMP co bym zagrał wcześniej.
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Jacku, nie zrozumiałeś mojego posta najwyraźniej.
Otóż napisałem, że jeżeli uznać zasadę za nieważną, to jestem zdania ze decyzja musi byc jedna i wiążąca dla wszystkich. Albo wszyscy na stare albo wszyscy na nowe zasady grajmy. Inaczej to głupie.
J jestem osobiście zdania, że powinno byc po updatecie i tyle. Ale jezeli musze wybrać między tylko stare albo mix - wolę tylko stare!
Otóż napisałem, że jeżeli uznać zasadę za nieważną, to jestem zdania ze decyzja musi byc jedna i wiążąca dla wszystkich. Albo wszyscy na stare albo wszyscy na nowe zasady grajmy. Inaczej to głupie.
J jestem osobiście zdania, że powinno byc po updatecie i tyle. Ale jezeli musze wybrać między tylko stare albo mix - wolę tylko stare!
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dymitr, własnych postów nie rozumiesz -.-
W imieniu mojej drużyny także popieram zostawienie starych demonów.
W imieniu mojej drużyny także popieram zostawienie starych demonów.
https://idefly.pl - robimy koszulki, bluzy itd dla klubów!
a wiec twoje zdanie w tym temacie jest takie, ze nie powinno byc starych demonow a update powinine byc obowiazkowy w zwiazku z tym, ze bedzie ponad tydzien po jego publikacji.JaceK pisze:-100