trupy oczywiście będą, bo jak inaczej, a że scenariusz najbardziej losowy ze wszystkich, może być epicko

Ja na serio słabo ogarniam. Myślę, że Bartosz to zweryfikuje i dostanę solidny oklep.Grolshek pisze:Niezły dowcip. Brak ogrania w lidze dla początkujących i nieogranychmisha pisze:hehe VC vs VC na podobnej rozpiscena 1 miejscu
widać brak ogrania na wucety, powodzenia
VC-ty??? Niemożliwe.ironhead pisze:...
Czasem mam wrażenie, że ta armia gra za mnie
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Dzięki za grę, wynik potwierdziłem i zgłosiłem.Dungeon Keeper10 pisze:Ja z żukiem 13-7 dzieki za gre Rafał
Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
Semi pisze:remis z przewaga Solidera
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Było jak przewidziałem. W sumie na własne życzenie:Bartosz pisze:Bartosz: ironhead 20:0 (2725:222)
dziękuję za grę!