trupy oczywiście będą, bo jak inaczej, a że scenariusz najbardziej losowy ze wszystkich, może być epicko
Warszawa Listopad 2012 II Liga Rivendell WFB.
Re: II Liga Rivendell WFB.
starcie nieumarłych w niedzielę od 11:00.
trupy oczywiście będą, bo jak inaczej, a że scenariusz najbardziej losowy ze wszystkich, może być epicko
Ja na serio słabo ogarniam. Myślę, że Bartosz to zweryfikuje i dostanę solidny oklep.Grolshek pisze:Niezły dowcip. Brak ogrania w lidze dla początkujących i nieogranychmisha pisze:hehe VC vs VC na podobnej rozpiscena 1 miejscu
widać brak ogrania na wucety, powodzenia
Czasem mam wrażenie, że ta armia gra za mnie
VC-ty??? Niemożliwe.ironhead pisze:...
Czasem mam wrażenie, że ta armia gra za mnie
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
rzucać kostkami za Crypt Horrory to jednak sam musisz 
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Dzięki za grę, wynik potwierdziłem i zgłosiłem.Dungeon Keeper10 pisze:Ja z żukiem 13-7 dzieki za gre Rafał
Heretic pisze:A swoje urodziny obchodzisz? Pewnie tak. Co za hipokryzja!!!elektron pisze: Jestem przeciwnikiem świąt związanych z porażkami,
Semi pisze:remis z przewaga Solidera
Potwierdzam, o jeden mały punkt, ach, co to było za starcie.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Ja-Radzia 20-0 przy czym Radzia miał bardzo pechowe rzuty.
Ps: Radzia zostawiłeś w Rivendell jednego orła i tray, Marcin go schował.
Dzięki za grę.
Ps: Radzia zostawiłeś w Rivendell jednego orła i tray, Marcin go schował.
Dzięki za grę.
"Jak ja nie cierpię Vampirów"Wind Sower pisze:Nawet w średniowieczu papież nerfił strzelanie.
Było jak przewidziałem. W sumie na własne życzenie:Bartosz pisze:Bartosz: ironhead 20:0 (2725:222)
dziękuję za grę!
- w drugiej turze szarża gulczasami z generałem na oddział ze strzygą w gulczasach
- mój lord bierze challange od strzygi, bije pierwszy ale bez przerzutów, zadaje jedną ranę. Strzyga odgryzła się 4 wbitymi ranami - w zasadzie to był koniec gry.
Normalnie tylko żyletka mi zostaje
Bartosz, dzięki za grę!
4 i ostatnia runda. Scenariusz Capture the Flag. 6 znaczników na środku wszystkich kwadratów 24" na stole. Znaczniki po własnej stronie warte 300 pkt. za każdy. Znaczniki na stronie przeciwnika warte 600 pkt. za każdy. Zniszczone oddziały nieważne.
1. Bartosz 58
Solider 42
2. Semi 40
Mati 38
3. Janus 37
Ironhead 34
4. Hirek 28
Misha 25
5. Dungeon 26
Grolshek 24
6. Radzia 20
Dreef 20
7. Żuk 18
Paweł 10
Jakby się coś nie zgadzało piszcie szybko.
1. Bartosz 58
Solider 42
2. Semi 40
Mati 38
3. Janus 37
Ironhead 34
4. Hirek 28
Misha 25
5. Dungeon 26
Grolshek 24
6. Radzia 20
Dreef 20
7. Żuk 18
Paweł 10
Jakby się coś nie zgadzało piszcie szybko.
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl