Będę !Janus pisze:Biorąc pod uwagę, że w nocka w Rivendell (14.12.12) też jest na 1300 pkt to szykuje się mały turniej.Grolshek pisze:Zobacz jakim uznaniem cieszy się format ! Ja gram codziennie po 1-2 gry
Warszawa styczeń 2013 III Liga Rivendell WFB
Re: Warszawa styczeń 2013 III Liga Rivendell WFB
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
No ładnie, to ja żeby nie zaśmiecać tematu ogłaszam się w ustawkach, a Wy tu sobie bezkarnie piszecie?
No cóż. Potrzebny sparing partner na środę.
No cóż. Potrzebny sparing partner na środę.
"Three things make the Empire great: faith, steel and gunpowder".
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Ja zagrałem dzisiaj pierwszy raz i BARDZO mi się spodobał breakthrough, naprawdę urozmaica rozgrywkę, czułem się momentami jakbym grał w inną gręGrolshek pisze:Zobacz jakim uznaniem cieszy się format !
Ludvik pisze:Wystawianie np. Black Knightów jako Blood Knightów uważam za osobistą obrazę
Dodałem nowego gracza, grono DE się powiększa.
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
No, nie inaczej !!!Dymitr do Lohosta pisze:Wrocław nie jest częścią Śląska, który jest powszechnie rozumiany jako Górny Śląsk, geograficzny matole
Dzisiaj grały wszystkie 3 stoły i zgraja sępów która zapomniała zaklepać stołu wisiała nad nimi i dopingowałażuk pisze:Solider, dopisz mnie(WoCh).
PS
Jak ktoś ma ochotę zagrać w Rv w tygodniu to czekam na PM'ki
Spróbuj lepszej gry: boltaction.pl
W sklepie ładnie mi wytłumaczyliście, że to liga dla powracających, poproszę więc o dopisanie mnie z moim zielonym Waaagh!. Z góry przepraszam też potencjalnych przeciwników za gamoniowatość jeśli chodzi o zasady 8ed. Moooże uda mi się przed ligą z raz, czy dwa na tych zasadach zagrać
No w końcu udało mi się zagrać na ligowe punkty i muszę powiedzieć, że było mega syto. Zagrałem dwie bitwy w jakieś 3h, najlepsze było, że obok grały jeszcze dwie pary i wszyscy się zmieścili. Gry są szybkie i bez przegięć, przynajmniej ja ich nie stwierdziłem.
Dodany
@Rupert, również dodany.
Panowie, pamiętajcie, jedynie wysłanie rozpiski jest 100% zgłoszeniem. W przypadku, gdy nie otrzymam zgłoszenia we wskazanym terminie taka osoba nie będzie brała udziału w losowaniu par, a co za tym idzie w lidze.
Zgłaszać się ludziska, nie bójcie się !!!!!!!!!!
Limitu miejsc nie ma.Adamyetz pisze:Na wypadek, gdyby dwadzieścia pozycji na pierwszej stronie to był limit miejsc, chciałbym sobie zaklepać jedno. Gram zielonymi.
Dodany
@Rupert, również dodany.
Panowie, pamiętajcie, jedynie wysłanie rozpiski jest 100% zgłoszeniem. W przypadku, gdy nie otrzymam zgłoszenia we wskazanym terminie taka osoba nie będzie brała udziału w losowaniu par, a co za tym idzie w lidze.
Zgłaszać się ludziska, nie bójcie się !!!!!!!!!!
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
Ma ktoś ochotę zagrać jutro o 13 w Rivendell?
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
Ok.mati.pl pisze:a dasz radę do 14:30 skończyć ? to się piszę
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious
Czwartek 13? Pasuje?lonit pisze:Ma ktoś ochotę zagrać we środę i czwartek o 11.00 w Rivendell?
- Magnus the Pious
- Magnus the Pious