Pierwszy Turniej Legionu Kraków

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
c4h10
Masakrator

Re: Pierwszy Turniej Legionu Kraków

Post autor: c4h10 »

hypnotic pisze:Dobra a ja się pytam z uporem maniaka o WE. Zmniejszyliście im łuki o 5, super.
Ale na ostatniej ciupadze, gdzie nie było ograniczeń kompozycji innych armii, Dydu zrobił komplet punktów (chyba coś w tym było nie z bitew).
A teraz ograniczyliście co najgorsze w innych armiach, a WE dostały jeszcze 100 pkt na więcej pukawek bo są słabe...to gdzie tu logika? Na wynik składa się wiele czynników, ale na jakiejś podstawie trzeba te wnioski wyciągać.
Logika prosta robisz turniej to skladasz comp pod wlasne armie i kilku kolegow :D

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

Post autor: PiotrB »

c4h10 pisze:
hypnotic pisze:Dobra a ja się pytam z uporem maniaka o WE. Zmniejszyliście im łuki o 5, super.
Ale na ostatniej ciupadze, gdzie nie było ograniczeń kompozycji innych armii, Dydu zrobił komplet punktów (chyba coś w tym było nie z bitew).
A teraz ograniczyliście co najgorsze w innych armiach, a WE dostały jeszcze 100 pkt na więcej pukawek bo są słabe...to gdzie tu logika? Na wynik składa się wiele czynników, ale na jakiejś podstawie trzeba te wnioski wyciągać.
Logika prosta robisz turniej to skladasz comp pod wlasne armie i kilku kolegow :D

No proste że tak - bo rzeczywiście ja czy Dydu zbyt mało lokali wygraliśmy w naszym nędznym życiu ! :mrgreen: Potrzeba jest zrobić taki comp na którym będziemy wygrywać zawsze.
Czy ja już mówiłem ,że pożyczę Imperium a Dydu nie mówił ,że oda WE?

Dla zainteresowanych faktami:

Rozpa Dyda:

http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 5#p1026645

miał 34 łuki! a nie 54 czy 78... miał dobre paringi i gra od lat. Przeczytajcie jego relacje i wszystko będzie jasne.

Każdy kto nie jest Dydem ,Gremlinem i zagra WE lub Imperium (tu dowolnie) na najbliższym turnieju i wejdzie do TOP 3 ma ode mnie gratis 4 tero pak dobrego piwa . I to nie jest żart.
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Fluffy »

Przyjmuję zakład. Poproszę Twoje imperium. Przyniose Ci w zamian przegięte gobliny.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

ej, nie tak szybko, a może ja też chce? :P :P
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Obowiązuje kolejność zgloszeń :mrgreen:

PSz
Falubaz

Post autor: PSz »

Nie zauważyłem że dotyczy tez imperium:) gdybym na tyle lubiał piwo

QQrydza
Prawie jak Ziemko

Post autor: QQrydza »

PiotrB pisze: Każdy kto nie jest Dydem ,Gremlinem i zagra WE lub Imperium (tu dowolnie) na najbliższym turnieju i wejdzie do TOP 3 ma ode mnie gratis 4 tero pak dobrego piwa . I to nie jest żart.
Jebac te DE. biorę te We i modlę się zeby nie trafić na EMP ^^
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

Tak jak pisałem, moge pożyczyć 2x WE

PS
Fluffy jak zagrasz tymi TK to chętnie z tobą zagram żebyś mi udowodnił jakie to przegięcie dopuściłem do turnieju.
Ostatnio zmieniony 3 lut 2013, o 22:44 przez Dydu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

Obecne ograniczenia tych armii zostają, tak?

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

haha, będa same WE i empajer a więc i 3 pierwsze miejsca to 3x4pak :P
F.N.

Awatar użytkownika
Dydu
Masakrator

Post autor: Dydu »

-Qc- pisze:
PiotrB pisze: Każdy kto nie jest Dydem ,Gremlinem i zagra WE lub Imperium (tu dowolnie) na najbliższym turnieju i wejdzie do TOP 3 ma ode mnie gratis 4 tero pak dobrego piwa . I to nie jest żart.
Jebac te DE. biorę te We i modlę się zeby nie trafić na EMP ^^
TO jak tyle chętnych na te WE to odstąpie moją armie czyli WEx3 tylko Piotrek pożycz Imperium, ewentualnie nowy WoCh a i bretka też może być.

Edit
Kosa HE też mogą być
Ostatnio zmieniony 3 lut 2013, o 22:51 przez Dydu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Dydu, ja wole imperium a nie facetów z lasu :P
F.N.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

czyli kto - fluy i kosa? pierwszy był Psz ale nie zrozumiałem czy chce... ograniczenia zostają. Czteropak dla każdego!
Lidder pisze:Nie kłopocz się. Miarkę i kostki też zostaw w domu, zbędny balast i trud z Twojej strony.
Obrazek

Awatar użytkownika
Fluffy
Szef Wszystkich Szefów

chętnie się podejmę, rozpę już mam.

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

na więcej niż 2 braknie demisi... :roll:
Flufy -zaklepane
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

oki, czyli mamy pierwsze ograniczenie do nowego compa
0-3 demisie w rozpie :P :D ;)
F.N.

PSz
Falubaz

Nie chce. Na te ograniczenia mam turbo gięte TK które już miały pocisnąć Ciebie Piotrze na ostatniej Ciupadze.
Mieliśmy miec challange a Ty miałeś ChD - ale by leciały wióry wtedy:)

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

mam jeszcze jedno przegięte imperium do pożyczenia od razu z czteropakiem bo przecież z automatu wygra - w końcu comp był pod to pisany :)
Obrazek

Awatar użytkownika
PiotrB
Maruda

PSz pisze:Nie chce. Na te ograniczenia mam turbo gięte TK które już miały pocisnąć Ciebie Piotrze na ostatniej Ciupadze.
Mieliśmy miec challange a Ty miałeś ChD - ale by leciały wióry wtedy:)
to co powtórka - chalenge?
Obrazek

PSz
Falubaz

A będziesz ChD?

Przyjęty, oczywiście możesz być imperium.

ODPOWIEDZ