Logika prosta robisz turniej to skladasz comp pod wlasne armie i kilku kolegow :Dhypnotic pisze:Dobra a ja się pytam z uporem maniaka o WE. Zmniejszyliście im łuki o 5, super.
Ale na ostatniej ciupadze, gdzie nie było ograniczeń kompozycji innych armii, Dydu zrobił komplet punktów (chyba coś w tym było nie z bitew).
A teraz ograniczyliście co najgorsze w innych armiach, a WE dostały jeszcze 100 pkt na więcej pukawek bo są słabe...to gdzie tu logika? Na wynik składa się wiele czynników, ale na jakiejś podstawie trzeba te wnioski wyciągać.
Pierwszy Turniej Legionu Kraków
Re: Pierwszy Turniej Legionu Kraków
c4h10 pisze:Logika prosta robisz turniej to skladasz comp pod wlasne armie i kilku kolegowhypnotic pisze:Dobra a ja się pytam z uporem maniaka o WE. Zmniejszyliście im łuki o 5, super.
Ale na ostatniej ciupadze, gdzie nie było ograniczeń kompozycji innych armii, Dydu zrobił komplet punktów (chyba coś w tym było nie z bitew).
A teraz ograniczyliście co najgorsze w innych armiach, a WE dostały jeszcze 100 pkt na więcej pukawek bo są słabe...to gdzie tu logika? Na wynik składa się wiele czynników, ale na jakiejś podstawie trzeba te wnioski wyciągać.
No proste że tak - bo rzeczywiście ja czy Dydu zbyt mało lokali wygraliśmy w naszym nędznym życiu !

Czy ja już mówiłem ,że pożyczę Imperium a Dydu nie mówił ,że oda WE?
Dla zainteresowanych faktami:
Rozpa Dyda:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 5#p1026645
miał 34 łuki! a nie 54 czy 78... miał dobre paringi i gra od lat. Przeczytajcie jego relacje i wszystko będzie jasne.
Każdy kto nie jest Dydem ,Gremlinem i zagra WE lub Imperium (tu dowolnie) na najbliższym turnieju i wejdzie do TOP 3 ma ode mnie gratis 4 tero pak dobrego piwa . I to nie jest żart.
ej, nie tak szybko, a może ja też chce?

Jebac te DE. biorę te We i modlę się zeby nie trafić na EMP ^^PiotrB pisze: Każdy kto nie jest Dydem ,Gremlinem i zagra WE lub Imperium (tu dowolnie) na najbliższym turnieju i wejdzie do TOP 3 ma ode mnie gratis 4 tero pak dobrego piwa . I to nie jest żart.
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
haha, będa same WE i empajer a więc i 3 pierwsze miejsca to 3x4pak 

TO jak tyle chętnych na te WE to odstąpie moją armie czyli WEx3 tylko Piotrek pożycz Imperium, ewentualnie nowy WoCh a i bretka też może być.-Qc- pisze:Jebac te DE. biorę te We i modlę się zeby nie trafić na EMP ^^PiotrB pisze: Każdy kto nie jest Dydem ,Gremlinem i zagra WE lub Imperium (tu dowolnie) na najbliższym turnieju i wejdzie do TOP 3 ma ode mnie gratis 4 tero pak dobrego piwa . I to nie jest żart.
Edit
Kosa HE też mogą być
Ostatnio zmieniony 3 lut 2013, o 22:51 przez Dydu, łącznie zmieniany 1 raz.
Dydu, ja wole imperium a nie facetów z lasu 

oki, czyli mamy pierwsze ograniczenie do nowego compa
0-3 demisie w rozpie

0-3 demisie w rozpie

to co powtórka - chalenge?PSz pisze:Nie chce. Na te ograniczenia mam turbo gięte TK które już miały pocisnąć Ciebie Piotrze na ostatniej Ciupadze.
Mieliśmy miec challange a Ty miałeś ChD - ale by leciały wióry wtedy:)