Niestety nie będzie dodatkowych miejsc wiec zostają 22 osoby, wiec jeśli ktoś odpada to proszę mnie poinformować wcześniej . Nie będzie wzrostu składki pozostaje 15 zł. No i to tyle
Na początek Wesołych Świąt życzę wszystkim sympatykom (i niesympatykom) 4CT !!
Mimo pewnych niedociągnięć na polu powiększenia ilości miejsc do grania na najbliższym turnieju chciałbym zapewnić Was, że nasi najlepsi Fachowcy pracują nad zapewnieniem Wam jak największej Satysfakcji na tym, bądź co bądź, ekskluzywnym turnieju.
Toczu - chyba trochę przesadzasz...
W Mielcu było podobne ograniczenie a jakoś nie słyszałem, żeby ktokolwiek przed czy w trakcie tego turnieju marudził na potencjalne przegięcia.
I jakoś na turnieju też tych przegięć nie widziałem...
nie wiem o czym myślisz ale chętnie dowiedziałbym się. Moim zdaniem zapisek
"- maks 12 kostek DD lub PD do wykorzystania w fazie magii"
już ogranicza wszystkie armiee
W tym wypadku comp, mi nie specjalnie pasi. Ale cóż nie ma jakieś tragedii by płakać.
Kraśi faktycznie trochę comp ominął. Niemniej nie uważam aby byli na tyle przesadzeni "powergamerstwem", aby na siłę im jakieś restrykcje dokładać. Będą mocniejsi na tym turnieju niż zwykle, i tyle. Jak bym miał armię kraśi to bym rozważył czy nimi nie pojechać .... no nie. Nawet to by mnie nie skłoniło by nimi zagrać, armia jest trochę nudnawa, gdyby nie genialny fluff armii, była by pewnie dawno temu wycofana .
PS. Szukam starą Manticorę DE (6ed) w przyzwoitej cenie, potrzeba do konwersji, mam dwie ale jeszcze jednej mi brakuje.