Turniej XIII Kohorty: Marsz Legionów III - 14.09.13
Re: Turniej XIII Kohorty: Marsz Legionów III - 14.09.13
Powinniscie wprowadzic zapis, ze jest 10 wpisowego, ale reszty nie wydajecie .
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Archaon wersja konnakrzychoss pisze: Ten drugi to rozumiem jest Throgg? Czy archaon na koniu?
Salamander Leslau
Dzieki za mega fajny tirniej:-) wielkie dzieki dla organizatorow! Kawal dobrej roboty
Bylo spoko Na jakim ja jestem glodzie battlowym OMG Poszlo dobrze:
10:10 Kas Skaveny
10:10 Muchozol O&G
18:2 Artur HE
Dzieki ostatnije bitwie wskoczylem fartem na 3ecie miejsce.
Bardzo dziekuje gosciom za odwiedziny, zapraszamy za 2 miesiace, a takze klubowiczom za super ogarnianie.
10:10 Kas Skaveny
10:10 Muchozol O&G
18:2 Artur HE
Dzieki ostatnije bitwie wskoczylem fartem na 3ecie miejsce.
Bardzo dziekuje gosciom za odwiedziny, zapraszamy za 2 miesiace, a takze klubowiczom za super ogarnianie.
Panowie przyjezdni!
Wielki szacunek za przyjazd i dobrą zabawę. Podziękowania dla Torunia, Chełmży i Włocławka za mocne reprezentacje. Gratulacje dla zwycięzców, szczególnie dla Pedro za zajęcie drugiego miejsca.
Dziękuję przeciwnikom: Arturowi, Pasiakowi i Krzyśkowi za ciekawe i bezspinowe gry.
Do zobaczenia na następnym turnieju!
Wielki szacunek za przyjazd i dobrą zabawę. Podziękowania dla Torunia, Chełmży i Włocławka za mocne reprezentacje. Gratulacje dla zwycięzców, szczególnie dla Pedro za zajęcie drugiego miejsca.
Dziękuję przeciwnikom: Arturowi, Pasiakowi i Krzyśkowi za ciekawe i bezspinowe gry.
Do zobaczenia na następnym turnieju!
The messanger bowed low. "Speak-speak" snarled the Grey Seer, to agitated to appreciate the fawning. "Unexpected complications, most powerful of the potentates" said the Scurrier. Before the creature finish,Grey Seer sent bolt of lightning to roast him alive."Bad news can always wait" thougt the mage..
- krystian1wielki
- Niszczyciel Światów
Turniej bardzo fajny - dzięki wszystkim za grę
A po wynikach wnioskuję że kończy się era w której Fenixiarze są tanimi dostarczycielami punktów
A po wynikach wnioskuję że kończy się era w której Fenixiarze są tanimi dostarczycielami punktów
Panowie, wyniki (w nawiasach punkty z bitew):
1. Piotr 65 (55)
2. Pedrodilgur 47 (46)
3. Ziemko 47 (38)
4. Krzychoss 45 (35)
5. Muchozol 44 (34)
6. Filip 44 (34)
7. Pasiak 43 (33)
8. Afro 43 (33)
9. Krystian 42 (38)
10. Megi 40 (33)
11. Kemot 38 (32)
12. Heptun 38 (28)
13. Andrew 36 (26)
14. Kas 35 (29)
15. Pacek 34 (25)
16. Blasz 31 (22)
17. Damas 30 (29)
18. Artur 28 (21)
19. Ratkes 23 (19)
20. Carnarvon 22 (17)
21. Beszcza 19 (14)
Miejsca się delikatnie pozmieniały, bo w pośpiechu Afro, Kas i Damas nie mieli doliczonych punktów z hobby (odpowiednio 10, 6, 1)
Za pomyłkę organizatorzy przepraszają!
1. Piotr 65 (55)
2. Pedrodilgur 47 (46)
3. Ziemko 47 (38)
4. Krzychoss 45 (35)
5. Muchozol 44 (34)
6. Filip 44 (34)
7. Pasiak 43 (33)
8. Afro 43 (33)
9. Krystian 42 (38)
10. Megi 40 (33)
11. Kemot 38 (32)
12. Heptun 38 (28)
13. Andrew 36 (26)
14. Kas 35 (29)
15. Pacek 34 (25)
16. Blasz 31 (22)
17. Damas 30 (29)
18. Artur 28 (21)
19. Ratkes 23 (19)
20. Carnarvon 22 (17)
21. Beszcza 19 (14)
Miejsca się delikatnie pozmieniały, bo w pośpiechu Afro, Kas i Damas nie mieli doliczonych punktów z hobby (odpowiednio 10, 6, 1)
Za pomyłkę organizatorzy przepraszają!
krystian1wielki pisze:Turniej bardzo fajny - dzięki wszystkim za grę
Rozmawialem z chlopakami, ze widac progres w Waszej w grze w stosunku do 2-3 lat wstecz - Good Job!
Heptun, Afro podeslijcie mi zdjecia to cos powybieram i wrzuce na naszego fanpaga.
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Dzięki za świetny turniej!
Podziękowania dla przeciwników: Damasa, Beszcza i Andrew!
Do zobaczenia we Włocławku na turnieju Salamandry.
Podziękowania dla przeciwników: Damasa, Beszcza i Andrew!
Do zobaczenia we Włocławku na turnieju Salamandry.
Salamander Leslau
Jak zwykle fajnie się bawiłem na turnieju Kohortowców Dzięki przeciwnikom za bitwy !
Wynik taki sobie, niedosyt po bitwie z Piotrem (dwa czołgi to samo zło ), ale udana sobota i to jest najważniejsze
Graty dla podium
Do zobaczyska we Włocławku - 12 października. Mam nadzieję, że znowu zobaczę wszystkie Wasze mordki i pogramy bezspinowe bitwy !
@Ziemko - podaj mi maila na PW to wyślę ci jakieś foty.
Wynik taki sobie, niedosyt po bitwie z Piotrem (dwa czołgi to samo zło ), ale udana sobota i to jest najważniejsze
Graty dla podium
Do zobaczyska we Włocławku - 12 października. Mam nadzieję, że znowu zobaczę wszystkie Wasze mordki i pogramy bezspinowe bitwy !
@Ziemko - podaj mi maila na PW to wyślę ci jakieś foty.
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Sorry, nie mam pamieci do imion, musze zatem zmienic w moim arkuszu z wynikami bitew
Dzięki za super turniej. Wielkie dzięki dla organizatorów no i moich przeciwników: Pedro, Krzychosa i Krystiana c: Trzeba się będzie zająć wyglądem armii, aby nie tracić tyle pkt na hobbystyce xd Do zobaczenia we Włocławku.
DE turniejowo (W/D/L)
12/4/10
Nowe DE turniejowo (W/D/L)
8/3/3
12/4/10
Nowe DE turniejowo (W/D/L)
8/3/3