Puchar Smoka Wawelskiego, Master 16-17.11.13 Kraków-Zielonki
Re: Puchar Smoka Wawelskiego, Master 16-17.11.13 Kraków-Ziel
Zapraszam do lektury pierwszego posta.
Wisła Kraków.
to jeszcze jedno, o której zaczynamy?Rozkład jazdy:
WIP
Start grania w sobotę o 9:45 na 99%.
W niedzielę o 8:30.
Na 99%, więc gdy będzie 100% wrzucę w pierwszy post. (wkrótce )
W niedzielę o 8:30.
Na 99%, więc gdy będzie 100% wrzucę w pierwszy post. (wkrótce )
Wisła Kraków.
Serio.
Wisła Kraków.
Przytnijcie jeszcze skirmisze w Liz bo można ponad 160 strzałek wykręcić ;P
Niespodzianka, to niespodziankaPiotrB pisze:kto to jest Niespodzianka?
Będzie znany wkrótce
Wisła Kraków.
Dopisałem jeszcze że w sprawie noclegów w domku - o czym już wcześniej pisałem - należy pisać do Dyda
Parę osób pisało do mniej w tej sprawie i wszystkich odsyłam do niego.
Parę osób pisało do mniej w tej sprawie i wszystkich odsyłam do niego.
Wisła Kraków.
Oki pisze:Przytnijcie jeszcze skirmisze w Liz bo można ponad 160 strzałek wykręcić ;P
Max 3 takie same jednostki core...
@goboss
jest mozliwosc spania w domku z piatku na sobote za 30zl, pewnie bedzie tam jakas impreza.
Co do nocowania u kogos, to niestety ale wiekszosc z nas mieszka z rodzinami wiec moze być ciezko, ale mozna pisac.
Polecam zapoznać się zarówno z tym co jest napisane w ogólnych ograniczeniach jak i armijnych
Wisła Kraków.
Możesz mieć warda na ogień, a na bohaterze nie możesz mieć lepszego warda niż 4+, więc opal amulet kumulujący się z tęczowym wardem nie bangla.
Wisła Kraków.
ale bedzie traktowany jak 4+ czy nie moge jednorazowego warda na dysk wziac?Sevi pisze:Możesz mieć warda na ogień, a na bohaterze nie możesz mieć lepszego warda niż 4+, więc opal amulet kumulujący się z tęczowym wardem nie bangla.
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
Dymitr pisze:ale bedzie traktowany jak 4+ czy nie moge jednorazowego warda na dysk wziac?Sevi pisze:Możesz mieć warda na ogień, a na bohaterze nie możesz mieć lepszego warda niż 4+, więc opal amulet kumulujący się z tęczowym wardem nie bangla.
think
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Ograniczenie dotyczy tworzenia rozpiski.
Wisła Kraków.
skoncz z PG zacznij grac klimatyczny cornerhammerDanrakh pisze:WTF is this?!Sevi pisze:- Zakaz dublowania rarów
Jak żyć Panie Premierze jak mi koledzy pocięli szwadron żyrokopterów?
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"