Bielsko-Biała 04.01.2014 EURO Bilaticon IX
Re: Bielsko-Biała 04.01.2014 EURO Bilaticon IX
Pytałem (konkretnie w fazie ruchu twojej 2 tury )
Gdybyś mi tak powiedział to proste ze nie było by tematu
Gdybyś mi tak powiedział to proste ze nie było by tematu
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Dzięki za turniej. Bardzo dobra organizacja od strony technicznej oraz gastronomicznej.
Zostawiłbym kwestie draftu, szczególnie jeżeli pojawiły się dwa dni temu. Sam dostałem maskę od He na prawdziwym monster trucku, w wersji, która została przez AR w istotnej mierze zbanowana. Przynajmniej pierwszy raz zobaczyłem zaparkowane w saurusach 4 monstery: dwa feniksy, lorda na smoku i herosa na griffonie.
Pozdrawiam
i do kolejnego Bilaticonu.
Zostawiłbym kwestie draftu, szczególnie jeżeli pojawiły się dwa dni temu. Sam dostałem maskę od He na prawdziwym monster trucku, w wersji, która została przez AR w istotnej mierze zbanowana. Przynajmniej pierwszy raz zobaczyłem zaparkowane w saurusach 4 monstery: dwa feniksy, lorda na smoku i herosa na griffonie.
Pozdrawiam
i do kolejnego Bilaticonu.
bardzo spoko turniej miski, szkoda ze LoS z zeszlego LoSu jest gadzetem na razie nie do pobicia, ale ten tez fajny
sorry ze nie zostalismy - ale zapytaj Marysia , bylismy 5 minut przed odjazdem autobusu
E Laik -troche racji mlody ma - link dales do dokumentu, ktory sie cały czas zmienia - widzisz ż mogł sie trochę zasmutać. Zrozum, zaakceptuj, powspolczuj ^^ i daj luxna piąteczke i sproobuj wygrywac bez tych 6 łuków
sorry ze nie zostalismy - ale zapytaj Marysia , bylismy 5 minut przed odjazdem autobusu
E Laik -troche racji mlody ma - link dales do dokumentu, ktory sie cały czas zmienia - widzisz ż mogł sie trochę zasmutać. Zrozum, zaakceptuj, powspolczuj ^^ i daj luxna piąteczke i sproobuj wygrywac bez tych 6 łuków
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
"T9A to gra o wykorzystywaniu maksymalnym potencjału obrysów figur składających się z kwadratów"
Coś słaby flejm ;<
xYz
Turniej to absolutny hit. Wspaniała organizacja, frekwencja i atmosfera.
Dziękuję za rozegrane bitwy Wojtkowi Sabo, Durinowi i nawet Marysiowi, który oczywiście musiał mnie w ostatniej bitwie zepchnąć z pierwszego na dziewiąte miejsce. No cóż dyplom jest
Gratulacje dla Marysia, Andrzeja i Sasa.
Dziękuję za rozegrane bitwy Wojtkowi Sabo, Durinowi i nawet Marysiowi, który oczywiście musiał mnie w ostatniej bitwie zepchnąć z pierwszego na dziewiąte miejsce. No cóż dyplom jest
Gratulacje dla Marysia, Andrzeja i Sasa.
Wiara, że istnieje bóg i Niebo, że Maria nigdy nie umarła, że Jezus nie miał ziemskiego ojca i chodził po wodzie, że modlitwy zostają spełnione, — żadne z tych przekonań nie jest poparte dowodami. A jednak wierzą w nie miliony ludzi. Być może jest tak dlatego, że powiedziano im, by w to wierzyli, kiedy byli tak mali, że wierzyli we wszystko.
- profesor Richard Dawkins
- profesor Richard Dawkins
A Jasif anulowal karniaki za przeciaganie swojemu koledze z klubu, przez co ten ostatni mnie wyprzedzilGremlin pisze:Coś słaby flejm ;<
A poza tym turniej super. Fajnie, ze wreszcie na lokalu pojawilo sie ponad 40 osob. Organizacyjnie bez zarzutu, zadnych obsow, dobre jedzenie z dostawa do stolu. Zdecydowanie polecam.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Widze ze nie bylibyscie soba bez zarzutow i narzekania:-).
Jasif anulowal karniaki Towjemu koledze z klubu przez co wyprzedzil dwie osoby.
A moze napiszemy obiektywnie - przed 3 bitwa wszystkie karniaki zostaly anulowane:-)
A moze napiszemy obiektywnie - przed 3 bitwa wszystkie karniaki zostaly anulowane:-)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
A Ty to sobie spokojnie notujesz i na nastepnej imprezie dokonujesz poprawek zgodnie z wola narzekaczy z tego co pamietam dążenie do doskonałości to jedno z Twoich hobbyLaik pisze:Widze ze nie bylibyscie soba bez zarzutow i narzekania:-)
"W mojej ocenie byliśmy lepsi skillowo ale przeciwnicy byli lepiej ograni, przygotowani pod nas, mieli lepszy rozpiski, większy głód zwycięstwa i mieliśmy trochę peszka."
Gremli prosil o flame, to chcialem mu wyswiadczyc przysluge. Nastepnym razem nie liczcie na zaden gest dobrej woliLaik pisze:Widze ze nie bylibyscie soba bez zarzutow i narzekania:-).
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Dzięki wszystkim, że stawiliście się tak licznie!
Gratulacje dla zwycięzców!
Gratulacje dla zwycięzców!
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Dzięki za świetny turniej. Organizacja na najwyższym poziomie - wielkie brawa dla Jasifa, Laika i wszystkich osób, które pomagały przy organizacji. Wynik w miarę przyzwoity, szczególnie po własnoręcznie zarzniętej drugiej bitwie, no ale byle wyrównałem rachunki z Bombajem, bez pksowego epidemiusa Demony mniej straszne, choć nadal mocne.
Puszka Pandory, o immersji w grach
http://polygamia.pl/Polygamia/1,94534,1 ... .html?bo=1
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
Nosił Wilk razy kilka, czyli inaczej o grach TellTale Games
- Big Boss M.
- Falubaz
Dzięki za super turniej, frekwencja po prostu mistrzostwo świata:)
Wyniki żałosny, na osłodę wylosowałem bon, więc mogę przełknąć tę gorycz porażki:P
Do zobaczenia na kolejnym bilaticonie!
Wyniki żałosny, na osłodę wylosowałem bon, więc mogę przełknąć tę gorycz porażki:P
Do zobaczenia na kolejnym bilaticonie!
I tak dostałeś ode mnie dużo punktów:P Zresztą to było inspiring presence Gremliego (za które dziękuję), z tym nie wygrasz:DMarks pisze:Wynik w miarę przyzwoity, szczególnie po własnoręcznie zarzniętej drugiej bitwie
Turniej był super, Organizatorzy stanęli na wysokości zadania. Dzięki wszystkim za fajną sobotę:))
Po obijaniu się w Polsce mam istne ludobójstwo na uczelni, więc powiem tylko tyle : dziękuję wszystkim za przybycie, rekord frekwencyjny i super atmosfera. Resztę napiszę jak się ogarnę, ale to może być równie dobrze nigdy
paulinka17 pisze:Mówiłem, jabaniutki nawet oczka zmrużył z rozkoszy.
Dziedzic pisze:JH i UD razem, piekło zamarzło i serce Szaitisa pękło.