Tarnów, 08.02.2014, 2400 ETC, Pierwsze Przesłuchanie!
Re: Tarnów, 08.02.2014, 2400 ETC, Pierwsze Przesłuchanie!
Bardzo fajny turniej, organizacyjnie pierwsza klasa. Już na starcie Bezdomny dostał batonik i długopis, co go mocno wzruszyło. Jak tylko będzie okazja to przyjadę do was znowu.
Dzięki też przeciwnikom za przyjemne bitewki w miłej atm bez żadnych spin.
A w ogóle to najbardziej podobała mi się podróż powrotna, pozdrowienia dla ekipy z auta
Dzięki też przeciwnikom za przyjemne bitewki w miłej atm bez żadnych spin.
A w ogóle to najbardziej podobała mi się podróż powrotna, pozdrowienia dla ekipy z auta
Brawo za organizację (Artur-a mówiłem że się da?)!!!
Dzięki również za naprawdę przyjemne bitwy.
Sevi -mam nadzieję, że nie sprzedasz sekretu mojej rozpy
Nina - szkoda tego GUO... Ale następnym razem wezmę scroll na żaby. Może mu będzie raźniej odchodzić
Marku - nigdy więcej nie graj ze mną TYMI kośćmi... NIGDY!!!
Gratulacje dla Top3 - mnie niestety brakło "oczka" żeby wskoczyć na pudło...
Do zobaczenia następnym razem!
Dzięki również za naprawdę przyjemne bitwy.
Sevi -mam nadzieję, że nie sprzedasz sekretu mojej rozpy
Nina - szkoda tego GUO... Ale następnym razem wezmę scroll na żaby. Może mu będzie raźniej odchodzić
Marku - nigdy więcej nie graj ze mną TYMI kośćmi... NIGDY!!!
Gratulacje dla Top3 - mnie niestety brakło "oczka" żeby wskoczyć na pudło...
Do zobaczenia następnym razem!
Wszystko zostaje między namiBastor pisze: Sevi -mam nadzieję, że nie sprzedasz sekretu mojej rozpy
Wisła Kraków.
Fotki z turnieju
https://www.facebook.com/groups/227513280762558/
Link nie prowadzi do strony ze zdjęciami
Wisła Kraków.
To jest zamknięta grupa, bez dodania do niej nie można zobaczyć zawartości.Maku pisze:Fotki z turnieju
Chyba tak
Wisła Kraków.
- Weatherwax
- "Nie jestem powergamerem"
Spokojna głowa Artur zaraz wrzuci wszystko na dropboxa.. wprawdzie do szyfrowanego folderu a hasło poda na ww. stronę fejsa z ograniczonym dostępem, ale formalnie wszystko bedzie graćSevi pisze:Chyba tak
Światło wierzy, że przemieszcza się szybciej od wszystkiego, ale się myli. Nieważne, jak szybko pędzi, zawsze odkrywa, że ciemność dotarła na miejsce wcześniej i już na nie czeka.
Jak tylko będę miał fotki to zaraz wstawię, zapewniam Was że wszyscy pięknie wyszli link na Facebook podałem z telefonu ale zawsze można dołączyć się do grupy w końcu Gracze Warhammera to jak jedna wielka rodzina!
Ps.
znaleziono po turnieju :
1 kostkę kolor marmurek z żółtymi oczkami(ładnie spiłowana), kartę ScanDisk 2GB, monetę 10 groszową.
Ps.
znaleziono po turnieju :
1 kostkę kolor marmurek z żółtymi oczkami(ładnie spiłowana), kartę ScanDisk 2GB, monetę 10 groszową.
https://www.dropbox.com/sh/8nw3ps6djjlsok7/7dBDGx_RBw
link do zdjęć
link do zdjęć
- White Lion
- Kretozord
dzięki za świetny turniej, bardzo dobrą organizację i przyjemne bitwy.
el Victor - nie wiem czego wy chcecie od chłopaka. Miło i kulturalnie mi się grało i bez problemu rozegraliśmy 6 tur.
Kosmo - dzięki za pokazanie jak nie należy lekceważyć przeciwnika, jak WoCH rozprawia się z VC i pokazanie jak można zagiąć trochę statystykę na swoją stronę
I odrzucenie następnego chalenga nic ci nie da bo jak będziesz równie dobrze grał to się i tak spotkamy na 1 stole i znowu zniszczę twój hellcannon
Maku - przykro mi, że na mnie trafiłeś i że nie lylosowałeś na 2 magach ! ani jednego ! czaru ofensywnego. To się nazywa pech
p.s. Arik, Maku, Matamata - zwolniło się miejsce i jesteście do nas wpisani więc leczyć Arika !
i Arkiku mam nadzieję, że nasz chalenge przechodzi na najbliższą sobotę
Może zabierzecie jeszcze kogoś do nas ? Arik może Vampirella zagra ?
el Victor - nie wiem czego wy chcecie od chłopaka. Miło i kulturalnie mi się grało i bez problemu rozegraliśmy 6 tur.
Kosmo - dzięki za pokazanie jak nie należy lekceważyć przeciwnika, jak WoCH rozprawia się z VC i pokazanie jak można zagiąć trochę statystykę na swoją stronę
I odrzucenie następnego chalenga nic ci nie da bo jak będziesz równie dobrze grał to się i tak spotkamy na 1 stole i znowu zniszczę twój hellcannon
Maku - przykro mi, że na mnie trafiłeś i że nie lylosowałeś na 2 magach ! ani jednego ! czaru ofensywnego. To się nazywa pech
p.s. Arik, Maku, Matamata - zwolniło się miejsce i jesteście do nas wpisani więc leczyć Arika !
i Arkiku mam nadzieję, że nasz chalenge przechodzi na najbliższą sobotę
Może zabierzecie jeszcze kogoś do nas ? Arik może Vampirella zagra ?
Sezon 2015:
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
VC 5/2/3
WE 22/2/2
Mishima 19/0/1
Ludzie Pustkowi 4/1/1
Panowie, o to są oficjalne wyniki turnieju, wybaczcie opóźnienie, ale zaraz po turnieju darłem na urodziny mojej lubej i trochę mi się dziś rzeczywistość rozjechała
A więc tak:
1. Kosmo 65 (7452)
2. Medzik 52 (5016)
3. PSz 51 (4316)
4. Bastor 49 (5204)
5. Nina_Love 41 (4609)
6. White Lion 41 (4315)
7. Kacpi 37 (3408)
8. Brygu 37 (2417)
9. Michał 36 (4139)
10. Gremlin 36 (3060)
11. Konrad 31 (2814)
12. Pingu 30 (2326)
13. El Victor 30 (2257)
14. Maku 30 (1628)
15. Opos 29 (2982)
16. Kordelas 29 (1891)
17. Sevi 27 (2867)
18. Matamata 20 (445)
19. Diamo 15 (1167)
20. Janusz 14 (1562)
Jak widać, zwłaszcza w dolnej połowie tabeli, jest wyjątkowo ciasno, podałem więc w nawiasach zdobyte małe punkty
Dziękuję przeciwnikom za fajne gry: Diamo, Ty sam wiesz Gremlin, tak jak wspomniałem, nie znam leśniaków zupełnie, stąd dziwne momentami pytania i zachowania Niemniej, granie z tak pomalowaną armią to Sama Radość dla przeciwnika A za granie leśniakami na pierwszym stole szacunek PSz, przefajna gra z miłym przeciwnikiem i nieszablonową rozpiską, mam nadzieję, że na kolejnym turnieju uda mi się zrewanżować
I jeszcze gratulacje dla zwycięscy, Kosmo, twój wynik jest wręcz... makabryczny, jak na WoCh przystało
I jeszcze na koniec, serdeczne podziękowania dla tych, którzy pomagali ogarnąć miejscówkę po imprezie, bez was pewnie kwitli byśmy tam do północy
Dobra, koniec epistoły, idę walczyć z wysyłaniem wyników
EDIT: Aha, jeszcze jedno, Bastorku, fenomenalny wynik TK A ten duuużyy oddział rydwanów jest po prostu genialny
A więc tak:
1. Kosmo 65 (7452)
2. Medzik 52 (5016)
3. PSz 51 (4316)
4. Bastor 49 (5204)
5. Nina_Love 41 (4609)
6. White Lion 41 (4315)
7. Kacpi 37 (3408)
8. Brygu 37 (2417)
9. Michał 36 (4139)
10. Gremlin 36 (3060)
11. Konrad 31 (2814)
12. Pingu 30 (2326)
13. El Victor 30 (2257)
14. Maku 30 (1628)
15. Opos 29 (2982)
16. Kordelas 29 (1891)
17. Sevi 27 (2867)
18. Matamata 20 (445)
19. Diamo 15 (1167)
20. Janusz 14 (1562)
Jak widać, zwłaszcza w dolnej połowie tabeli, jest wyjątkowo ciasno, podałem więc w nawiasach zdobyte małe punkty
Dziękuję przeciwnikom za fajne gry: Diamo, Ty sam wiesz Gremlin, tak jak wspomniałem, nie znam leśniaków zupełnie, stąd dziwne momentami pytania i zachowania Niemniej, granie z tak pomalowaną armią to Sama Radość dla przeciwnika A za granie leśniakami na pierwszym stole szacunek PSz, przefajna gra z miłym przeciwnikiem i nieszablonową rozpiską, mam nadzieję, że na kolejnym turnieju uda mi się zrewanżować
I jeszcze gratulacje dla zwycięscy, Kosmo, twój wynik jest wręcz... makabryczny, jak na WoCh przystało
I jeszcze na koniec, serdeczne podziękowania dla tych, którzy pomagali ogarnąć miejscówkę po imprezie, bez was pewnie kwitli byśmy tam do północy
Dobra, koniec epistoły, idę walczyć z wysyłaniem wyników
EDIT: Aha, jeszcze jedno, Bastorku, fenomenalny wynik TK A ten duuużyy oddział rydwanów jest po prostu genialny
Let the River of Blood flow...
!!!!UWAGA, WAŻNE!!!!
Panowie Gremlin i PSz proszeni są o dostarczenie swoich ID, w przeciwnym razie nie będę mógł wysłać wyników. A jak mi następnym razem ktoś nie napisze swojego ID na arkuszu z wynikami bądź tu na forum, to NA MIEJSCU ZATŁUKĘ!!!
Napiszcie mi na PW te swoje ID
Panowie Gremlin i PSz proszeni są o dostarczenie swoich ID, w przeciwnym razie nie będę mógł wysłać wyników. A jak mi następnym razem ktoś nie napisze swojego ID na arkuszu z wynikami bądź tu na forum, to NA MIEJSCU ZATŁUKĘ!!!
Napiszcie mi na PW te swoje ID
Let the River of Blood flow...
poszukaj na stronie ligi
PSz - 1915
Gremlin - 2570
Stronę ligi dodaj do zakładek, to Twój skarb kibica
Gremlin - 2570
Stronę ligi dodaj do zakładek, to Twój skarb kibica
Wisła Kraków.