Shino masz jakas tam wersje poglądów inni inaczej to interpretują pogódź się z tym ze nie masz jedynej najsłuszniejszej interpretacji ^^Shino pisze: nie zrozumiales.
Próba zrobienia z enchanted arrows, enchanted items, gdyż w opisie użyto tego określenia, jest tak samo niedorzeczna jak stwierdzenie, że skoro w opisie Ferrari użyto słowa samochód, to każdy samochód to ferrari ponieważ każde ferrari jest samochodem xD
Na początku Shina uważałem za jakiegoś głupka, ale ma trochę racji ponieważ jeśli już się bawimy w ETC i każda armia ma jakieś tam ograniczenia, by słabsze armie (my jako WE rozumiemy to chyba najlepiej) miały szanse, to trzeba po męsku podyskutować i wybrać najlepsze rozwiązanie. A tu widzę że niektórzy zaprzedali by dusze by przenieść strzały z działu Armory do enchanted items, a najlepiej zdelegalizować nowy Book jako nielegalny bo same błędy w nim i wrócić do tego z 6 ed xD
ps:
Azgaroth możesz mi wytłumaczyć czemu daje się Ruby Ringa na maga z Fire, kiedys mi to tłumaczono że jakis bonus do czarowania jest ale nie pamiętam jaki ?Azgaroth pisze: 1 Spellsinger @ 150.0 Pts
General; Lore of Fire; Magic Level 2
Ruby Ring of Ruin [25.0]
1 Elf Steed @ [0.0] Pts