Figartes - prace od Kuczek & Szary
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Z perspektywy czasu cenna wydaje sie być znośniejsza .
Ja tylko zbyt rozważny człowiek jestem - czasami powinienem zaszaleć.
Czekam na prezentacje Twoich skończonych DH .
Wiem wiem, zlecenie za zleceniem i juz czasu na wałsne modele brakuje
Ale może istnieje taka mała szansa, że w ramach relaksu pozwolisz sobie na swoje ludziki
Ja tylko zbyt rozważny człowiek jestem - czasami powinienem zaszaleć.
Czekam na prezentacje Twoich skończonych DH .
Wiem wiem, zlecenie za zleceniem i juz czasu na wałsne modele brakuje
Ale może istnieje taka mała szansa, że w ramach relaksu pozwolisz sobie na swoje ludziki
Na tak postawiony pytanie muszę odpowiedzieć: TAK i TAK. Lubię mieć wiele odcieni farb. Choć bardzo lubię pracować cytadelkami, to także korzystam z innych farb, gdyż czasem mam ochotę na mniej nasycone kolory.Archont pisze:Jak ty to robisz że kolorki wyglądają tak bajkowo i jednocześnie żywo i przejścia.Mieszasz farby czy masz każdego koloru po kilka tubek w innym odcieniu
A duża ilość już gotowych farb bardzo przyspiesza pracę, zwłaszcza przy malowaniu oddziałów/armii.
@Miszczu
Moja armia DeamonHunterów czeka spokojnie w walizce. Planuję w tym nowym roku zrobić coś z tym. I wiem, że jeśli nie całość za jednym zamachem, to będzie kolejną "niekończącą się historią." Ale aby tego uniknąć, muszę najpierw to solidnie zaplanować
Po dłuższej nieobecności (co powoli staje się chyba już tradycją...), udało się skończyć ludka, którego zacząłem jeszcze w roku ubiegłym Smile Skromna robótka, model z przeznaczeniem do grania.
Ocenę pozostawiam Wam:)
I link do CMON
Pozdrawiam,
Szary
Ocenę pozostawiam Wam:)
I link do CMON
Pozdrawiam,
Szary
Ostatnio zmieniony 10 maja 2014, o 11:08 przez Szary, łącznie zmieniany 1 raz.
przyczepie się do czachy na tarczy i złoceniach na naramiennikach
ale całość bardzo mi się podoba mimo ze gamezona nie trawie
ale całość bardzo mi się podoba mimo ze gamezona nie trawie
Model jest z GameZona. Z tego co wiem, kilka firm w Polsce sprowadza figury tego producenta.maciek_89 pisze:To już zaczyna działać w taki sposób że trzeba się do czegoś przyczepić....
Jak dla mnie to wykonanie wgniata w ziemię i kopie jeszcze na dodatek po nerach:)
Gdzie nabyłeś model?
Ogólnie to co tu więcej powiedzieć
Praca jak każda Twoja bardzo dobra, choć osobiście nie podobają mi się skrzydła i grzywa gryfa. Wyglądają jakby nie były skończone, ale doskonale rozumiem, że taki mają mieć kolor
I jeszcze jedno pytanie - co ten gryf miętosi w łapach?
Praca jak każda Twoja bardzo dobra, choć osobiście nie podobają mi się skrzydła i grzywa gryfa. Wyglądają jakby nie były skończone, ale doskonale rozumiem, że taki mają mieć kolor
Wydaje się jakby to był człowiek, w każdym bądź razie nogę, korpus i rękę z toporem widać.Mongrim pisze:Ogólnie to co tu więcej powiedzieć
,,Cynikiem jest być łatwo... ale nie każdy się na to odważy.''
świetny figs, ale na żywo robi jeszcze większe wrażenie. nie wiem czy aparat nie zżarł trochę kontrastów, bo wydawały się większe;]
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Ostatnio zmieniony 10 maja 2014, o 11:08 przez Szary, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szrederator
- Chuck Norris
WoW!! niesamowity!! i te szkiełka w okularach zajebioza
ps. szkoda że wąsów nie ma żadnych
ps. szkoda że wąsów nie ma żadnych