Spoczko, tylko gdzie ta strona ?Snajper pisze:Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami wszystkie rozpiski będą do soboty dostępne na stronie DMP - stay tuned!
To moze chociaż aktualke zgłoszonych teamów uda się "załatwić" do tego czasu
Spoczko, tylko gdzie ta strona ?Snajper pisze:Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami wszystkie rozpiski będą do soboty dostępne na stronie DMP - stay tuned!
Proszę o chwilę cierpliwości - na razie jeszcze siedzę w pracy - z Hrabią ogarniemy to po robocie. Natomiast strona już stoi - wrzucę jej adres jak tylko pojawią się tam rozpiski!Glegut pisze:Spoczko, tylko gdzie ta strona ? To moze chociaż aktualke zgłoszonych teamów uda się "załatwić" do tego czasuSnajper pisze:Zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami wszystkie rozpiski będą do soboty dostępne na stronie DMP - stay tuned!
Poprosiłem człowieka od nas, aby to sprawdziłGlegut pisze:To pytanie z innej beczki. Czy ktoś z organizatorów mogłby potwierdzić że ten obiekt:
Hotel Leśny ul. Sulechowska 39, 65-022 Zielona Góra (+48) 68 325 36 36 http://lesny.obitur.pl/
jeszcze funkcjonuje ?
Zadzwoniłem tam dokonałem rezerwacji 09.08, Pani powiedziała że potrzebuje rezerwacje na maila co zresztą uczyniłem , prosząc w zamian o potwierdzenie że 10 osób będzie miało gdzie spać.
Od tamtej pory nie dostałem żadnego potwierdzenia, zwrotki czy smsa. Ich telefon jest wyłączony a na maile nikt nie odpisuje.
Ktoś wie co tam się stało ? Obiekt został zlikwidowany? Przerwa w dostawie prądu? Czy coś jeszcze innego ?
Na chwilę obecną ogarniamy inną bazę noclegową, natomiast być może warto by było sprawdzić co tam się zadziało i ewentualnie ściągnąć go z excela o nazwie "Noclegi DMP".
Pozdro
To daj znać, jak skończyszKosa pisze:Ciekawy jestem w ilu procentach są to osoby z poprzedniego DMP
Może jakby ktoś nie miał zajęć by to sprawdził
Tego Łódzkiego DMP nic już niepokona. Na obecną chwilę sytuacja wygląda dobrze. Osobiście bałem się o frekwencję jaka pisał Andrzej. Jest dobrzeKołata pisze:Raz chyba było z 300 w Łodzi. A tak to pod 200.