![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
[MASTER] DMK Kraków-Zielonki 3x4500 9 Age 26-27 Styczeń 2019
Re: [MASTER] DMK Kraków-Zielonki 3x4500 9 Age 26-27 Styczeń
Imo wystawiaj sobie co chcesz jako co chcesz byle by wszystkie blodki robiły za succubi a nie że jeden oddział jest z blodkow a drugi z plagusow ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Mówi się trudno i idzie się dalej ...
Lidder pisze:- Co się dzieje, gdy kawaleria normalnym ruchem, nie marszem, przechodzi przez murek?
- To samo co wtedy, gdy idziesz na imprezę poderwać jakąś dziewczynę.
Nazwa jest, figurka jest, można braść ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
tak spoko jak to sa nowe oddzialy, ktorych jeszcze nawet modeli niema to tym bardziej, tak jak pisali poprzednicy i Bartosz zeby to mialo wszystko rece i nogi
ogolnie nie zawracajcie mi gitary takimi pytaniami bo chyba nowego gracza na DMK nie bedzie tylko sami starzy wyjadacze, zapisy odnosnie tych proksow sa sprzed kilku lat, obecnie dopuszczamy wszystko co jako tako ma logiczne wytlumaczenie i jako tako wyglada, ludzie mozna korzystac na zdrowy rozsadek a w ostatecznosci (tylko w ostatecznosci) sie mnie zapytac
Lemur jak bedzie ladnie pomalowany i bedzie miec saurusowego hiroła na grzbiecie tez przejdzie
ogolnie nie zawracajcie mi gitary takimi pytaniami bo chyba nowego gracza na DMK nie bedzie tylko sami starzy wyjadacze, zapisy odnosnie tych proksow sa sprzed kilku lat, obecnie dopuszczamy wszystko co jako tako ma logiczne wytlumaczenie i jako tako wyglada, ludzie mozna korzystac na zdrowy rozsadek a w ostatecznosci (tylko w ostatecznosci) sie mnie zapytac
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Lemur jak bedzie ladnie pomalowany i bedzie miec saurusowego hiroła na grzbiecie tez przejdzie
nie pisalem w szczegolnosci do ciebie jesli tak to odebrales to sorry pisalem ogolnie
ogolnie kierujemy sie zasada logiki i racjonalnosci, turniej ma sprawic nam fun a nie cisnienie i upierdliwosc
btw nie bedzie obowiazku zegarow szachowych nie mniej sugerujemy ich uzywanie
ogolnie kierujemy sie zasada logiki i racjonalnosci, turniej ma sprawic nam fun a nie cisnienie i upierdliwosc
btw nie bedzie obowiazku zegarow szachowych nie mniej sugerujemy ich uzywanie
a to nei jest tak, ze widac dosc jasno podzial corowych oddzialow:
lemury -> plaguebearery
myrmidony -> lettery
syreny -> demonetki
impy -> horrrory
zarowno po opisie oddzialow, ich rycinach z booka i ich dzialaniu w porownaniu do poprzednich oddzialow?
jak bedzie egzekwowane nie dogrywanie gry przez przeciwnika w wypadku uzywania zegara szachowego?
lemury -> plaguebearery
myrmidony -> lettery
syreny -> demonetki
impy -> horrrory
zarowno po opisie oddzialow, ich rycinach z booka i ich dzialaniu w porownaniu do poprzednich oddzialow?
jak bedzie egzekwowane nie dogrywanie gry przez przeciwnika w wypadku uzywania zegara szachowego?
- swieta_barbara
- habydysz
10:10 dziękuję do widzeniaShino pisze: jak bedzie egzekwowane nie dogrywanie gry przez przeciwnika w wypadku uzywania zegara szachowego?
co bedzie jak sie okaze, ze Guldur gra 2/3 mozliwego czasu raczej, biorac pod uwage z iloma przeciwnikami na ostanich 8 masterach nie dogralem bitwy. Niemniej widze, ze wspolny front obrony ud juz zaczyna dzialacLaik pisze:zastanawiasz się czy rzucić palenie?Shino pisze:jak bedzie egzekwowane nie dogrywanie gry przez przeciwnika w wypadku uzywania zegara szachowego?
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
(oczywiscie Guldur jest niefortunnym przypadkiem osoby, z ktora niotorycznie nie koncze bitew. Nie uwazam, ze bylby jedyna osoba, z ktora zegar by mogl cos wniesc)
Jesteś jedyną osobą, z którą zdarzyło mi się nie dograć bitwy do końca. A jak zaobserwowałem na ostatnim lokalu, ja nie jestem jedyną z którą nie dograłeś.Shino pisze:co bedzie jak sie okaze, ze Guldur gra 2/3 mozliwego czasu raczej, biorac pod uwage z iloma przeciwnikami na ostanich 8 masterach nie dogralem bitwy. Niemniej widze, ze wspolny front obrony ud juz zaczyna dzialacLaik pisze:zastanawiasz się czy rzucić palenie?Shino pisze:jak bedzie egzekwowane nie dogrywanie gry przez przeciwnika w wypadku uzywania zegara szachowego?
(oczywiscie Guldur jest niefortunnym przypadkiem osoby, z ktora niotorycznie nie koncze bitew. Nie uwazam, ze bylby jedyna osoba, z ktora zegar by mogl cos wniesc)
biorac pod uwage, ze Lapamat powiedzial, ze nie chce grac w przerwie na obiad kiedy inni grali to nie chcesz powiedziec, ze jest to do konca moja wina?
w kazdym razie ja bede mial zegar ze soba i bedzie to wszystko jasne czyja to wina tym razem![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
nadal chcialbym jednak wiedziec jakie sa wyniki jak sie okaze, ze przeciwnik jednak gra dluzej niz ja
w kazdym razie ja bede mial zegar ze soba i bedzie to wszystko jasne czyja to wina tym razem
nadal chcialbym jednak wiedziec jakie sa wyniki jak sie okaze, ze przeciwnik jednak gra dluzej niz ja
przyjezdza ktos na mastera jakims wiekszym autem?
Potrzebuje 48 koziolkow bo w Zielonkach sie czesci stolow pozbyli
a nasze koziolki poginely po masterach lokalach
Potrzebuje 48 koziolkow bo w Zielonkach sie czesci stolow pozbyli
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Akurat Shino jak zostało 10 min czasu bitwy to jeszcze chciałeś dogrywać moją, Twoją i kolejną moją turę,
gdzie po prawie 3 godzinach mieliśmy zagrane 3,5 tury i poszedłem Ci na rękę dogrywając to co chciałeś wirtualnie.
Nie chciałem grać w przerwie obiadowej bo chciałem iść jeść - proste, a to co byśmy zagrali w czasie przerwy dograliśmy
wirtualnie, więc naprawdę Cię nie rozumiem.
Dziwi mnie że w ogóle to podnosisz tu na forum, po tym jak oboje zgodnie się umówiliśmy na coś przy stole i zgodziliśmy
się że jest to uczciwe...
gdzie po prawie 3 godzinach mieliśmy zagrane 3,5 tury i poszedłem Ci na rękę dogrywając to co chciałeś wirtualnie.
Nie chciałem grać w przerwie obiadowej bo chciałem iść jeść - proste, a to co byśmy zagrali w czasie przerwy dograliśmy
wirtualnie, więc naprawdę Cię nie rozumiem.
Dziwi mnie że w ogóle to podnosisz tu na forum, po tym jak oboje zgodnie się umówiliśmy na coś przy stole i zgodziliśmy
się że jest to uczciwe...
Wydaje mi się Panowie, ze nie jest to odpowiedni wątek do wznawiania dyskusji, kto z kim dogrywa, a kto stalluje, a w szczególności do wypominania zaszłości z poprzednich gier. Postarajmy się jednak utrzymać atmosferę zdrowej rywalizacji, a w szczególności nie tworzyć uprzedzeń wobec określonych graczy. Szykuje się porządny turniej, na wysokim poziomie, tak wiec jakikolwiek niesmak i zarzuty są zbędne. ![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)
![Shame on you [-X](./images/smilies/eusa_naughty.gif)