[MASTER] DMK Kraków-Zielonki 3x4500 9 Age 18-19 Styczeń 2020
Re: [MASTER] DMK Kraków-Zielonki 3x4500 9 Age 18-19 Styczeń 2020
Nie ma to kompletnie przecież znaczenia co robiłeś. Fakt jest taki ze zmiany są przeprowadzane po terminie i wszelkie premie punktowe za przesłanie rozpiski w terminie przez to utracone.
Smiechu pisze: ↑17 sty 2020, o 01:04No napewno. Nasz team walczy o podium.
Cały dzień po publikacji siedziałem nad rozpami wszystkich potencjalnych przeciwników i dywagowalem czy lepsza duża dywinacja czy Evo.
I co? wyszło Ci, że jesteśmy najgroźniejsi?
Lohost pisze: Nie myslalem ze to kiedys powiem, ale za Dymitra byl ordnung i az mi tego brakuje.
moim zdaniem generalnie powinien być zakaz zmiany rozpisek, grasz tym co wysłałeś. Jak wysłałeś złą/niepoprawną/niespełniającą warunków by móc legalnie grać to grasz chujową rozpą/nie grasz do dyskwalifikacja.
zmiana rozp po publikacji rozp nawet z karniakami i zerem za rozpy jest zwykłym oszustwem, nawet jeśli to kosmetyczne zmamiany lorów między dużym a małym magiem, lub dodanie przedmiotu który w punkotowo wychodzi że jest a się go nie wpisało w wyposażeniu. Jest tyle czasu na testy i robienie rozp przed terminem, po ogłoszeniu wydarzenia, że to jest niepoważne.
A i je^%ć wyniki
Po prostu trochę szacunku do siebie i innych.
zmiana rozp po publikacji rozp nawet z karniakami i zerem za rozpy jest zwykłym oszustwem, nawet jeśli to kosmetyczne zmamiany lorów między dużym a małym magiem, lub dodanie przedmiotu który w punkotowo wychodzi że jest a się go nie wpisało w wyposażeniu. Jest tyle czasu na testy i robienie rozp przed terminem, po ogłoszeniu wydarzenia, że to jest niepoważne.
A i je^%ć wyniki
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
no wlasnie ciezko powiedziec co mial Albo_albo na mysli, ale tak skonstruowal regulamin:
co za tym idzie wydawalo mi sie, ze kazda ze zmian, ktore byly potraktowal jako malo wazna (lub jako uzupelnienie. Rozumiem, ze brakujacy heros w rozpie, lub brakujacy item w rozpie, jak byly punkty w niej to rowniez uzupelnienie, prawda?) tylko tez nie chce sie wertowac wszystkich zmian porownujac do pierwszej wersji, aby sprawdzic jak to wyglada
Kod: Zaznacz cały
-3 DP za każdą mało istotna zmianę, uzupełnienie. Duże zmiany w rozpiskach zakazane.
Regulamin chyba mówi jasno. Polemika zbędna. Ale to oznacza że jedyne pkty jakie zdobędziemy to będzie malowanie. Bałagan nawet tych nie zobaczy... Ehh podium coraz dalej ..
kupię bretke,orki, leśne elfy i wampiry. http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=55&t=52293
Jeśli to taki wielki problem dla tych wielkich cisnieniowcow i obrońców moralności człowieka to mogę zagrać na poprzedniej.
Co za różnica czy dostanę baty z dużym Evo czy Divi.
Gracie o złote kalesony, a spinacie się jakbym wam dzieci i rodzinę pozabijal.
Ciekawy jestem czy w życiu też tacy poprawni jesteście?
Ja bym chciał np. wydrukować dla nas wszystkie rozpy ale teraz już chyba nie ma sensu bo nie wiem która jest aktualna a która nie...
![Confused :?](./images/smilies/icon_confused.gif)
Greta się cieszy
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
Tak, rozpiski w necie sa aktualne
Tu chodzi o przydzielanie karniaków za zmiany, ponieważ takie są zasady.Smiechu pisze: ↑17 sty 2020, o 10:07 Jeśli to taki wielki problem dla tych wielkich cisnieniowcow i obrońców moralności człowieka to mogę zagrać na poprzedniej.
![Obrazek](https://i.imgur.com/SuuadVc.png)
- Shakin' Dudi
- Masakrator
spoko. bojo obrońca monitora to ten najbardziej pijany po drugiej bitwie ^^
Gdyby ktoś planował pić alkohol wieczorem jutro to mam jeszcze 18 butelek wódki które mi piwnice blokują - chętnie bym się jej pozbył w promocyjnej cenie 0.7 Ostoyi za 30 PLN butelka ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
swieta_barbara pisze:Jesteś maszyna debelial, bez Ciebie to hobby dawno by umarło.
przypomnijmy jak to kiedys bywało
https://www.youtube.com/watch?v=1pJBMoC ... e=youtu.be
a juz jutro swieto polskiego battla zwanego potocznie T9A![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
https://www.youtube.com/watch?v=1pJBMoC ... e=youtu.be
a juz jutro swieto polskiego battla zwanego potocznie T9A
- Shakin' Dudi
- Masakrator
kurde internet nie wyrabia postaram sie przywrocic na druga bitwe
w miedzy czasie paringi na 2 bitwe
1;JH1;The Gamblers
2;Podwys do jaja a i tak max;Ordin
3;MakeWay!;Przeciętny Polski Team
4;UnderdoKK;Orando Wrocław 2
5;Ukraine 2 (Reservoir Dogs 1);Czarne Wrony
6;Legion: Młodzieżówka Ciupagi;Animosity
7;Drobne Wałeczki;Grube Wały
8;Argument Siły;Ukraine 1