Fuck, no niedopatrzenie z mojej strony. Jeśli moi przeciwnicy nie będą oponować to bardzo chętnie bym zmienił na heavy. Ofc jako że to mój błąd to w pełni zrozumiem jeśli będą chcieli grać przeciwko dragonforged.
[NOWY TERMIN] [MASTER] WTF 2022, Włocławek 26-27.11.2022
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Re: [NOWY TERMIN] [MASTER] WTF 2022, Włocławek 26-27.11.2022
Widze ze NR nie uznal za stosowne zaktualizowac mojej rozpy jak ja dodawal
oh well

- Shakin' Dudi
- Masakrator
Debek ma o 160 pkt za duzo w rozpie
Panowie!Pedrodilgur pisze: ↑24 lis 2022, o 10:54Fuck, no niedopatrzenie z mojej strony. Jeśli moi przeciwnicy nie będą oponować to bardzo chętnie bym zmienił na heavy. Ofc jako że to mój błąd to w pełni zrozumiem jeśli będą chcieli grać przeciwko dragonforged.
Bardzo dziękuję za wskazanie 'błędu' w rozpisce. @Pedrodilgur popraw po prostu swoją rozpiskę. Będzie to twoja nowa rozpiska, bez punktów karnych. *
* To jest moja osobista decyzja - prędzej dałbym Markowi dodatkowy punkt za sportsmanship, niż ukarał gracza za to, że ma małe niedopatrzenie wykryte PRZED turniejem.
tylko pod warunkiem że podczas sprawdzania rozpiski w NR weźmiesz opcje - "Latest Version". Co generalnie jest wczorajszym updatem zasad i pkt.
Na turnieju gracie na stare zasady i rozpiska Wujka się zgadza.

Ke?
Delikatnie zmienił się jeden paring... Nargh zagra z Bulwokiem.
Pedro ma już zmienionego lorda na smoku
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
- Pedrodilgur
- Chuck Norris
Dziękuwa za okazanie łaski sędziowskiejWarX pisze: ↑25 lis 2022, o 10:46Panowie!Pedrodilgur pisze: ↑24 lis 2022, o 10:54Fuck, no niedopatrzenie z mojej strony. Jeśli moi przeciwnicy nie będą oponować to bardzo chętnie bym zmienił na heavy. Ofc jako że to mój błąd to w pełni zrozumiem jeśli będą chcieli grać przeciwko dragonforged.
Bardzo dziękuję za wskazanie 'błędu' w rozpisce. @Pedrodilgur popraw po prostu swoją rozpiskę. Będzie to twoja nowa rozpiska, bez punktów karnych. *
* To jest moja osobista decyzja - prędzej dałbym Markowi dodatkowy punkt za sportsmanship, niż ukarał gracza za to, że ma małe niedopatrzenie wykryte PRZED turniejem.
Szanowni Państwo, jako klub Salamandra który był organizatorem tegoż oto zacnego turnieju poczuwamy się w obowiązku Was bardzo przeprosić za zamieszanie i niestety za zaistniałą sytuację, ale musieliśmy zaktualizować końcowe wyniki przedstawione na gorąco na turnieju o odpowiednie zapisy z regulaminu turnieju:
Aktualne wyniki turnieju z uwzględnieniem powyższych zamieszczone są na NR.
Jeśli macie jakieś dodatkowe uwagi to proszę o PW do mnie lub do Heptuna.
niestety w ferworze walki turniejowej w wynikach nie zostały uwzględnione kryteria Tie Break zapisane w regulaminie turnieju. Zdajemy sobie sprawę, że odpowiedzialność za to niedopatrzenie w pełni spada na nas jako orgów jednak uważamy, że zasady powinny być przestrzegane i równe dla wszystkich dlatego też liczymy na pełne zrozumienie zaistniałej sytuacji.katerek pisze: ↑4 lip 2022, o 21:18 Za poprawnie zgłoszony wynik w NRuważamy wpisane DUŻE i MAŁE punkty. Nie wpisanie kompletu punktów oznacza oddanie wyników po terminie.
W przypadku remisu ostateczna pozycja na koniec turnieju będzie ustalana na podstawie kolejnych warunków:
1. Ilość DP w bezpośrednim starciu
2. Ilość MP w bezpośrednim starciu
3. Ilość DP z bitew
4. Ilość MP
Aktualne wyniki turnieju z uwzględnieniem powyższych zamieszczone są na NR.
Jeśli macie jakieś dodatkowe uwagi to proszę o PW do mnie lub do Heptuna.
Klub Gier Bitewnych SALAMANDRA - Włocławek
Serdeczne dzięki za turniej, świetna organizacja i atmosfera, spoko miejscówka, bardzo dobre obiady
Podziękowania również dla przeciwników, szczególnie za pokaz mocy SA w CC.

www.marnadrukarnia.com - druki 3D i turnieje.
Dziękuję serdecznie za turniej, fajne bitewki i mega poczęstunek.
Najmocniej pragnę uścisnąć dłoń klubowej rodzinie, dzięki której w ogóle mogłem zagrać na tym turnieju. Krychu, Pedro oraz Kosa. Super, ukłony dla Was.
Pozdrawiam reprezentację tri-city, która przywiozła mi dupę i dzielnie wspierała w karmieniu raka w przerwach między turami.
Najmocniej pragnę uścisnąć dłoń klubowej rodzinie, dzięki której w ogóle mogłem zagrać na tym turnieju. Krychu, Pedro oraz Kosa. Super, ukłony dla Was.
Pozdrawiam reprezentację tri-city, która przywiozła mi dupę i dzielnie wspierała w karmieniu raka w przerwach między turami.