Nie dali by takim pożyć w warszawie..

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Własnym oczom nie wierzeDrętWy 40% pisze:Powiedzmy, że gdy gram na turnieju, to nie popuszczę żadnego wała, bo gra się toczy o dużą kasę np. 150 zł
Chłopie masz 8 lat i do podstawówki chodzisz?DrętWy 40% pisze:a jak się pluje, to mówię: no co sam zacząłeś
Idę do drugiej liceum. Sorry, jak lubisz być robiony w kakao to spoko, ale ja nie. Na turniejach jest wpisowe, za które organizatorzy powinni opłacić sędziów i sponsorować nagrody. A że sędziowie są jacy są i jest ich mało to trzeba samemu wziąć sprawiedliwość we własne ręce. Płacę 5 zł startowego wymagam równej rozgrywki. JA na początku nie lubiłem wałować, ale po kilku turach stwierdziłem: lepiej trzepać kasę, niż dawać chamskim PG i zacząłem stosować zasadę z kodesku Hammurabiego...Voodoo pisze:Własnym oczom nie wierzeDrętWy 40% pisze:Powiedzmy, że gdy gram na turnieju, to nie popuszczę żadnego wała, bo gra się toczy o dużą kasę np. 150 zł![]()
Chłopie masz 8 lat i do podstawówki chodzisz?DrętWy 40% pisze:a jak się pluje, to mówię: no co sam zacząłeś
Czytając takie wypowiedzi i argumenty powątpiewam w nasze społeczeństwo...Normalnie, brak mi słów.
Cały czas jesteś tego pewien?Kielon pisze:Na prawde nie widać, że ktoś se jaja robi?
Kodesk pisze się co-desk.DrętWy 40% pisze: ... i zacząłem stosować zasadę z kodesku Hammurabiego...
Rzecz nie w literówce consigliere... Ale dzięki za voie de vie , przyda się...DrętWy 40% pisze:nie dzięki, nie skorzystam. Jeżeli jesteś tak dobry, to poprawiaj wszystkich na forum, bo mi się zdarza jedna literówka na kilka postów, a innym jedna na kilka zdań, więc myślę, że tam się spełnisz życiowo.
dobry film ten fight club ale trochę zrytyRaptaparat pisze:Kruti, LOL![]()
Jesli ktos ma problemy z rozladowaniem emocji zwiazanych z figurkami, to jedyna rada jest taka: