My na naszego mówiliśmy Struś PraktykantFingor pisze:Mieliśmy w zeszłym roku takiego włochatego studenta majcy, na którego mówiliśmy wookie

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Chłopie, to akurat wiem, bo przechodzę/przejeżdżam tam koło 2 razy dziennieCrom pisze:Krakowskie zamknęli, bo remontują?![]()
Nie jestem zbyt optymistyczna w tej kwestii, ale cóż - może się miło zaskoczę.Crom pisze:Tuska proszę nie ruszać, przynajmniej na razieZobaczymy co tam zdziała jako premier.
Na kogoś trzeba zwalić winę.Tomash pisze:Ale to głupie było...
Za matkę Fanatyka też uczynisz odpowiedzialnym Tuska?
Nie demonizujmy, to jest kochająca matka.Skavenblight pisze:
Co do matki Fanatyka - aż tak źle o Tusku nie myślę, mimo wszystko
Ech... dajcie spokój, to nie miała być dyskusja politycznaKatylina pisze: Poza tym, nie na Tuska tu trzeba zwalać winę za burdel na warszawskich drogach a na PiS za fantastyczny program przebudowy RP.
Mówiłam Ci dziś to zdanie: "Pamiętajcie, wasi rodzice was kochają... i to wam może nieraz zaszkodzić"Katylina pisze: Nie demonizujmy, to jest kochająca matka.
Akurat za to jest winny Marcinkiewicz i Kaczyński. Rozwalona stolica to ich zasługa. A że GW przejęła bajzel?Skavenblight pisze: Poza tym, zdaje mi się, że prezydentem Warszawy jest Hanna Gronkiewicz-Waltz z PO
I tak nic nie przebije "Artyści Dzieciom".Skavenblight pisze:Mówiłam Ci dziś to zdanie: "Pamiętajcie, wasi rodzice was kochają... i to wam może nieraz zaszkodzić"Katylina pisze: Nie demonizujmy, to jest kochająca matka.
Ech, nie damy spokoju, bo jak Kaczory musiały się po centrum przejechać, to coś nie marudziłaś.Skavenblight pisze:Ech... dajcie spokój, to nie miała być dyskusja politycznapo prostu nienawidzę stać w korkach, a ten konkretny powstał z prostego powodu - aby umożliwić dojazd do Pałacu wszystkim upoważnionym, zamknięto ulicę dla nieupoważnionych. I tyle. Zaprzeczyć się nie da. Ma prawo mnie to wkurzać? Ma. I nieważne, czy byłby tam Tusk, czy ktokolwiek inny.
Ja zawsze marudzę, jak są korki i nie mogę dojechać - nieważne przez kogo. Jeśli Ci się wydaje jednak, że zawsze to marudzenie ląduje w Niezwykłych, to się myliszTomash pisze: Ech, nie damy spokoju, bo jak Kaczory musiały się po centrum przejechać, to coś nie marudziłaś.
A ja mówię, że nie? Oczywiście, że oni rozwalili. Ale niech Ci się nie wydaje, że tylko przejęła. Dorzuciła od siebie trochę.Katylina pisze: Akurat za to jest winny Marcinkiewicz i Kaczyński. Rozwalona stolica to ich zasługa. A że GW przejęła bajzel?
Katylina pisze:I tak nic nie przebije "Artyści Dzieciom".
Żeby było mądrze i poprawnie politycznie, odpowiedzialność zrzucimy na PiS.Ale to głupie było...
Za matkę Fanatyka też uczynisz odpowiedzialnym Tuska?
Kaczory dzięki swoim niewygórowanym rozmiarom były w stanie zrobić to niepostrzeżenie i nieinwazyjnie.Tomash pisze: Ech, nie damy spokoju, bo jak Kaczory musiały się po centrum przejechać, to coś nie marudziłaś.
Gazeta Wyborcza? Gronkiewicz-Waltz? Games Workshop?A że GW przejęła bajzel?
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!