Niezwykli 2.0 (mekka bezmyślnego spamu)

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

Zablokowany
Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Post autor: Skavenblight »

Fingor pisze:Mieliśmy w zeszłym roku takiego włochatego studenta majcy, na którego mówiliśmy wookie :)
My na naszego mówiliśmy Struś Praktykant ;)

Awatar użytkownika
TomCio
Masakrator

Post autor: TomCio »

Nam dali jakąś grubą loche od matmy. :?
Obrazek
http://www.pajacyk.pl <klikać w pajaca, bo wp***dol! Obrazek
a goryl we mnie mówi mi..

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

mamy mamy co 4-5 dni innego wiec niezdazamy nawet nadawac im imion ;/ nasza szkola jest o tyle pojebana ze nauczyciel fizzyki rozmawia sobie z jakims absolwentem, zaczyna sie lekcja i on mowi do abslowenta: "ej stary, niechce mi sie z nimi dzis lekcji robic. zrobisz za mnie"
-"jasne a o czym?"
-"ruchy prostolinijne i wahadła"
-"spoko"
-"to super, elo, ja lece na browara"

wiec skaven mysle ze masz w mojej szkole dosc duze szanse na powodzenie ;)

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Fajnie tak wracać z Paradoksu 2 godziny...
Dziękuję panie Tusk :x

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Ale to głupie było...
Za matkę Fanatyka też uczynisz odpowiedzialnym Tuska?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomash pisze:Ale to głupie było...
Sorry, ale zamknięcie Krakowskiego to chyba było z jego powodu, nie?

Co do matki Fanatyka - aż tak źle o Tusku nie myślę, mimo wszystko ;)

Awatar użytkownika
Crom
Chuck Norris

Post autor: Crom »

Krakowskie zamknęli, bo remontują? :wink:

Sam Lech Prezydent zrobił aferę, że Hania Prezydent robi dywersję i bez porozumienia z jego kancelarią rozpoczyna remont Krakowskiego przed Pałacem Prezydenckim :P Tuska proszę nie ruszać, przynajmniej na razie :) Zobaczymy co tam zdziała jako premier.

Sykstus
Masakrator

Post autor: Sykstus »

Zapomnieli dopowiedzieć że wszystkie służby i agencje bezpośrednio powiązane z Pałacem Prezydenckim od dłuższego czasu były poinformowane o inwestycji :P Ulice mu nową robi to ten się wścieka :P

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Crom pisze:Krakowskie zamknęli, bo remontują? :wink:
Chłopie, to akurat wiem, bo przechodzę/przejeżdżam tam koło 2 razy dziennie ;) Ale zamknęli teraz dalszą część, a otworzyli [już jakiś czas temu zresztą] tę, gdzie jest brama UW, od Królewskiej do Nowego Światu.
Problem w tym, że dziś od 15:30 do 19:00 zamknęli obie, z powodu Tuska. Wszystkie autobusy, które mają tam przystanek, zmieniły w tym czasie trasy. Bajzel i korek, autobusy spóźniające się koło 40 min.
Crom pisze:Tuska proszę nie ruszać, przynajmniej na razie :) Zobaczymy co tam zdziała jako premier.
Nie jestem zbyt optymistyczna w tej kwestii, ale cóż - może się miło zaskoczę.

Awatar użytkownika
Pawełek
Mudżahedin

Post autor: Pawełek »

TO CO SIE WYPRAWIA, PRZEZ DOSIE, PRZED PALACEM KACZORA

TO JAWNY ATAK NA SUWERENNOSC PANSTWA,!!!!

GDZIE JEST MACIEREWICZ !!!
:roll:

Awatar użytkownika
Crom
Chuck Norris

Post autor: Crom »

Teraz już Olszewski, nie Macierewicz ;)

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Tomash pisze:Ale to głupie było...
Na kogoś trzeba zwalić winę.

Poza tym, nie na Tuska tu trzeba zwalać winę za burdel na warszawskich drogach a na PiS za fantastyczny program przebudowy RP.
Skavenblight pisze:
Co do matki Fanatyka - aż tak źle o Tusku nie myślę, mimo wszystko ;)
Nie demonizujmy, to jest kochająca matka.

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Katylina pisze: Poza tym, nie na Tuska tu trzeba zwalać winę za burdel na warszawskich drogach a na PiS za fantastyczny program przebudowy RP.
Ech... dajcie spokój, to nie miała być dyskusja polityczna :x po prostu nienawidzę stać w korkach, a ten konkretny powstał z prostego powodu - aby umożliwić dojazd do Pałacu wszystkim upoważnionym, zamknięto ulicę dla nieupoważnionych. I tyle. Zaprzeczyć się nie da. Ma prawo mnie to wkurzać? Ma. I nieważne, czy byłby tam Tusk, czy ktokolwiek inny.
Poza tym, zdaje mi się, że prezydentem Warszawy jest Hanna Gronkiewicz-Waltz z PO ;)
Katylina pisze: Nie demonizujmy, to jest kochająca matka.
Mówiłam Ci dziś to zdanie: "Pamiętajcie, wasi rodzice was kochają... i to wam może nieraz zaszkodzić" ;)

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Skavenblight pisze: Poza tym, zdaje mi się, że prezydentem Warszawy jest Hanna Gronkiewicz-Waltz z PO ;)
Akurat za to jest winny Marcinkiewicz i Kaczyński. Rozwalona stolica to ich zasługa. A że GW przejęła bajzel?
Skavenblight pisze:
Katylina pisze: Nie demonizujmy, to jest kochająca matka.
Mówiłam Ci dziś to zdanie: "Pamiętajcie, wasi rodzice was kochają... i to wam może nieraz zaszkodzić" ;)
I tak nic nie przebije "Artyści Dzieciom".

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Skavenblight pisze:Ech... dajcie spokój, to nie miała być dyskusja polityczna :x po prostu nienawidzę stać w korkach, a ten konkretny powstał z prostego powodu - aby umożliwić dojazd do Pałacu wszystkim upoważnionym, zamknięto ulicę dla nieupoważnionych. I tyle. Zaprzeczyć się nie da. Ma prawo mnie to wkurzać? Ma. I nieważne, czy byłby tam Tusk, czy ktokolwiek inny.
Ech, nie damy spokoju, bo jak Kaczory musiały się po centrum przejechać, to coś nie marudziłaś.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Skavenblight
Naczelna Prowokatorka
Kontakt:

Tomash pisze: Ech, nie damy spokoju, bo jak Kaczory musiały się po centrum przejechać, to coś nie marudziłaś.
Ja zawsze marudzę, jak są korki i nie mogę dojechać - nieważne przez kogo. Jeśli Ci się wydaje jednak, że zawsze to marudzenie ląduje w Niezwykłych, to się mylisz ;)
Poza tym, co ma z tego wynikać - że popieram Kaczorów? Przecież wiesz sam, że nie.
Katylina pisze: Akurat za to jest winny Marcinkiewicz i Kaczyński. Rozwalona stolica to ich zasługa. A że GW przejęła bajzel?
A ja mówię, że nie? Oczywiście, że oni rozwalili. Ale niech Ci się nie wydaje, że tylko przejęła. Dorzuciła od siebie trochę.
Katylina pisze:I tak nic nie przebije "Artyści Dzieciom".
:D

Awatar użytkownika
Kapitan Hak
Bosman
Kontakt:

Post autor: Kapitan Hak »

Ale to głupie było...
Żeby było mądrze i poprawnie politycznie, odpowiedzialność zrzucimy na PiS.
Tomash pisze: Ech, nie damy spokoju, bo jak Kaczory musiały się po centrum przejechać, to coś nie marudziłaś.
Kaczory dzięki swoim niewygórowanym rozmiarom były w stanie zrobić to niepostrzeżenie i nieinwazyjnie.
A że GW przejęła bajzel?
Gazeta Wyborcza? Gronkiewicz-Waltz? Games Workshop?
Nietykalny pisze:NIE perManentny (stały-jednolity)!tylko PerNamentny!!! - np makijaż!
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
M.T.
Kretozord

Post autor: M.T. »

Wszystko naraz :)

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

zwlaszcza Games Workshop :twisted:
"I fart in your general direction" :mrgreen: